Ποδόσφαιρο

Πορτογαλία, Λιγκ Καπ: Τα γκολ και η διάθεση της Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2022 - 10:24

Δύο παιχνίδια για το Λιγκ Καπ έχει μεταξύ άλλων το κουπόνι της Τρίτης (13/12) για στοίχημα. Διαβάστε αναλύσεις και προτάσεις.

Πορτογαλία, Λιγκ Καπ: Τα γκολ και η διάθεση της Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Η Πορτογαλία με το Λιγκ Καπ κρατάει σε εγρήγορση τις ομάδες αφού τα πρωταθλήματα σταμάτησαν για το Μουντιάλ 2022. Η φάση των ομίλων ολοκληρώνεται και στο κουπόνι για στοίχημα, σήμερα Τρίτη (13/12) υπάρχουν δύο αναμετρήσεις. Διαβάστε τα προγνωστικά στοιχήματος με τις προτάσεις.


ΡΙΟ ΑΒΕ - ΦΑΡΕΝΣΕ

Η Ρίο Άβε ηττήθηκε με 2-0 εντός από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας στο 2ο παιχνίδι της για τον 2ο όμιλο του Λιγκ Καπ. Θέλει ένα θαύμα για την πρόκριση. Πρέπει να νικήσει με πολλά γκολ και ταυτόχρονα να ηττηθεί η Σπόρτινγκ στο άλλο ματς, με πρώτο κριτήριο στην ισοβαθμία την διαφορά των γκολ. Προηγήθηκαν τρεις σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, με σκορ 1-0. Οι μέσοι Αζίζ, Σα είναι πλέον διαθέσιμοι.

Η Φαρένσε επικράτησε 2-0 εντός της Μαρίτιμο και άφησε πίσω την 6άρα που δέχθηκε από την Σπόρτινγκ στην πρεμιέρα της. Ουσιαστικά επίσης δεν έχει ελπίδες πρόκρισης. Η ομάδα του Φάισκα, που αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία, έχει 6 νίκες και 1 ισοπαλία στα 10 τελευταία της. Μια νίκη και δύο ισοπαλίες (έγιναν ήττα στα πέναλτι) έχει στα 5 τελευταία εκτός για το Λιγκ Καπ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Για την Ρίο Άβε το ζητούμενο είναι η νίκη για να βελτιώσει την ψυχολογία της. Δεν θα είναι εύκολο απέναντι στην Φαρένσε και καλύτερη πρόταση είναι το 2-3 γκολ που βρίσκεται στο 1,95.


ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ - ΜΑΡΙΤΙΜΟ

Η Σπόρτινγκ νίκησε εκτός με 2-0 την Ρίο Άβε, ενώ στην πρεμιέρα της στον 2ο όμιλο του Λιγκ Καπ έριξε 6άρα στην Φαρένσε. Ουσιαστικά έχει πάρει και την πρόκριση στα προημιτελικά. Στην ισοβαθμία πρώτο κριτήριο είναι η διαφορά των γκολ και η διαφορά που έχει είναι στο +8! Η ομάδα του Αμορίμ έχει φτάσει τις 9 σερί νίκες στην διοργάνωση. Τα δύο τελευταία χρόνια κατέκτησε το Λιγκ Καπ. Γύρισαν από το Μουντιάλ οι Μορίτα (μέσος), Κοάτες (στόπερ), Ουγκάρτε (αμ.χαφ), Φαταβού (εξτρέμ). Τραυματίες οι Χούστε (αμυντικός), Μπραγκάνγκα (μέσος).


Η Μαρίτιμο ηττήθηκε 2-0 εκτός από την Φαρένσε. Με ήττα 1-0 έβγαλε την πρεμιέρα της απέναντι στην Ρίο Άβε. Έχει αποκλειστεί από τη συνέχεια. Κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο ο Ζοάο Ενρίκες, που ήταν σε επαφές με την διοίκηση για να βρεθεί η κατάλληλη οικονομική φόρμουλα. Τις τελευταίες προπονήσεις έκανε ο βοηθός του Ενρίκες, Οτάβιο Μορέιρα. Ο Ζοσέ Γκόμες φέρεται να έχει δώσει τα χέρια για να αναλάβει. Ο Εβρίκε στα 8 ματς πρωταθλήματος που πρόλαβε να μείνει στην τεχνική ηγεσία είχε μόλις μία νίκη, ενώ με ήττες έβγαλε τα δύο τελευταία του Λιγκ Καπ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Το θέμα είναι πως θα παρουσιαστεί η Σπόρτινγκ. Ο τεχνικό της Ρούμπεν Αμοίμ είπε πως θα παρατάξει ανταγωνιστική ενδεκάδα και θέλει τη νίκη. Η Μαρίτιμο από την άλλη είναι στα... κάτω της. Καλή η πρόταση του άσου με over 3,5 γκολ, που είναι στο 2,47.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr