Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Αγγλίας: Τζίλιγχαμ-Ντάγκεναμ, δεν… ξεφεύγει το σκορ!

Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2022 - 10:58

Το μοιρασμένο σετ μαρτυρά τις στοιχηματικές δυσκολίες της αναμέτρησης και μας… στρέφει σε ποντάρισμα τερμάτων.

Κύπελλο Αγγλίας: Τζίλιγχαμ-Ντάγκεναμ, δεν… ξεφεύγει το σκορ!

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση Τζίλιγχαμ – Ντάγκεναμ στο Κύπελλο Αγγλίας.

Ρεβάνς για τον 2ο γύρο του κυπέλλου, σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση και η διαδικασία των πέναλτι αν χρειαστεί.
21:15, Cosmote Sport 3
Ο νικητής θα αγωνιστεί εντός έδρας με Λέστερ στον επόμενο γύρο.

Τζίλιγχαμ

Η Τζίλιγχαμ, που γλίτωσε στις καθυστερήσεις τον αποκλεισμό από τη Ντάγκεναμ, υποχρεώθηκε σε βαριά εντός έδρας ήττα από την Σάλφορντ (0-3) καταρρέοντας στην επανάληψη και ολοένα «βυθίζεται» στην κατάταξη της League 2. Εχει τρομερό πρόβλημα στο σκοράρισμα, έχοντας πετύχει μόνο έξι γκολ σε 20 αγωνιστικές! Under τα 18/20 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις, η πρόκριση στους «16» του Λιγκ Τρόφι μετά από 26 χρόνια είναι ότι καλύτερο έχει να επιδείξει φέτος!

Χωρίς τον άσο

Δεν υπολογίζεται όπως και στα τελευταία ματς ο βασικός γκολκίπερ Μόρις, εκτός και οι Τουτόντα (αμυντικός), Λι (μέσος) και Χάριοτ (αν. Φορ). Τραυματίστηκε στο τελευταίο ο βασικός αμυντικός Μπάγκοτ και δίνεται αμφίβολος.

Ντάγκεναμ & Ρεντ

Η Ντάγκεναμ άγγιξε την πρόκριση απέναντι στην Τζίλιγχαμ όμως το γκολ που δέχτηκε στις καθυστερήσεις την υποχρεώνει να πάει σε μία ακόμη πιο δύσκολη αποστολή. Η εντός έδρας ήττα που υπέστη το Σάββατο στη Νάσιοναλ Λιγκ από την Τορκί (0-1) διέκοψε σερί τριών νικών και την κράτησε λίγο πίσω από τις θέσεις πλέι οφ. Θετικό κρίνεται γενικότερα το ζύγι, ρεαλιστικός ο στόχος των πλέι οφ. Στηρίζεται εν πολλοίς στον Τζαμαϊκανό επιθετικό Μορίας (8 γκολ).

Τα… γνωστά!

Αρκετές αν και γνωστές οι απουσίες της. Ο Ιρλανδός τεχνικός Ντάριλ ΜακΜάχον κάνει τα πλάνα του χωρίς τους βασικότατους Βιγιέτ (Πορτογάλος μέσος, 3 γκολ), ΜακΚάλουμ (επιθετικός, 5 γκολ) και τους αναπληρωματικούς Μπαλάντα (φορ), Κινγκ και Ταβάρες (αμυντικοί).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.45 3.1 2.77 2.12 1.22 3.8 1.82 1.84 1.41 1.3 1.51
Τζίλιγχαμ - Ντάγκεναμ & Ρεντ / Εκτίμηση

Ενδιαφέρουσα και αμφίρροπη αναμέτρηση όπως μαρτυρά το μοιρασμένο σετ. Δεν θα μπλέξουμε με σημείο καθώς περιμένουμε ένα ματς που θα κριθεί στις λεπτομέρειες και ίσως χρειαστούν περισσότερα από 90 λεπτά για να υπάρξει νικητής. Κρατάμε το under που προσφέρεται πάντως σε διαβασμένη τιμή (1.75).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr