Ποδόσφαιρο

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Σαουθάμπτον - Μάντσεστερ Σίτι ,το απόλυτο φαβορί οι Σίτιζενς!

Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2023 - 11:29

Οι Άγιοι θα προσπαθήσουν να κλέψουν την πρόκριση από του Σίτιζενς, αλλά το έργο τους είναι αρκετά δύσκολο εξ αρχής. 

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Σαουθάμπτον - Μάντσεστερ Σίτι ,το απόλυτο φαβορί οι Σίτιζενς!

Νοκ άουτ αγώνας για τα προημιτελικά του Λιγκ Καπ Αγγλίας. Σε περίπτωση ισοπαλίας, ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι. Ο νικητής της διοργάνωσης κερδίζει «εισιτήριο» για το Κόνφερενς Λιγκ (πλέι οφ) της επόμενης σεζόν. Χωρίς VAR.

Σαουθάμπτον

Πέτυχε το μεγαλύτερο αποτέλεσμα στην, έως τώρα, παρουσία του κόουτς Τζόουνς στον πάγκο, αποκλείοντας την Κρίσταλ Πάλας στο Λονδίνο από το FA Cup (1-2). Ήταν τολμηρή, αποφασιστική αλλά και τυχερή. Βρέθηκε να χάνει και τελικά το γύρισε το ματς. Μόλις τα κατάφερε, φάνηκε να διαχειρίζεται το ματς και πήρε μεγάλη πρόκριση. Στον προηγούμενο γύρο του EFL Cup απέκλεισε, εντός τη Λίνκολν με 2-1. Για το πρωτάθλημα γνώρισε την ήττα εντός έδρας με 0-1 από τη Νότιγχαμ. Παραμένει τελευταία στη Πρέμιερ Λιγκ και τα πράγματα δεν είναι με το μέρος της.

Αγωνιστικά νέα

Δεν αγωνίστηκε στο ματς FA Cup ο νεοφερμένος Όρσιτς, εδώ σύμφωνα με τον Τζόουνς είναι αμφίβολος. Έλειψε ο Σ. Άρμστρονγκ, που παραμένει εκτός. Απουσιάζει ξανά ο κομβικός Μπέλα-Κοτσάπ, μακρόχρονα παραμένουν τα προβλήματα των Λάριος και Γουόλκοτ.

Μάντσεστερ Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε με 4-0 εντός έδρας την Τσέλσι για το Κύπελλο και παραμένει μέσα σε όλους τους στόχους της. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα έχει χάσει μόνο ένα από τα τελευταία 15 παιχνίδια με αντίπαλο τη Σαουθάμπτον σε όλες τις διοrγανώσεις, ενώ μετρά οκτώ σερί προκρίσεις στο Λιγκ Καπ στη φάση των προημιτελικών, με τελευταίο αποκλεισμό το 2007-08. Μέχρι στιγμής στο EFL Cup έχει αποκλείσει τις Τσέλσι (2-0) και Λίβερπουλ (3-2, 22/12) στο «Έτιχαντ», οπότε αιτιολογημένα λογίζεται ως το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Στο τελευταίο παιχνίδι για τη Πρέμιερ Λιγκ κέρδισε ξανά τη Τσέλσι εκτός έδρας με 0-1. Ακολουθεί ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αγωνιστικά νέα

Γύρισε ο Λαπόρτ στο ματς FA Cup. Αμφίβολος ο Γκρίλις. . Έμειναν στον πάγκο με την Τσέλσι οι Χάαλαντ, Ντε Μπρούινε, Γκιντογκάν, Στόουνς και Έντερσον.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
8.5 5 1.34 2.12 1.67 1.42 2.7 1.95 1.75 3.15 1.16 1.07
Σαουθάμπτον - Μάντσεστερ Σίτι / Εκτίμηση

Στα πατώματα οι αποδόσεις της Σίτι, οπότε θα ρισκάρουμε με το αμφίτερμα.

Goal/goal 9(1.98)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr