Ποδόσφαιρο

Mουντιάλ 2022: Δυάδα λογικής στο 3.25!

Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022 - 13:14

Του Άγγελου Γεώργα

Άκρως ενδιαφέροντα παιχνίδια έχει σήμερα το πρόγραμμα του Μουντιάλ, επέλεξα μια δυάδα λογικής, όσο υπάρχει λογική σε αυτή τη διοργάνωση. 

Mουντιάλ 2022: Δυάδα λογικής στο 3.25!

ΒΡΑΖΙΛΙΑ - ΕΛΒΕΤΙΑ

Η Βραζιλία έδειξε στη πρεμιέρα ότι είναι πλήρης και σοβαρή, και ότι άμα συνεχίσει έτσι θα έχει μακρά πορεία στη διοργάνωση. Αν και η Σερβία είναι μια πολύ καλή ομάδα, την υπέταξε σχετικά εύκολα με το 2-0. Σήμερα αντιμετωπίζει την Ελβετία που θεωρώ πως είναι λιγότερη ποιοτική. Αν δείξει το ίδιο πρόσωπο, τότε σίγουρα θα πάρει ακόμη μια νίκη στον όμιλο και ας λείψει ο Νέιμαρ. Πάμε με το 1 & over 1,5 (1.78).

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ - ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ

H Πορτογαλία δημιούργησε, σκόραρε, κέρδισε αλλά και προβλημάτισε. Κέρδισε με 3-2 τη Γκάνα αλλά έδειξε πως είναι επιρρεπής στα μετόπισθεν. Έχει τρομερή ποιότητα στην επίθεση και μπορεί να διαλύσει οποιαδήποτε άμυνα. Απέναντί της η Ουρουγουάη που δεν έδειξε κάτι απέναντι στη Νότιο Κορέα, και έμεινε στη λευκή ισοπαλία. Σήμερα καλείται να παίξει και αυτή αφού θα χρειαστεί βαθμό ή βαθμούς. Θα προτιμήσω το 1Χ & over 1,5 (1.83) μιας και δεν είναι να μπλέκεις με σημείο στο ματς. Ένα ελαφρύ προβάδισμα προς τους ποιοτικούς και πάντα επικίνδυνους Πορτογάλους.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ (Δυάδα απόδοσης 3.25)

Βραζιλία - Ελβετία: 1 & over 1,5 (1.78)

Πορτογαλία - Ουρουγουάη: 1Χ & over 1,5 (1.83)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, με live στατιστικά, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων.