Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ολλανδίας: Το φαβορί και τα γκολ!

Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2023 - 11:34

Η Φέγενορντ έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στη Τσβόλε ενώ το σκορ αναμένεται να… ξεφύγει στο ματς της Χεράκλες με την Γκο Αχέντ Ιγκλς.

Κύπελλο Ολλανδίας: Το φαβορί και τα γκολ!

Προγνωστικά, ανάλυση, livescores, εκτίμηση για το στοίχημα στις αναμετρήσεις του Κύπελλο Ολλανδίας.

Μονοί αγώνας για τους “16”. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.

ΧΕΡΑΚΛΕΣ-ΓΚΟ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ

Θετικά κυλά η σεζόν για την Χεράκλες που χάρη στις πειστικές εντός έδρας εμφανίσεις πραγματοποιεί πορεία πρωταθλητισμού στην Β΄ Κατηγορία και δείχνει ικανή για την άμεση επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια. Την Παρασκευή γκέλαρε πάντως καθώς παρότι προηγήθηκε στο 92’, δέχτηκε γκολ στο 97’ και έμεινε στην ισοπαλία με την Αλκμααρ Β’. Ακολουθεί το ντέρμπι κορυφής με την Τσβόλε.

Τα χαμόγελα περισσεύουν στο Ντεφέντερ καθώς η Γκό Αχέντ Ιγκλς πραγματοποιεί την καλύτερη πορεία των τελευταίων ετών και δικαιούται να ελπίζει στην υπέρβαση και στο κύπελλο. Το Σάββατο παρουσιάστηκε ανεπηρέαστη απο την διακοπή του πρωταθλήματος και επικράτησε στο Σιτάρντ της Φορτούνα δίνοντας συνέχεια στα τελευταία εξαιρετικά αποτελέσματα. Αήττητη στα δέκα τελευταία ματς, δείχνει διάθεση να διεκδικήσει κάτι παραπάνω πέραν της παραμονής.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση καθώς η πανίσχυρη εντός έδρας Χεράκλες πραγματοποιεί περίπατο στην Β’ Κατηγορία ενώ η Γκόου Αχέντ Ιγκλς διάγει τις καλύτερες ημέρες της σεζόν. Προσπερνάμε σημείο και κρατάμε το over στο 1.72.

ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ-ΤΣΒΟΛΕ

Μέτρια εμφάνιση για την Φέγενορντ, που με γκολ στο 90΄, πήρε ισοπαλία με 1-1 εκτός από την Ουτρέχτη στην επανέναρξη του πρωταθλήματος. Παρέμεινε πάντως στην κορυφή, διάχυτη η πίστη για επιστροφή μετά από χρόνια στον θρόνο του πρωταθλητή. Σταθερά εκτός οι βασικοί Τραουνρ (στόπερ) και Τίμπερ (μέσος), δεν αναμένονται αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Από εκεί που σταμάτησε πριν την διακοπή, συνεχίζει η Τσβόλε που επικράτησε με 3-2 εντός της Αλμίρε και δείχνει πλέον ικανή να διεκδικήσει με αξιώσεις την απευθείας άνοδο. Πέντε διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα για την ομάδα του Ντικ Σρέουντερ με μεγάλο όπλο την εξαιρετική αμυντική λειτουργία (η καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος). Ακολουθεί το ντέρμπι κορυφής με την Χεράκλες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Λογικός ο φαβοριτισμός στην πρωτοπόρο της Α΄ Κατηγορίας καθώς η Φέγενορντ δείχνει ικανή για… μεγάλα πράγματα φέτος. Η Τσβόλε θα αγωνιστεί πάντως χωρίς άγχος και μπορεί να αβαντάρει σε εμφάνιση υψηλού σκορ. Ρίσκο με άσο και συνδυαστικό γκολ/γκολ (2.55).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr