Ποδόσφαιρο

Super League 2: Ιεράπετρα - ΑΕΚ Β με γκολ

Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2022 - 10:33

Ένα παιχνίδι φιλοξενεί το σημερινό κουπόνι στοιχήματος από την δεύτερη ελληνική λίγκα. 

Super League 2: Ιεράπετρα - ΑΕΚ Β με γκολ
ΟΦ Ιεράπετρα

Η Ιεράπετρα προέρχεται από μεγάλη μάχη στην Ριζούπολη κόντρα στην Κηφισιά όπου ηττήθηκε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων με γκολ-οφσάιντ. Πολλά τα παράπονα και στις δύο ήττες της σεζόν που έγιναν στο Λεκανοπέδιο (είχε προηγηθεί η ήττα από την Καλλιθέα). Στο «Βουζουνεράκειο» αρέσκεται να ανεβάζει τον ρυθμό, δημιουργεί πολλές ευκαιρίες, σκοράρει με άνεση, αλλά είναι ευάλωτη στην άμυνα.

Αγωνιστικά νέα

Δεν ανακοίνωσε αποστολή ο Άγγελος Διγκόζης, όπως συνηθίζει από την αρχή της σεζόν. Προβλήματα τραυματισμών αποκόμισαν οι Μηλιώτης και Βουό από το τελευταίο χρονικά ματς με την Κηφισιά. Αμφίβολη η συμμετοχή του πρώτου, πανέτοιμος ο 35χρονος στράικερ. Δεδομένα απών ο Αργεντίνος στράικερ Χιμένες.

ΑΕΚ Β'

Η ΑΕΚ Β’ έκανε πολύ καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Προοδευτική, πανηγύρισε την δεύτερη σερί νίκη στο «Σεραφίδειο» και βελτίωσε την θέσης της στον βαθμολογικό πίνακα. Δεν έχει διάρκεια στην απόδοσή της η ομάδα που επιπλέον δυσκολεύεται στις εξόδους, με κέρδος μόνο έναν πόντο σε τρεις αποστολές. Ο κόουτς Σωκράτης Οφρυδόπουλος θέλει συνέχεια στην τελευταία εμφάνιση, δεν πρόκειται να αλλάξει την πετυχημένη ενδεκάδα στην αποστολή στην Κρήτη.

Αγωνιστικά νέα

Ούτε η ΑΕΚ Β ανακοίνωσε αποστολή για το σημερινό παιχνίδι. Διαθέσιμος ξανά ο Γερολέμου που πήρε ανάσες, Ραντόνια, Σταμούλης και Τζούντα Γκαρσία ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς, Κοσίδης και Μαχαίρας έχουν μείνει εκτός στα τελευταία τρία ματς. Οι Παρράς, Ντάικο, Μουστακόπουλος, Κοσίδης, Ευθ. Χριστόπουλος και Σκόνδρας ήταν την Πέμπτη στην αποστολή της πρώτης ομάδας για το Κύπελλο, μάλιστα οι δύο τελευταίοι πήραν κάποια λεπτά συμμετοχής.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.88 3.2 3.85 1.54 2.32 1.16 4.5 2.05 1.65 1.2 1.25 1.75
ΟΦ Ιεράπετρα - ΑΕΚ Β' / Εκτίμηση

Ο ΟΦΙ είναι πιο κοντά στη νίκη σύμφωνα με την εικόνα των δύο ομάδων. Ερωτηματικό και η προσέγγιση του ματς από την ΑΕΚ που λογικά θα είναι προσεκτική. Ο άσος στο 2.00 μπορεί να παιχτεί άνετα, αλλά και το goal/goal στο 2.02 δεν περνάει αδιάφορο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr