Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ελλάδας: Πανσερραϊκός – Απόλλων Πόντου, στις λεπτομέρειες

Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2022 - 10:41

Και οι δύο ομάδες δείχνουν να εστιάζουν τις προσπάθειες τους στο πρωτάθλημα και έτσι… προσπερνάμε σημείο και επιλέγουμε ποντάρισμα τερμάτων.

Κύπελλο Ελλάδας: Πανσερραϊκός – Απόλλων Πόντου, στις λεπτομέρειες

Προγνωστικά στοιχήματος, ανάλυση και livescores για την αναμέτρηση Πανσερραϊκός – Απόλλων Πόντου στο Κύπελλο Ελλάδας.

Πρώτος αγώνας για την φάση των “16”
Δεν ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ.
Ο νικητής θα αγωνιστεί με το νικητή του Κηφισιά - ΑΕΚ
14:00, Cosmote Sport 2 HD

Πανσεραϊκός

Ο Πανσερραϊκός άλλαξε προπονητή και μαζί αγωνιστική εικόνα. Ο Παύλος Δερμιτζάκης αντικατέστησε τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο και πάτησε το κουμπί της επανεκκίνησης για τους ερυθρόλευκους. Δύο μαζεμένες νίκες στο πρωτάθλημα δίχως να δεχθούν γκολ ξεκίνησε η αντεπίθεση με στόχο την άνοδο. Στο κύπελλο πανηγύρισε δύο προκρίσεις κόντρα σε Παναχαϊκή και Αιγάλεω στην παράταση.

Με απουσίες
Το κύπελλο αποτελεί δευτερεύον στόχο για τα «λιοντάρια», πιθανό να παραταχθούν με αλλαγές στη σύνθεση τους. Δεν λείπουν τα προβλήματα και σε αυτήν την αναμέτρηση, καθ΄λως δεν υπολογίζονται ο κεντρικός αμυντικός Παπάζογλου, οι μέσοι Νάτσος, Οικονόμου, Καραμπέρης και οι επιθετικοί Κόντσι, Μυστακίδης. Λούμης.

Απόλλων Πόντου

Ο Απόλλων προέρχεται από σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Θεσπρωτού στο πρωτάθλημα με 3-2. Είχαν προηγηθεί τρεις μαζεμένες ήττες των «ροσονέρι» που ωστόσο βρήκαν την αυτοκυριαρχία τους, στόχευσαν το ματς στην Ήπειρο και το πήραν. Η παραμονή στην κατηγορία αποτελεί τον φετινό στόχο, το κύπελλο είναι… παράπλευρη απασχόληση για την ομάδα της Καλαμαριάς. Στο κύπελλο πήρε δύο προκρίσεις στα πέναλτι (!) Ζητούμενο για τον κόουτς Δημήτρη Καλαϊτζίδη παραμένει η βελτίωση στην αμυντική λειτουργία.


Με αλλαγές
Δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα απουσιών αλλά αναμένονται αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα, καθώς ακολουθεί το καθοριστικό παιχνίδι με τον Αλμωπό Αριδαίας στο πρωτάθλημα. Εκτός αποστολής οι επιθετικοί Αντο και Αμπάνκουο. άθλημα. Εκτός αποστολής οι επιθετικοί Αντο και Αμπάνκουο.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.27 5.5 8.35 2.85 1.37 1.67 2.08 1.68 2.02 1.06 1.11 3.85
Πανσεραϊκός - Απόλλων Πόντου / Εκτίμηση

Ο τεχνικός των γηπεδούχων δήλωσε πως το κύπελλο περνά σε δεύτερο πλάνο και έτσι το 1.30 στον άσο κρίνεται αδιάφορο. Περιμένουμε ένα ματς λεπτομερειών που θα κριθεί σε χαμηλό σκορ, έχει τύχη το 0-1 γκολ στο 4.00.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr