Ποδόσφαιρο

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Νότιγχαμ Φόρεστ - Γουλβς, δεν τα παρατάνε οι Λύκοι εύκολα!

Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2023 - 11:10

Νότιγχαμ και Γουλβς θα παλέψουν για ένα εισιτήριο που θα τους οδηγήσει στους 4 της διοργάνωσης. 

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Νότιγχαμ Φόρεστ - Γουλβς, δεν τα παρατάνε οι Λύκοι εύκολα!

Νοκ άουτ αγώνας για τα προημιτελικά του Λιγκ Καπ Αγγλίας. Σε περίπτωση ισοπαλίας, ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι. Ο νικητής της διοργάνωσης κερδίζει «εισιτήριο» για το Κόνφερενς Λιγκ (πλέι οφ) της επόμενης σεζόν. Χωρίς VAR.

Νότιγχαμ Φόρεστ

Βαριά ήττα και αποκλεισμός για τη Νότιγχαμ για το FA Cup με βαρύ σκορ μάλιστα από την Μπλάκπουλ (4-1). Δεν έδειξε την διαφορά ποιότητας και κατηγορίας που υπάρχει μεταξύ τους και το πλήρωσε με οδυνηρό αποκλεισμό. Βέβαια απ' ότι φάνηκε δεν έδωσε και μεγάλη βαρύτητα στον θεσμό ο προπονητής της. Έχει πετάξει ήδη εκτός EFL Cup την Τότεναμ, στην προηγούμενη φάση απέκλεισε την Μπλάκμπερν εκτός (1-4, 21/12). Παίζει προημιτελικό στη συγκεκριμένη διοργάνωση, για 1η φορά μετά το 1994. Για το πρωτάθλημα στο τελευταίο ματς που έδωσε, πήρε μεγάλη νίκη με 0-1 στην έδρα της Σαουθάμπτον.

Αγωνιστικά νέα

Χτύπησε στο πρόσωπο με την Μπλάκπουλ και είναι αμφίβολος ο Γουίλιαμς. Έχασαν το ματς FA Cup οι Γκιμπς-Γουάιτ και Αβονίγι. Αμφότεροι θα περάσουν τεστ ετοιμότητας, με τις πιθανότητες συμμετοχής να είναι 50-50 για αμφότερους. Κουγιατέ και Λίνγκαρντ σταθερά έξω.

Γουλβς

Πήρε σπουδαίο 2-2 στο «Άνφιλντ» από τη Λίβερπουλ για το FA Cup, και θα μπορούσε ακόμα περισσότερα. Θα παίξει ρεβάνς εντός έδρας όπου εκεί θα κριθεί και η πρόκριση. Φυσικά έχει πολλά παράπονα και από την διαιτησία που ήταν αρκετά κακή. Στον προηγούμενο γύρο EFL Cup απέκλεισε, με 2-0, την Τζίλιγχαμ εντός. Για το πρωτάθλημα προέρχεται επίσης από μία ακόμη ισοπαλία, αυτή τη φορά στην έδρα της Άστον Βίλα με σκορ 1-1. Φυσικά και το μυαλό της είναι στη Πρέμιερ Λιγκ, εκεί όπου θα αναγκαστεί να δώσει σκληρή μάχη έτσι ώστε να βγει από την επικίνδυνη ζώνη. Πάντως μένει ζωντανή σε όλες τις διοργανώσεις.

Αγωνιστικά νέα

Πέραν των μακρόχρονα απόντων, ο κόουτς Λοπετέγι θα χρειαστεί να περιμένει έως την τελευταία στιγμή 4 παίκτες του με μοιρασμένες πιθανότητες εμπλοκής στο ματς EFL Cup. Έχασαν την έξοδο στο Λίβερπουλ και παίζεται η ετοιμότητα των Ποντένσε, Ντιέγκο Κόστα και Μουτίνιο. Άπαντες λογίζονται βασικοί. Χτύπησε ο Αΐτ-Νουρί και δίνεται αμφίβολος. Γυρίζει βασικός ο Σα, ο οποίος έμεινε στον πάγκο στο προηγούμενο.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.65 3.05 2.8 1.61 2.22 1.19 4.25 1.88 1.82 1.42 1.35 1.48
Νότιγχαμ Φόρεστ - Γουλβς / Εκτίμηση

Με κάποιο τρόπο η Γουλβς δείχνει πως παραμένει ζωντανή στα παιχνίδια της ακόμα και στα δύσκολα.

Πρόκριση Γουλβς (1.91)

2Χ & over 1,5 (2.12)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr