Ποδόσφαιρο

Λιγκ Καπ Πορτογαλίας: Ακαντέμικα Βίσεου - Μποαβίστα, με τα γκολ

Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2022 - 11:53

Προημιτελικός του Λιγκ Καπ το συγκεκριμένο ματς με τις ομάδες γενικά να παίζουν πιο ελεύθερα στην διοργάνωση!

Λιγκ Καπ Πορτογαλίας: Ακαντέμικα Βίσεου - Μποαβίστα, με τα γκολ

Το Λιγκ Καπ Πορτογαλίας συνεχίζεται με το Ακαντέμικα Βισέου-Μποαβίστα να είναι στο κουπόνι σήμερα Τρίτη (20/12). Τα προγνωστικά στοιχήματος και οι αναλύσεις έχουν λόγο και για τα livescores.

Το ματς είναι νοκ άουτ και σε περίπτωση ισοπαλίας θα διεξαχθούν απευθείας πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του Πόρτο-Ζιλ Βιθέντε στον ημιτελικό του Final Four που θα γίνει από 20 έως 24 Ιανουαρίου στην Λεϊρία.

Ακαντέμικα Βίσεου

Η Βισέου έκανε σούπερ πορεία στον 8ο όμιλο για να πάρει την πρώτη θέση και την πρόκριση στην επόμενη φάση. Πιο συγκεκριμένα στα 4 παιχνίδια της έμεινε αήττητη με 2 νίκες έχοντας αντιπάλους τις Τορεένσε, Φαμαλικάο, Τοντέλα, Εστορίλ.

Με γκολ – γκολ έβγαλε τα 5 τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις όπου είναι αήττητη με 3 νίκες. Με γκολ – γκολ και over έβγαλε τα 4 τελευταία εντός έδρας στο Λιγκ Καπ έχοντας 3 νίκες και 1 ήττα.

Η ομάδα του Ζόρζε Κόστα είναι αήττητη στα τελευταία 14 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, με τον ίδιο να συμπλήρωσε 15 ματς στον πάγκο της ενώ αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία. Αγωνιστικά δεν αναφέρθηκαν νέα προβλήματα.

Μποαβίστα

Η Μποαβίστα έδειξε ένα σταθερά καλό πρόσωπο στον 6ο όμιλο για να τερματίσει στην πρώτη θέση, που έδωσε και την πρόκριση. Έμεινε αήττητη με 2 νίκες στα τρία ματς που έδωσε, με αντιπάλους τις Γκιμαράες, Μπελενένσες. Βιλαφρακένσε.

Πέρσι βρέθηκε στα Final Four του Λιγκ Καπ αλλά δεν κατάφερε να προκριθεί στον μεγάλο τελικό.

Με τρεις νίκες και μια ισοπαλία (μετατράπηκε σε αποκλεισμό στα πέναλτι) έβγαλε τα 4 από τα 5 τελευταία εκτός στο Λιγκ Καπ. Έχει 4 ήττες και 1 νίκη στα 5 τελευταία εκτός πρωταθλήματος με τα τρία από αυτά να ήταν over. Αγωνιστικά ο μέσος Μπρακάλι είναι έτοιμος να παίξει.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.55 3.1 2.65 1.72 2 1.25 3.5 1.74 1.94 1.44 1.31 1.47
Ακαντέμικα Βίσεου - Μποαβίστα / Εκτίμηση

Το Λιγκ Καπ είναι ένας θεσμός όπου οι ομάδες δεν παίζουν με πίεση. Και μπορούν να έρθουν τα πάνω - κάτω. Και ειδικά για τις Βισέου, Μποαβίστα όλα μπορούν να συμβούν. Και οι δύο σκοράρουν όμως και το over που είναι στο 2.05 αποτελεί μια καλή πρόταση.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr