Ποδόσφαιρο

Λιγκ Καπ Πορτογαλίας: Μορεϊρένσε-Αρούκα, μάχη πρόκρισης

Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2022 - 01:40

Η Μορεϊρένσε υποδέχεται την Αρούκα για μία θέση στα προημιτελικά.

Λιγκ Καπ Πορτογαλίας: Μορεϊρένσε-Αρούκα, μάχη πρόκρισης

Νοκ άουτ προημιτελικός, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι (δεν υπάρχει παράταση).

Το φάιναλ φορ της διοργάνωσης θα διεξαχθεί 20-24 Ιανουαρίου 2023 στη Λεϊρία

Μορεϊρένσε

Η Μορεϊρένσε έκανε το μπαμ με το να πάρει την πρώτη θέση στον όμιλο, σε ισοβαθμία με την Μπενφίκα και να την αποκλείσει από τη συνέχεια. Κάτι που έγινε μετά το 1-1 με την Μπενφίκα εντός στο τελευταίο ματς, ενώ πήρε νίκες στα δύο που προηγήθηκαν.

Το σερί εντός έδρας

Μεγάλη επιτυχία αν αναλογιστεί κανείς πως στις δύο προηγούμενες παρουσίες της αποκλείστηκε στους πρώτους γύρους. Η πρωτοπόρος της δεύτερης κατηγορίας είναι αήττητη στα 9 τελευταία εντός στο Λιγκ Καπ με 6 νίκες, ενώ τα 4 πιο πρόσφατα ήταν και γκολ-γκολ. Νοκ άουτ ο εξτρέμ Κόντισανγκ (8 γκολ, 3 ασίστ).

Αρούκα

Η Αρούκα ήταν εξαιρετική σε έναν όμιλο βέβαια όπου απουσίαζε το μεγάλο όνομα. Ξεκίνησε με ισοπαλίες στα δύο πρώτα ματς και στα δύο επόμενα πήρε νίκες που της έδωσαν την πρώτη θέση στην ισοβαθμία με την Φεϊρένσε. Με νίκες που ήταν και over έβγαλε τα 3 τελευταία εκτός στο Λιγκ Καπ, ενώ προηγήθηκαν δύο ισοπαλίες που έγιναν πρόκριση στα πέναλτι.

Δυναμική εκτός έδρας

Είναι αήττητη με 4 νίκες στα 5 τελευταία εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις ενώ στα 4 από αυτά μπήκαν από δύο γκολ και πάνω. Γενικά στις εξορμήσεις της παρουσιάζει ένα δυναμικό πρόσωπο. Ενισχύθηκε με τον αριστερό μπακ Γουέβερσον, νοκ άουτ ο μεσοεπιθετικός Βιτίνιος και ο αμυντικός Βελάσκες.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.37 3.05 2.9 1.78 1.92 1.25 3.55 1.77 1.9 1.42 1.28 1.52
Μορεϊρένσε - Αρούκα / Εκτίμηση

Πολύ δυνατή εμφανίζεται φέτος η Μορεϊρένσε, ιδιαίτερα εντός έδρας, όμως και η Αρούκα βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Μικρό προβάδισμα στον άσο (2,15), ίσως προτιμότερο το over (1.95).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr