Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Βελγίου: Ντέρμπι με γκολ στο Γκενκ!

Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2023 - 11:38

Η αναμέτρηση της Γκενκ με την Αντβέρπ ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα, ενώ η Σιντ Τρουιντεν έχει τον πρώτο λόγο στο Βάρεγκεμ.

Κύπελλο Βελγίου: Ντέρμπι με γκολ στο Γκενκ!

Προγνωστικά, ανάλυσεις, livescores και εκτίμησεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις του κυπέλλου Βελγίου.

Μονοί αγώνες για την φάση των “32”.
Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.
Όποια ομάδα κατακτήσει το κύπελλο, θα αγωνιστεί στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ της επόμενης περιόδου.

ΚΟΡΤΡΑΙΚ - ΜΑΛΙΝ

Η Κορτράικ ξεκίνησε καλά το 2023 καθώς πέρασε από την έδρα της Λέουβεν με 3-2 για το πρωτάθλημα Βελγίου και παραμένει πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Μεταμορφωμένη μετά την έλευση του Μπερντ Στορκ στον πάγκο καθώς μετρά πλέον τρεις σερί νίκες και απέκτησε ξανά ελπίδα!

Η Μαλίν δεν ξεκίνησε καλά τη νέα χρονιά, καθώς έχασε με 2-0 στην έδρα της Ζούλτε Βάρεγκεμ και παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία του πρωταθλήματος Βελγίου. Εκτός έδρας στις τελευταίες πέντε εξόδους της σε όλες τις διοργανώσεις έχει καταφέρει να κερδίσει μόνο στο Κύπελλο, ενώ έχει κρατήσει μία ανέπαφη εστία σε επτά εκτός έδρας παιχνίδια.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το σετ κρίνεται υπερβολικό και αδικεί τους βελτιωμένους γηπεδούχους. Θα επιλέξουμε τον άσο έστω με dnb στο 1.85.

ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ - ΣΕΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ

Η Ζούλτε Βάρεγκεμ έκανε καλό ποδαρικό στο 2023, καθώς επικράτησε με 2-0 εντός της Μαλίν και απέκτησε ξανά ελπίδα στην μάχη της παραμονής που αποτελεί βέβαια τον απόλυτο στόχο της. Εχει μία ήττα στα τελευταία έξι επίσημα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις αλλά όσο δεν βρίσκει λύσεις στην άμυνα, θα… ταλαιπωρείται.

Η Σεντ Τρούιντεν πήρε ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Σταντάρ Λιέγης, στο πρώτο της παιχνίδι για το 2023 στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Μπερντ Χόλερμπαχ είναι πλέον αήττητη σε τρία σερί επίσημα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, με τον Χαγιάσι να έχει σκοράρει σε όλα αυτά. Σταθερά ανταγωνιστική φέτος, θέλει την διάκριση και στο κύπελλο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Βελτιωμένη παρουσιάζεται εσχάτως η Ζ. Βάρεγκεμ ενώ η Σεντ Τρουιντεν παρουσιάζεται σταθερά ανταγωνιστική. Δεν θα… μπλέξουμε με σημείο, κρατάμε το αμφίτερμα στο 1.77.

ΓΚΕΝΚ – ΑΝΤΒΕΡΠ, 22:45, Νοvasports 1

Η Γκενκ μετά από την ήττα στην επανέναρξη του πρωταθλήματος Βελγίου, έδωσε απαντήσεις στο πρώτο ματς του 2023 καθώς κέρδισε 3-1 την Μπριζ και παραμένει μόνη πρώτη στη βαθμολογία. Η ομάδα του Βάουτερ Φράνκεν, μετρά πλέον 13 νίκες στα τελευταία 14 επίσημα παιχνίδια της, καθώς και επτά σερί εντός έδρας, όπου παραμένει αήττητη όλη τη σεζόν και φαντάζει βέβαια φαβορί στο ματς κυπέλλου.

Η Αντβέρπ κέρδισε με 2-0 τη Γάνδη εντός έδρας στο πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος Βελγίου του 2023 και παραμένει στη μάχη του τίτλου. Η ομάδα του Μαρκ Φαν Μπόμελ, είναι πλέον αήττητη στα έξι τελευταία παιχνίδια όλων των διοργανώσεων, με τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το ντέρμπι της ημέρας! Ο άσος κοντράρεται τις τελευταίες ώρες και απο το αρχικό 1.80 προσφέρεται πλέον στο πιο λογικό 2.10. Θα προσπεράσουμε σημείο και θα προτιμήσουμε τα 2-3 γκολ (1.95).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr