Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ελλάδας: Καλλιθέα - Λαμία, οι γηπεδούχοι το κίνητρο και την άνεση!

Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2023 - 10:56

Λαμία και Καλλιθέα έχουν αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς για το κύπελλο και σήμερα οφείλουν να τους κλείσουν. 

Κύπελλο Ελλάδας: Καλλιθέα - Λαμία, οι γηπεδούχοι το κίνητρο και την άνεση!

Α’ ματς: Λαμία - Καλλιθέα 1-1
Επαναληπτικός αγώνας για τη φάση των «16». Δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση οποιασδήποτε ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και (αν χρειαστεί) πέναλτι. Ο νικητής θα αντιμετωπίσει την ομάδα που θα προκριθεί από το ζευγάρι Απόλλων Παραλιμνίου - Άγιος Νικόλαος.

10/01/2023, (16:30), Κωδ. ΟΠΑΠ: 601

Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sport 1 HD

Καλλιθέα

Δεν είχε υποχρεώσεις το σαββατοκύριακο καθώς δεν διεξήχθη ο προγραμματισμένος αγώνας με την Επισκοπή λόγω υπαιτιότητας της αντιπάλου ομάδας και αναμένεται να πάρει το ματς στα «χαρτιά» (3-0). Το ταξίδι, βέβαια, το έκανε στο Ρέθυμνο, ωστόσο προφανώς και η κούραση είναι ελάχιστη. Νωρίτερα είχε κερδίσει εντός έδρας τα Χανιά με 2-1, ένα σκορ που διαμορφώθηκε στο πρώτο μέρος. Όπως έδειξε και με τη Λαμία, είναι μια ομάδα άκρως επιθετική που μπορεί να κάνει τη ζημιά ανά πάσα στιγμή. Σκοράρει με ευκολία αλλά κάποιες στιγμές δείχνει ευάλωτη αμυντικά. Μεγάλος στόχος βέβαια είναι η άνοδος στη μεγάλη κατηγορία, αλλά δεν θα την χαλάσει και μια πορεία στο κύπελλο.

Αγωνιστικά νέα

Με δύο νέα πρόσωπα στην αποστολή για τον Γιώργο Σίμο. Ο λόγος για τον Αργεντίνο αριστερό μπακ Ελίας Περέιρα και τον Έλληνα στόπερ Σπύρο Βλάχο, οι οποίοι θα κάνουν το ντεμπούτο τους και ίσως ξεκινήσουν βασικοί. Διαθέσιμος και ο Σαντάνα που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Εκτός οι τραυματίες Ρώσση, Μάλτσι, οι Στρέζος, Κωστανάσιος, Μανθάτης για να πάρουν «ανάσες» και οι Μουνιέ, Χατζηδίμπας, Κοντοχρήστος, Νάτσης που βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου.

Λαμία

Η Λαμία ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, ένα αποτέλεσμα που ήταν φυσικό και αναμενόμενο. «Πληρώνουμε κάποια λάθη του παρελθόντος», δήλωσε ο κόουτς Παντελίδης, ο οποίος έκανε ντεμπούτο στο πρώτο ματς με την Καλλιθέα. Σε δεινή θέση στη βαθμολογία, είναι προτελευταία, όμως στον πόντο από τη σωτηρία. Ακολουθεί δύσκολο και απαιτητικό πρόγραμμα στη συνέχεια, οπότε μάλλον το κύπελλο περνάει και λίγο σε δεύτερη φάση. Θα παίξει σήμερα και λογικά ότι αποτέλεσμα έρθει, ήρθε!

Αγωνιστικά νέα

Πιθανό το ροτέισον από τον κόουτς Παντελίδη, ο οποίος άφησε εκτός αποστολής για διάφορους λόγους τους Γκαραβέλη, Αντέτζο, Γκέντσογλου, Τσούκαλο, Βέργο, Μποάτσι, Καραμάνος. Η έκπληξη είναι η επιστροφή των «κομμένων» στα πρόσφατα ματς, Σλίβκα, Ασκόβσκι, εξέτισε και γυρίζει ο Μανούσος.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.32 2.9 3.15 1.44 2.57 1.13 5 2.1 1.57 1.3 1.35 1.55
Καλλιθέα - Λαμία / Εκτίμηση

Αξιόπιστη επιθετικά η Καλλιθέα, αναξιόπιστη αμυντικά η Λαμία. Δύο οι επιλογές μου εδώ.

1. Πρόκριση Καλλιθέα (1.78)

2. 1Χ & over 1.5 (2.15)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr