Ποδόσφαιρο

Mουντιάλ 2022: Δυάδα λογικής στο 3.25!

Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022 - 13:14

Του Άγγελου Γεώργα

Άκρως ενδιαφέροντα παιχνίδια έχει σήμερα το πρόγραμμα του Μουντιάλ, επέλεξα μια δυάδα λογικής, όσο υπάρχει λογική σε αυτή τη διοργάνωση. 

Mουντιάλ 2022: Δυάδα λογικής στο 3.25!

ΒΡΑΖΙΛΙΑ - ΕΛΒΕΤΙΑ

Η Βραζιλία έδειξε στη πρεμιέρα ότι είναι πλήρης και σοβαρή, και ότι άμα συνεχίσει έτσι θα έχει μακρά πορεία στη διοργάνωση. Αν και η Σερβία είναι μια πολύ καλή ομάδα, την υπέταξε σχετικά εύκολα με το 2-0. Σήμερα αντιμετωπίζει την Ελβετία που θεωρώ πως είναι λιγότερη ποιοτική. Αν δείξει το ίδιο πρόσωπο, τότε σίγουρα θα πάρει ακόμη μια νίκη στον όμιλο και ας λείψει ο Νέιμαρ. Πάμε με το 1 & over 1,5 (1.78).

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ - ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ

H Πορτογαλία δημιούργησε, σκόραρε, κέρδισε αλλά και προβλημάτισε. Κέρδισε με 3-2 τη Γκάνα αλλά έδειξε πως είναι επιρρεπής στα μετόπισθεν. Έχει τρομερή ποιότητα στην επίθεση και μπορεί να διαλύσει οποιαδήποτε άμυνα. Απέναντί της η Ουρουγουάη που δεν έδειξε κάτι απέναντι στη Νότιο Κορέα, και έμεινε στη λευκή ισοπαλία. Σήμερα καλείται να παίξει και αυτή αφού θα χρειαστεί βαθμό ή βαθμούς. Θα προτιμήσω το 1Χ & over 1,5 (1.83) μιας και δεν είναι να μπλέκεις με σημείο στο ματς. Ένα ελαφρύ προβάδισμα προς τους ποιοτικούς και πάντα επικίνδυνους Πορτογάλους.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ (Δυάδα απόδοσης 3.25)

Βραζιλία - Ελβετία: 1 & over 1,5 (1.78)

Πορτογαλία - Ουρουγουάη: 1Χ & over 1,5 (1.83)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr