Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Βελγίου: Ουνιόν-Γάνδη, με… φόρα οι γηπεδούχοι!

Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2023 - 11:52

Οι πρωτευουσιάνοι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και ο άσος έχει πάρει ήδη… παιχνίδι στην στοιχηματική αγορά.

Κύπελλο Βελγίου: Ουνιόν-Γάνδη, με… φόρα οι γηπεδούχοι!

Προγνωστικά, ανάλυση, livescores, εκτίμηση για το στοίχημα στην αναμέτρηση Ουνιόν – Γάνδη στο Κύπελλο Βελγίου.

Μονός αγώνας για την προημιτελική φάση. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.
21:45, Novasports 2

Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ

Τι κι αν έχασε τον «αρχιτέκτονα» της περυσινής σεζόν (Μααζού) αλλά και τον πρώτο σκόρερ (Ουντάφ); Η Ουνιόν παρουσιάζεται άκρως ανταγωνιστική στο πρώτο μισό της σεζόν και αφήνει υποσχέσεις. Χάρη σε ένα αήττητο 13 αγωνιστικών «πάτησε» στην 2η θέση, προερχόμενη από σπουδαίο διπλό στην έδρα της Αντερλεχτ στο γειτονικό ντέρμπι όπου σκόραρε τρεις φορές στο τελευταίο δεκάλεπτο ενώ συνεχίζει και στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Πλέον έχει χάσει ένα από τα τελευταία 18 ματς σε Βέλγιο και Ευρώπη.

Με τον αρχηγό

Πανέτοιμη, καθώς συγκριτικά με το τελευταίο ματς πρωταθλήματος εξέτισε ο βασικός μέσος και αρχηγός Τέουμα. Στο γήπεδό της φέτος σε 14 ματς μόνο σε ένα δεν έχει καταφέρει να σκοράρει, ενώ μετρά μόλις μια ήττα μπροστά στο κοινό της και αυτή ήταν τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Γάνδη

Η Γάνδη μετά την επανέναρξη της σεζόν έχει κερδίσει μόνο στο Κύπελλο, καθώς προέρχεται από ήττα 2-0 στην έδρα της Αντβέρπ για το πρωτάθλημα Βελγίου, όπου είναι χωρίς νίκη και γκολ δύο σερί αγωνιστικές. Ξεκίνησε δυνατά, απείλησε πρώτη (δοκάρι σρτο 3’) αλλά σταδιακά… παραδόθηκε στις ορέξεις των καλύτερων γηπεδούχων. Η ομάδα του Χέιν Βανχάζεμπρουκ, πλέον δεν έχει σκοράρει σε κανονική διάρκεια αγώνα τρία σερί ματς διατηρείται πάντως σε τροχιά τετράδας στο πρωτάθλημα.

Με απουσίες

Αρκετά και πάλι τα προβλήματα για τον Βέλγο τεχνικό. Δεν υπολογίζονται οι βασικοι Τορουναρίγκα (α) και Χιουλσάγκερ (μ) και ο χρήσιμος εξτρέμ Χαουγκε, ξανά εκτός οι Χαντσε Όλσεν (α), καθώς και οι επιθετικοί Τισουντάλι, Λέμαγιτς.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.18 3.15 3.15 1.68 2.05 1.23 3.7 1.84 1.28
Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ - Γάνδη / Εκτίμηση

Σε εντυπωσιακή κατάσταση η Ουνιόν που πρωταγωνιστεί εντός και εκτός συνόρων και έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στη Γάνδη που αντιμετωπίζει και προβλήματα απουσιών. Ο άσος στο 2.12 κρίνεται αποδεκτός.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr