Ποδόσφαιρο

Πορτογαλία: Τα γκολ και η Πόρτο

Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2022 - 11:27

Διαβάστε αναλύσεις και προτάσεις για τα δύο ματς της πρώτης κατηγορίας στην Πορτογαλία

Πορτογαλία: Τα γκολ και η Πόρτο

Το πρωτάθλημα στην Πορτογαλία γυρίζει στην δράση με το Πορτιμονένσε-Κάζα Πια και Πόρτο-Αρούκα είναι στο κουπόνι σήμερα Τετάρτη (28/12) με αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος.

ΠΟΡΤΙΜΟΝΕΝΣΕ - ΚΑΖΑ ΠΙΑ

Η Πορτιμονένσε ηττήθηκε εντός 2-1 από την Μπράγκα με ανατροπή. Κρατήθηκε σε αγωνιστικό ρυθμό με το Λιγκ Καπ, αλλά είχε μια νίκη και δύο ήττες στα τρία ματς που έδωσε και δεν πέρασε από τους ομίλους. Η ομάδα του Πάουλο Σέρτζιο έβγαλε με 2-3 γκολ τα 5 τελευταία πρωταθλήματος. Παραμένει εκτός ο εξτρέμ Καρβάλιο και ο μεσοεπιθετικός Γουέλιντον.

Η Κάζα Πια ηττήθηκε 2-1 εντός από την Τσάβες στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος. Στην συνέχεια έδωσε τρία ματς για τους ομίλους του Λιγκ Καπ, με μια νίκη και μια ισοπαλία. Με δύο νίκες έβγαλε τα 3 τελευταία πρωταθλήματος. Εχει 4 νίκες στα 5 πιο πρόσφατα μακριά από την έδρα της με τα 3 από αυτά να ήταν και over. Ηττήθηκε 1-0 σε φιλικό με την Ρόμα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Η Πορτιμονένσε κάνει μια αξιοπρόσεκτη πορεία, ενώ το ίδιο ισχύει και για την Κάζα Πια, που μακριά από την έδρα της κάνει ζημιές. Το γκολ - γκολ είναι στο 1,87 κι έχει την αξία του.


ΠΟΡΤΟ - ΑΡΟΥΚΑ

Η Πόρτο επιβλήθηκε 4-1 της Μποαβίστα εκτός έδρας στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος. Το διάστημα της διακοπής κρατήθηκε σε εγρήγορση με το Λιγκ Καπ, όπου έβγαλε αήττητη με 2 νίκες τα 3 ματς στον όμιλο, προκρίθηκε στα προημιτελικά, όπου νίκησε 2-0 την Ζιλ Βιθέντε και στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει την Βισέου. Με over έβγαλε η ομάδα του Κονσεϊσάο τα 4 από τα 5 τελευταία εντός πρωταθλήματος. Τραυματίες οι Πέπε (αμυντικός), Εουστάκιο (εξτρέμ), Ζαϊντού (μπακ).

Η Αρούκα ηττήθηκε εντός με 1-0 από την Ρίο Άβε στην τελευταία αναμέτρηση για το πρωτάθλημα. Στην διακοπή έδωσε 5 ματς για το Λιγκ Καπ κι έμεινε αήττητη με 3 νίκες. Το τελευταίο ήταν το 2-1 επί της Μορεϊρένσε με το οποίο προκρίθηκε στα ημιτελικά και θα παίξει κόντρα στην Σπόρτινγκ. Μια ήττα έχει στα τελευταία 14 σε όλες τις διοργανώσεις. Η ομάδα του Εβανγκελίστα είναι αήττητη με 2 νίκες στα 5 τελευταία εκτός πρωταθλήματος με τα 4 να ήταν under. Τραυματίες οι Βελάσκες (αμυντικός), Αρσένιο (χαφ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Η Πόρτο είναι φαβορί αλλά το ματς κρύβει παγίδες και πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα. Ο άσος σε συνδυασμό με under 3,5 γκολ είναι στο 1,98 και είναι μια καλή πρόταση με βάση και την εικόνα των δύο ομάδων.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr