Ποδόσφαιρο

Λιγκ Καπ Πορτογαλίας: Πόρτο - Ζιλ Βισέντε, ο δρόμος είναι ανοιχτός μέχρι τον τελικό!

Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2022 - 12:00

Η Πόρτο καλείται να ξεπεράσει ένα ακόμη εμπόδιο και να φτάσει στα ημιτελικά της διοργάνωσης. 

Λιγκ Καπ Πορτογαλίας: Πόρτο - Ζιλ Βισέντε, ο δρόμος είναι ανοιχτός μέχρι τον τελικό!

Νοκ-άουτ προημιτελικός για το Λιγκ Καπ Πορτογαλίας. Σε περίπτωση ισοπαλίας στην κανονική διάρκεια, ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί, θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό την Ακαδέμικο Βισέου. Το Final Four της διοργάνωσης θα διεξαχθεί το διάστημα 20-24 Ιανουαρίου 2023 στη Λεϊρία.

Γήπεδο: Estadio do Dragao

Διαιτητής: Μανουέλ Μότα

Τηλεοπτική μετάδοση: -

Ώρα έναρξης: (22:15)

Πόρτο

Ήθελε τη νίκη για την πρωτιά και την πρόκριση από τον 1ο όμιλο και διέλυσε τη Βιζέλα με 4-0 στο «Ντραγκάο», παίρνοντας άνετα το εισιτήριο για τους 8 της διοργάνωσης. Από τους Πορτογάλους διεθνείς, ο προπονητής των «Δράκων» χρησιμοποίησε τον μεσοεπιθετικό Οτάβιο ως αλλαγή, ενώ ο Ντιόγκο Κόστα βρέθηκε στον πάγκο χωρίς να αγωνιστεί. Πάντως, αναμένεται να επιστρέψει στην εστία αντί του αναπληρωματικού Κλάουντιο Ράμος, ο οποίος έπαιξε και στα τρία ματς του ομίλου. Επίσης, ο στόπερ Πέπε είναι τραυματίας και δεν υπολογίζεται. Στο απουσιολόγιο παραμένουν τα ονόματα των Εουστάκιο (Μ) και του Ζαϊντού Σανούσι (Α). Στην επανέναρξη του Πρωταθλήματος, υποδέχεται την Αρούκα.

Ζιλ Βισέντε

Πήρε αυτό που ήθελε με επιβλητικό τρόπο, εξασφαλίζοντας την 1η θέση στον 5ο όμιλο με 7 βαθμούς (2-1-0). Έστησε «πάρτι» στην έδρα της Πορτιμονένσε (14/12), επικρατώντας με 3-0 δείχνοντας τρομερή αποτελεσματικότητα, αλλά όχι καλύτερη εικόνα από την αντίπαλό της. Η Ζιλ Βισέντε είναι αήττητη με τον Ντανιέλ Σόουζα στην τεχνική ηγεσία (2-1-0), αλλά στο «Ντραγκάο» θα ζοριστεί πολύ. Ο βασικός στόχος είναι η ανάκαμψη στη Liga Portugal, αρχής γενομένης από τον εντός έδρας αγώνα με τη Σάντα Κλάρα (29/12), καθώς βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού και έχει αρνητικό σερί επτά αγώνων (0-1-6), με έξι διαδοχικές ήττες. Τραυματίας είναι ο χαφ Τίμπα, ενώ παραμένει εκτός πρώτης ομάδας ο ανέτοιμος αριστερός μπακ Μπάρος.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.13 6.85 17 3.05 1.32 1.84 1.95 1.72 1.01 1.08 5.35
Πόρτο - Ζιλ Βισέντε / Εκτίμηση

Η Πόρτο θέλει το τρόπαιο και ο δρόμος προς τον τελικό είναι βατός από τη στιγμή που έχει αποκλειστεί ήδη η Μπενφίκα. Μπορεί να ξεπεράσει άνετα το εμπόδιο της σημερινής αντιπάλου της αν δείξει σοβαρότητα.

1/1 & over 2,5 (1.98).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr