Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Αγγλίας: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών

Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2022 - 12:35

Η φορμαρισμένη Στόκπορτ υποδέχεται την Τσάρλτον σε επαναληπτικό για τον 2ο γύρο του κυπέλλου και με αρκετό ρίσκο θα την εμπιστευτούμε.

Κύπελλο Αγγλίας: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών

Σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση και ενδεχομένως η διαδικασία των πέναλτι.

Στόκπορτ

Η Στόκπορτ επιβεβαίωσε την πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται αλώνοντας με το εντυπωσιακό 0-5 την έδρα της ουραγού της Λιγκ2 Χάρτλπουλ. Οι βάσεις για την πέμπτη νίκη στις επτά τελευταίες αγωνιστικές (5-1-1) μπήκαν με δύο γκολ του Γούτον στο πρώτο 20λεπτο, με το σκορ να παίρνει διαστάσεις στο τελευταίο ημίωρο.

Συνεπής επιθετικά

Μετράει πέντε συνεχόμενα over σε πρωτάθλημα και κύπελλο, σκοράρει στα 23/27 φετινά ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Χωρίς τον βασικό γκολκίπερ Γιάρος.

Τσάρλτον

Η Τσάρλτον ηττήθηκε εντός έδρας από την Τσέλτεναμ (0-1), μένοντας πλέον αρκετά μακριά από τις θέσεις πλέι οφ της Λιγκ1. Οι Λονδρέζοι, που στο πρώτο ματς με την Στόκπορτ άφησαν την πρόκριση να τους.. γλιστρήσει ισοφαριζόμενοι στο 97’, δεν είχαν καλή απόδοση στο μεγαλύτερο διάστημα αν και το καταδικαστικό γκολ ήρθε πάνω που πίεζαν (84΄).

Με Στόκλεϊ

Συμπλήρωσε πέντε αγωνιστικές δίχως νίκη (0-2-3), ενώ είχε προηγηθεί ο δίκαιος αποκλεισμός στο Λιγκ Τρόφι από την Πλίμουθ (3-2). Εξέτισε ο βασικός φορ Στόκλεϊ, τραυματίας ο βασικός γκολκίπερ Γουόλακοτ και οι Τόμας (στόπερ), Εγκμπο (μπακ), Λίμπερν (φορ).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.78 3.65 3.9 2 1.71 1.37 2.85 1.67 2.02 1.23 1.22 1.95
Στόκπορτ - Τσάρλτον / Εκτίμηση

Παρότι τις δύο ομάδες χωρίζει μία κατηγορία, το τάιμινγκ μας οδηγεί στον άσο. Η Στόκπορτ βρίσκεται στα καλύτερα της, αντιθέτως η Τσάρλτον είναι εμφανώς ντεφορμέ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr