Ποδόσφαιρο

Κύπρος: Παιχνίδι με τα γκολ κι ένα ρίσκο

Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2022 - 10:57

Διαβάστε αναλύσεις και προτάσεις για τρία παιχνίδια που είναι στο κουπόνι σήμερα Παρασκευή (23/12)

Κύπρος: Παιχνίδι με τα γκολ κι ένα ρίσκο

Η Κύπρος έχει σήμερα Παρασκευή (23/12) τρία ματς στο κουπόνι με αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος που βοηθούν και στα livescores.


ΠΑΦΟΣ F.C - ΑΚΡΙΤΑΣ ΧΛΩΡΑΚΑΣ

Ντέρμπι της Πάφου το συγκεκριμένο. Η Πάφος αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη και συνεχίζει την πορεία της μετά και το εκτός 1-0 κόντρα στην Καρμιώτισα. Το γκολ πέτυχε ο Ζάιρο, ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ, που έφτασε τα 10 γκολ και είναι από τις κολώνες της ομάδας του Μπεργκ. Μπήκε τέλος σε μια τριάδα αγώνων με 2 ισοπαλίες, όπου ήταν γκολ – γκολ. Εκτός ο αμυντικός Μπάιριτς λόγω τιμωρίας. Γυρίζει ο χαφ Κανέ.


Ο Ακρίτας ηττήθηκε 2-1 εντός από τη Νέα Σαλαμίνα. Ήταν και το πρώτο ματς του Λαχτιόνοφ στον πάγκο της που τόνισε πως θα σώσουν την παρτίδα της παραμονής. Αποκτήθηκε ο χαφ Κλεμέντε, αλλά υπολογίζεται από 1η Ιανουαρίου και μετά. Με ήττες και χωρίς να βάλει γκολ έβγαλε τα 5 τελευταία εκτός.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Η Πάφος είναι το μεγάλο φαβορί και ο άσος είναι σε πολύ μικρή τιμή. Καλύτερο ποντάρισμα στο 2-3 γκολ που είναι στο 1,95.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ

Η Ανόρθωση ηττήθηκε με 1-0 εκτός από τον ΑΠΟΕΛ. Μια ισοπαλία στα τρία τελευταία της έχει η ομάδα του Σίσκο Μουνιόθ και μια νίκη στα πέντε πιο πρόσφατα. Με 2-3 γκολ έβγαλε τα 4 τελευταία εντός έχοντας 2 νίκες και 1 ισοπαλία. Λύθηκε το θέμα με τον Ουάρντα και είναι διαθέσιμος. Τιμωρημένοι οι Κορέια (αμυντικός), Σάμπο (μέσος). Αποθεραπεύτηκαν οι Κίκο (αμυντικός), Εμπραλίτζε (εξτρέμ).

Η Καρμιώτισσα ηττήθηκε 1-0 εντός από την Πάφο στο ντεμπούτο του Σοφρώνη Αυγουστή στον πάγκο της. Πολλά τα παράπονα της για την διαιτησία ζητώντας πέναλτι. Ήταν η 3η σερί ήττα πρωταθλήματος και 4η σε όλες τις διοργανώσεις. Με no goal έβγαλε τα 4 από τα 5 τελευταία εκτός έδρας έχοντας 2 ισοπαλίες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Φαβορί η Ανόρθωση με τον άσο σε συνδυασμό με over 1,5 γκολ να είναι στο 1,82.

ΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

Η ΑΕ Λεμεσού θα δώσει το πρώτο της ματς στο νεόκτιστο «Στάδιο Άλφαμεγα». Αλλά είναι κεκλεισμένων εκτίοντας την πρώτη από τις 2 αγωνιστικές ποινής. Πάντως θα μπορούν να μπουν στις κερκίδες όσοι είναι από 65 ετών και πάνω, αλλά και παιδιά από 12 ετών και κάτω, συνοδευόμενα από την μητέρα τους. No goal και under έχει στα 4 τελευταία με 1 νίκη, 1 ισοπαλία. Εκτός οι Κασανίκλιτς (μέσος), Φιλίπποβιτς (αμυντικός), Πάβλοβιτς (μέσος).

Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας έφερε 0-0 εντός με τον Άρη Λεμεσού. Για την ομάδα του Μάκη Σεργίδη ήταν η 3η σερί ισοπαλία, ενώ προηγήθηκαν δύο ήττες. Μια νίκη έχει στα 10 τελευταία πρωταθλήματος. Υπάρχουν οικονομικές δυσκολίες αλλά η διοίκηση τόνισε πως πλήρωσε τις υποχρεώσεις της έως και τον Νοέμβριο. Με γκολ – γκολ έβγαλε τα 4 από τα 5 τελευταία εκτός.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Το άχγος του νέου γηπέδου και το γεγονός πως είναι κεκλεισμένων είναι αρνητικοί παράγοντες για την ΑΕΛ. Αξίζει το ρίσκο στην ισοπαλία που είναι στο 3,75, με βάση και την εικόνα που έχει τελευταία ο Ολυμπιακός.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr