Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ελλάδας: Αντιδρά η Λαμία

Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2022 - 10:41

Με νέο τεχνικό η Λαμία και έχειν τον πρώτο λόγο κόντρα στην Καλλιθέα, “ανοιχτό” σε όλα τα αποτελέσματα το ματς του Απόλλωνα κόντρα στον Αγιο Νικόλαο.

Κύπελλο Ελλάδας: Αντιδρά η Λαμία

Πρώτοι αγώνες για την φάση των “16”.
Δεν ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ.

14:00, Cosmote Sport 1 HD

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ - ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Εξαιρετικά έχει ξεκινήσει η σεζόν για τη νεοσύστατη ομάδα. Τα πηγαίνει μια χαρά στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, όπου μετρά τρεις νίκες στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς, ενώ στο κύπελλο έχει πετύχει τρεις εκτός έδρας προκρίσεις. Στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος επικράτησε εκτός έδρας της Αλεξανδρούπολης (3-0).

Ο Άγιος Νικόλαος απέδειξε και στη φετινή περίοδο πως το κύπελλο του πάει. Πέρσι έφθασε στους «16» της διοργάνωσης, φέτος επανέλαβε την επιτυχία αν και ομάδα Γ’ Εθνικής. Στο πρωτάθλημα πάντως δυσκολεύεται να σταθεί ανταγωνιστικά στη φετινή σεζόν. Δίχως νίκη στα τρία πιο πρόσφατα ματς, όπου πέτυχε μόνο ένα γκολ, πρώτη ήττα στο Μαρκόπουλο το περασμένο Σάββατο, δυσκολεύει ο στόχος της ανόδου.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ενδιαφέρουσα και αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες ιδίου… βεληνεκούς. Θα αποφύγουμε τα ρίσκα, έχει τύχη η ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο (1.95).

18:00, Cosmote Sport 1 HD

ΛΑΜΙΑ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Η Λαμία ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος με απογοητευτικό τρόπο. Συμπλήρωσε επτά μας δίχως νίκη, μόνο τρεις κερδισμένοι πόντοι σε αυτό το διάστημα και η τελευταία θέση έφερε αλλαγές καθώς απομακρύνθηκε ο Τζανλούκα Φέστα και ανέλαβνε ο έμπειρος κόουτς Σάββας Παντελίδης. Τα πρώτα δείγματα γραφής είναι αρνητικά σε φιλικά ματς, όπου οι κυανόλευκοι μέτρησαν μία ισοπαλία με τον Λεβαδειακό (0-0) και μία ήττα με 3-1 από τον Βόλο.

Η Καλλιθέα έκανε φέτος μεγάλες επενδύσεις για να διεκδικήσει την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα και παράλληλα να φθάσει όσο πιο μακριά γίνεται στο κύπελλο. Το ξεκίνημα της σεζόν ήταν υποτονικό και στα πλαίσια αυτά έγινε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, με τον Λεωνίδα Βόκολο να αποχωρεί και τον Γιώργο Σίμο να αναλαμβάνει τα ηνία και έκανε επανεκκίνηση με δύο μαζεμένες νίκες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Με νέο τεχνικό η Λαμία που ψάχνει μια… επανεκκίνηση στο κύπελλο. Έστω και δύσκολα θα πάρει τη νίκη, αποδεκτό το 1.75 του άσου.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr