Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ελλάδας: Κηφισιά - ΑΕΚ, πολλές απουσίες για τους κιτρινόμαυρους!

Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2022 - 10:16

Η ΑΕΚ έπεσε θεωρητικά στο πιο εύκολο παιχνίδι από τους μεγάλους του πρωταθλήματος, αφού καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Κηφισιάς. 

Κύπελλο Ελλάδας: Κηφισιά - ΑΕΚ, πολλές απουσίες για τους κιτρινόμαυρους!

Η Κηφισιά θέλει να βάλει δύσκολα και να καταρρίψει τα προγνωστικά απέναντι την ΑΕΚ. Οι κιτρινόμαυροι φυσικά είναι το μεγάλο φαβορί, μένει να το επιβεβαιώσει.

Πρώτο ματς για τη φάση των «16», ακολουθεί επαναληπτικός στην έδρα της ΑΕΚ. Δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση όμοιου αριθμών τερμάτων μετά τη λήξη του δεύτερου 90λέπτου, ακολουθεί παράταση και (αν χρειαστεί) πέναλτι. Ο νικητής θα αντιμετωπίσει την ομάδα που θα προκριθεί από το ζευγάρι Πανσερραϊκός - Απόλλων Πόντου.

Η αναμέτρηση ξεκινάει στις 21:30 με τηλεοπτική κάλυψη από το Cosmote Sport.

Κηφισιά

Η Κηφισιά διανύει τρομερή χρονιά μέχρι στιγμής και προπορεύεται στη βαθμολογία έχοντας το απόλυτο των νικών στον Νότιο όμιλο της Super League 2. Τελευταία της νίκη καταγράφηκε απέναντι στον ΟΦ Ιεράπετρας με 1-0. Μεγάλο της όπλο φυσικά η άμυνά της, η οποία την οδηγεί μέχρι τώρα σε αυτή τη ξέφρενη πορεία. Ο Γιώργος Πετράκης κάνει πολύ καλή δουλειά στην ομάδα, και οι παίκτες του ακολουθούν το πλάνο του πιστά. Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ σε διπλά ματς. Δεν έχει άγχος, ενώ ακολουθεί το προγραμματισμένο της ρεπό για το πρωτάθλημα.

Αγωνιστικά νέα

Τρεις απουσίες μετράει ο Γιώργος Πετράκης. Από την αποστολή απουσιάζουν ο Πρίτσας που ταλαιπωρείται από θλάση στον δικέφαλο, ο Νοικοκυράκης που υπέστη διάταση στον δικέφαλο στο τελευταίο χρονικά ματς με τον ΟΦ Ιεράπετρας και ο Σέις που έχει υποβληθεί σε επέμβαση (ρήξη χιαστών). Για αγωνιστικούς λόγους αποκλείστηκε ο Λ. Ποζατζίδης, επιστρέφει ο Σμπώκος.

ΑΕΚ

Η ΑΕΚ επιστρέφει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις και έχει ψυχολογία για τη συνέχεια. Το νέο γήπεδο έχει φέρει αισιοδοξία και χαρά στις τάξεις της ομάδας και φυσικά σκέφτονται μόνο το πως θα σβήσουν τη διαφορά των 8 βαθμών που έχουν στο πρωτάθλημα από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Φυσικά και το κύπελλο μέσα στους στόχους της ομάδας, που θέλει να κατακτήσει ένα τρόπαιο όπως και δήποτε. Γενικότερα αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και μπορεί να απειλήσει τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα φέτος, αρκεί να γίνει πιο εύστοχη. Στο διάστημα της διακοπής έκανε προετοιμασία στην Ολλανδία, όπου έδωσε φιλικό κι επικράτησε της βελγικής Σερένγκ με 2-0. Στα εγχώρια κέρδισε και τον ΟΦΗ σε ένα φιλικό ματς με σκορ 1-0. Με τη Λαμία οι πρώτες αγωνιστικές υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα.

Αγωνιστικά νέα

Πολλές οι απουσίες που αντιμετωπίζει ο Αλμέιδα. Δεν υπολογίζεται φυσικά ο Πάολο Φερνάντες αφού δεν έχει ακόμα δικαίωμα συμμετοχής. Εκτός οι τραυματίες Μοχαμαντί, Τζαβέλλας, Γαλανόπουλος, Τσούμπερ, Γκατσίνοβιτς, Ελίασον και Άμραμπατ, ο διεθνής Βίντα, ενώ προορίζονται για τον πάγκο οι Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Πινέδα.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
12.5 5.5 1.22 2.22 1.58 1.42 2.62 2.27 1.55 4 1.12 1.03
Κηφισιά - ΑΕΚ / Εκτίμηση

Πολλές οι απουσίες και η έλλειψη ρυθμού της ΑΕΚ, ίσως δούμε ένα διαφορετικό ματς από αυτό που περιμέναμε. Φυσικά η διαφορά ποιότητας είναι μεγάλη, αλλά δεν μπορούμε να διαγράψουμε τη Κηφισιά. Αφού το δυνατό της όπλο είναι η άμυνα, θα σταθώ σε αυτή.

Under 2,5 (2.12)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.