Ποδόσφαιρο

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Μάντσεστερ Σίτι-Λίβερπουλ, τιτανομαχία στο “Ετιχαντ”!

Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2022 - 01:29

"Πολίτες" και "Κόκκινοι" διασταυρώνουν τα ξίφη τους με έπαθλο μία θέση στα προημιτελικά.

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Μάντσεστερ Σίτι-Λίβερπουλ, τιτανομαχία στο “Ετιχαντ”!

Νοκ άουτ αναμέτρηση των «16», σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι (δεν υπάρχει παράταση).

Ο νικητής της διοργάνωσης παίρνει εισιτήριο στο Κόνφερενς Λιγκ.

Μάντσεστερ Σίτι

Το τελευταίο επίσημο ματς της Μάντσεστερ Σίτι έγινε στις 12 Νοεμβρίου, γνωρίζοντας εντελώς απρόσμενη εντός έδρας ήττα από την Μπρέντφορντ (1-2) που την απομάκρυνε πέντε βαθμούς από την κορυφή. Το περασμένο Σάββατο επικράτησε 2-0 της Χιρόνα σε φιλικό, φυσικά συνεχίζει στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Απίθανο το σερί over εντός έδρας, μετρώντας 14 συνεχόμενα! Πήρε ολιγοήμερη άδεια μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου ο Αργεντινός επιθετικός Αλβαρες, επέστρεψαν ακόμη εννιά “Μουντιαλικοί” αμφίβολος ο μεσοεπιθετικός Γκρίλις.

Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ πήγε στη διακοπή με δύο κολλητές νίκες, πρώτα το μεγάλο διπλό επί της Τότεναμ (1-2) και κατόπιν την άνετη επικράτηση σε βάρος της Σαουθάμπτον (3-1), που την διατήρησαν σε επαφή με τις προνομιούχες θέσεις αν και ο τίτλος προφανώς έχει κάνει.. φτερά με την απόσταση από την κορυφή απαγορευτική για.. όνειρα. Τον Δεκέμβριο έδωσε δύο φιλικά με Λυών (1-3) και Μίλαν (4-1). Βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Μαροκινού μέσου Σοφιάν Αμραμπατ που «έλαμψε» στο Μουντιάλ. Δεν υπολογίζονται οι αμυντικοί Φαν Ντάικ-Κονατέ και οι μεσοεπιθετικοί Ντίαζ-Ζότα.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.52 5 5.35 2.95 1.38 1.8 1.98 1.45 2.52 1.15 1.18 2.42
Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ / Εκτίμηση

Θα μπορούσε να είναι ο τελικός. Η Μάντσεστερ Σίτι αν και θα έχει πολλές αλλαγές (όπως και οι "ρεντς") είναι φαβορί όποιον αντίπαλο και αν υποδέχεται. Δελεαστικός ο άσος στο 2,07.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr