Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Αγγλίας: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Εβερτον: Συνδυασμός στο 2,02

Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2023 - 09:50

Διαβάστε την ανάλυση και την πρόταση με τις δύο ομάδες να διανύουν αντίθετες πορείες

Κύπελλο Αγγλίας: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Εβερτον: Συνδυασμός στο 2,02

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Έβερτον για τον 3ο γύρο του κυπέλλου Αγγλίας. Το ματς δεσπόζει στο κουπόνι σήμερα Παρασκευή (6/1) με αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος.

Θα ξεκινήσει στις 22:00 με τηλεοπτική μετάδοση από το Cosmote Sport 2.

Σε περίπτωση ισοπαλίας θα διεξαχθεί επαναληπτικός στην έδρα της Έβερτον. Με 20 νίκες, 8 ισοπαλίες έβγαλε η Γιουνάιτεντ τα 29 τελευταία εντός κόντρα στην Έβερτον.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρσι αποκλείστηκε από την Μίντλεσμπρο στον 4ο γύρο του κυπέλλου εντός στα πέναλτι. Η αναμέτρηση έληξε 1-1 σε κανονική διάρκεια και παράταση.

Με under έβγαλε τα 4 από τα 5 τελευταία εντός στο κύποελλο έχοντας 4 νίκες, ενώ ένα ματς έληξε στην παράταση κι ένα πήγε στα πέναλτι. Έχει αποκλειστεί μόλις δύο από τις 7 τελευταίες φορές που βρέθηκε στον 3ο γύρο του κυπέλλου.

Η ομάδα του Τεν Χάαχ προέρχεται από το εντός 3-0 επί της Μπόρνμουθ για το πρωτάθλημα. Μπορεί να πει κανείς πως είναι φορμαρισμένη καθώς ήταν η 4η σερί νίκη σε όλες τις διοργανώσεις και χωρίς να δεχθεί γκολ.

Γενικά έβγαλε με νίκες τα 4 τελευταία στην Πρέμιερ Λιγκ δεχόμενη ένα γκολ.

Αναμένονται αλλαγές στην ενδεκάδα. Πάντως εκτός θα μείνει ο επιθετικός Μαρσιάλ. Ανέτοιμος ο εξτρέμ Σάντσο και ο επίσης εξτρέμ Γκρίνγουντ.

Έβερτον

Η Έβερτον πέρσι έφτασε έως τα προημιτελικά του κυπέλλου όπου αποκλείστηκε με ήττα 4-0 εκτός από την Κρίσταλ Πάλας. Με over έβγαλε τα 4 από τα 5 τελευταία εκτός στο κύπελλο έχοντας 4 ήττες.

Σίγουρα εκείνο που την ενδιαφέρει είναι το πρωτάθλημα όπου δεν τα πάει καλά. Στο τελευταίο της ματς ηττήθηκε με 4-1 εντός από την Μπράιτον. Κάτι που έφερε μεγάλη γκρίνια και το κλίμα είναι βαρύ. Έχει μια ισοπαλία στα 5 τελευταία στην Πρέμιερ Λιγκ. Και μια νίκη στα 10 πιο πρόσφατα.

Το θέμα έχει να κάνει με την αγωνιστική της εικόνα. Οι κουβέντες για το τι φταίει είναι πολλές. Και αναμένεται να συνεχιστούν έχοντας μπει σε κλίμα εσωστρέφειας.

Αγωνιστικά νέος τραυματίας είναι ο μπακ Πάτερσον. Εξέτισε ο μέσος Ονανά. Θα γίνουν αλλαγές στην ενδεκάδα και εκτός αναμένεται να μείνει ο επιθετικός Κάλβερτ - Λιούιν.

Πήρε πρόκριση στα 10 από τα 14 ματς που έδωσε σε τρίτο γύρο του κυπέλλου.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.31 5 9.75 2.12 1.67 1.42 2.72 1.97 1.74 1.05 1.18 3.15
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Έβερτον / Εκτίμηση

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει το μομέντουμ. Είναι πιο καλά δουλεμένη από την Έβερτον και αναμένεται να μην την πατήσει παρά το γεγονός πως και οι δύο ομάδες θα παίξουν με αλλαγές. Ο άσος σε συνδυασμό με over είναι στο 2,02.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr