Ποδόσφαιρο

Τσάμπιονσιπ: Μπορεί να κάνει τη ζημιά η Μπλάκπουλ

Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2023 - 00:11

Η Μπλάκπουλ μπορεί να εκμεταλλευτεί τις απουσίες της Γουότφορντ για να πάρει αποτέλεσμα το Σάββατο στην Τσάμπιονσιπ.

Τσάμπιονσιπ: Μπορεί να κάνει τη ζημιά η Μπλάκπουλ

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Τσάμπιονσιπ

ΡΟΔΕΡΑΜ-ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ

Η Ρόδεραμ έχασε στην έδρα της Ίπσουιτς με 4-1 για το Κύπελλο και πλέον επικεντρώνεται αποκλειστικά στο πρωτάθλημα, όπου έχει δύο σερί ήττες χωρίς να σκοράρει, τέσσερις στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (όπου πληρώνει πάντα το οver) και έξι παιχνίδια χωρίς νίκη. Η ομάδα του Ματ Τέιλορ, έχει κερδίσει μόνο ένα από τα τελευταία 12 παιχνίδια πρωταθλήματος απέναντι στην Μπλάκμπερν. Εκτός παραμένει ο μπακ Χολ, ο καλός μέσος Γουάιλς και οι επιθετικοί Ιβς, Κέλι.

Η Μπλάκμπερν κέρδισε 1-0 στην έδρα της Νόργουιτς και συνεχίζει στο Κύπελλο. Η ομάδα του Γιόν Νταλ Τόμασον είναι η μοναδική στις τέσσερις πρώτες κατηγορίες της Αγγλίας που δεν έχει ακόμα ισοπαλία, έχοντας παρ’ ότι τρίτη στη βαθμολογία τον τρίτο μεγαλύτερο αριθμό ηττών. Τελευταία νίκη στο Ρόδεραμ το 2016, ο Μπρέρετον έφτασε 9 γκολ και 4 ασίστ. Εκτός Μπρίτεν (μπακ) και ο τρίτος σκόρερ μεσοεπιθετικός Ντόλαν, αμφίβολος ο δεύτερος σκόρερ Σμόντιτς και ο μπακ Γουόρτον.

EKTIMHΣΗ: Καλύτερη η Μπλάκμπερν, έχει το προβάδισμα για νίκη, με τον Μπρέρετον αιχμή του δόρατος.

ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ-ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ

Η Σίτι έμεινε στο 1-1 με Σουόνσι εντός στο Κύπελλο και έχει τρεις ισοπαλίες με under 2.5 σε όλες τις διοργανώσεις. Η ομάδα του Νάιτζελ Πίρσον στο πρωτάθλημα δεν έχει νίκη τέσσερις αγωνιστικές, ενώ δεν έχει κερδίσει σε έξι εντός. Έχει πετύχει τα περισσότερα γκολ με κεφαλιές φέτος (11), έχει 3 νίκες σε 24 ματς με τη Μπέρμιγχαμ. Eκτός οι μπακ Kάλας, Ουίλσον, ο μέσος Μπεναρούς και οι επιθετικοί Κόνγουεϊ (δεύτερος σκόρερ), Βάιμαν (τρίτος σκόρερ).

Η Μπέρμιγχαμ έχασε 1-0 εντός από την Πλίμουθ στην παράταση για το Κύπελλο, όμως πρώτος στόχος είναι η παραμονή στην Τσάμπιονσιπ, όπου είναι κοντά στην ουρά και έχει τρεις συνεχόμενες ήττες, με μία νίκη σε επτά αγωνιστικές. Στο Μπρίστολ πάντως έχει πολύ καλή προϊστορία, με εννέα νίκες και μόλις μία ήττα στα τελευταία 11 ταξίδια. Eκτός ο μπακ Ντιν, αμφίβολος ο μπακ Σάντερσον, τιμωρημένος ο μπακ Φρεντ, αποκτήθηκαν Λονγκ (μπακ, Μπέρνλι) και Καντρά (μέσος, Μπράιτον).

EKTIMHΣΗ: Yποφέρει η Μπρίστολ στην έδρα της, όπου συνήθως η Μπέρμιγχαμ πηγαίνει καλά. Οι φιλοξενούμενοι μπορούν να τσιμπήσουν την ισοπαλία.

ΜΠΕΡΝΛΙ-ΚΟΒΕΝΤΡΙ

Η Μπέρνλι πέρασε με 4-2 από την έδρα της Mπόρνμουθ για το Κύπελλο και συνεχίζει την τρομερή σεζόν, έχοντας στο πρωτάθλημα έξι σερί νίκες αλλά και 10 στα τελευταία 11 παιχνίδια, ούσα πρώτο φαβορί για άνοδο. Η ομάδα του Βινσέντ Κομπανί είναι η μοναδική της κατηγορίας που παραμένει αήττητη εντός έδρας, όπου έχει πάρει 31 πόντους. Έχει μόνο μία ήττα στα τελευταία 9 ματς με Κόβεντρι για το πρωτάθλημα, το 2010. Αμφίβολος ο μέσος Βιτίνιο.

Η Κόβεντρι έμεινε εκτός Κυπέλλου καθώς έχασε 4-3 εντός από τη Ρέξαμ και συνέχισε τη μέτρια πορεία, καθώς δεν έχει νίκη τέσσερις αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Η ομάδα του Μαρκ Ρόμπινς στο πρωτάθλημα έχει μία νίκη σε έξι αγώνες, αλλά με τρεις ισοπαλίες. Έχει τις περισσότερες ανέπαφες εστίες (12). Εκτός ο μπακ ΜακΦάτζιαν, οι μέσοι Εκλς, Ουόκερ και ο επιθετικός Γκόντεν, αμφίβολος ο μέσος Ο’ Χερ και ο επιθετικός Ταβάρες. Τιμωρημένος ο μπακ Πάνζο.

EKTIMHΣΗ: Tρένο η Μπέρνλι, δύσκολα θα την σταματήσει η Κόβεντρι, αλλά μπορεί να τη δυσκολέψει πληρώνοντας το under.

ΚΑΡΝΤΙΦ-ΓΟΥΙΓΚΑΝ

Η Κάρντιφ προηγήθηκε 2-0 εντός με Λιντς για το Κύπελλο αλλά δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την έκπληξη (2-2). Η ομάδα του Μαρκ Χάντσον έτσι έχει πέντε ισοπαλίες σε έξι ματς όλων των διοργανώσεων, όπου δεν έχει νίκη. Στο πρωτάθλημα τρέχει το δεύτερο μεγαλύτερο σερί χωρίς τρίποντο με επτά αγώνες (4 ισοπαλίες). Θέλει δύο στα δύο με Γουίγκαν για πρώτη φορά από το 2014-15. Εκτός ο μέσος Άνταμς και ο μπακ Κόλινς, τιμωρημένος ο μέσος Μπάγκαν.

Η Γουίγκαν έμεινε στο 1-1 εκτός με Λούτον στο Κύπελλο, ενώ στο πρωτάθλημα είναι σε μπελάδες καθώς έχει τέσσερις σερί ήττες και είναι τελευταία χωρίς νίκη σε πέντε αγωνιστικές, με ένα τρίποντο σε 13 ματς, στα οποία πάντα δέχεται γκολ. Η ομάδα του Κόλο Τουρέ, έχει χάσει τους περισσότερους πόντους σε ματς που προηγήθηκε φέτος (17). Έχει μία ήττα σε εννέα επισκέψεις στο Κάρντιφ. Εκτός Πιρς, Kερ (μπακ). Aποκτήθηκαν Αζίζ (επιθ., Άρσεναλ), και Κόκερ (στόπερ).

EKTIMHΣΗ: Καμία από τις δύο δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά η Κάρντιφ λόγω έδρας μπορεί να πάρει το τρίποντο.

ΧΑΛ-ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ

Η Χαλ έχασε 2-0 εντός από τη Φούλαμ και αποκλείστηκε από το Κύπελλο, στο πρωτάθλημα όμως προέρχεται από σερί καλών εμφανίσεων, καθώς έχει κερδίσει δύο σερί παιχνίδια και είναι αήττητη στα τελευταία επτά ματς, αλλά με πέντε ισοπαλίες, όλες με under. Η ομάδα του Λίαμ Ροσίνιορ όμως δεν έχει κερδίσει εντός σε έξι ματς και μετρά μία νίκη στα τελευταία δέκα. Ο Εστουπινιάν σκοράρει τρεις σερί αγώνες. Εκτός οι Πέλκας (μέσος), Κόβιλ, Σαγιαντμανές (μεσοεπιθετικός).

Η Χάντερσφιλντ έχασε 3-1 στην έδρα της Πρέστον για το Κύπελλο Αγγλίας, όμως αυτό που την ενδιαφέρει είναι η παραμονή, καθώς είναι στην επικίνδυνη ζώνη, αν και έχει κερδίσει δύο από τα τελευταία τρία ματς. Η ομάδα του Μαρκ Φόδερινγχαμ καλείται να βελτιωθεί εκτός έδρας, όπου έχει πάρει τους λιγότερους πόντους στο πρωτάθλημα (8). Εκτός οι μπακ Πίρσον, Τέρτον, οι μέσοι Ανιορίν, Νακαγιάμα και ο επιθετικός Τζόουνς, αμφίβολος ο μπακ Αγινά και ο μέσος Χογκ.

EKTIMHΣΗ: H Xάντερσφιλντ δεν μπορεί μακριά από την έδρα της, η Χαλ έχει πιθανότητες να επιστρέψει στις νίκες.

ΛΟΥΤΟΝ-ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ.

Η Λούτον δεν κατάφερε να αποκλείσει σε πρώτο παιχνίδι τη Γουίγκαν στο Κύπελλο, αλλά το 1-1 την κράτησε αήττητη για τέταρτο σερί παιχνίδι σε όλες τις διοργανώσεις, καθώς στο πρωτάθλημα προέρχεται από τρεις σερί νίκες. Η ομάδα του Ρομπ Έντουαρντς εντός έδρας είναι αήττητη στα οκτώ τελευταία παιχνίδια της (5 ισοπαλίες), ενώ έχει υποστεί μόλις δύο ήττες ως γηπεδούχος. Eκτός ο τερματοφύλακας Σέι, οι μέσοι Λάνσμπερι, Ονιεντίνμα και o μπακ Μπράντλι, αμφίβολος ο μπακ Ποτς.

Η Γουέστ Μπρομ. έμεινε στο 3-3 εκτός με Τσέστερφιλντ για το Κύπελλο, αλλά το ενδιαφέρον της είναι στη μάχη των πλέι-οφ της Τσάμπιονσιπ, όπου έχει τρεις σερί νίκες και οκτώ στις τελευταίες εννέα αγωνιστικές, διάστημα στο οποίο έχει δεχτεί μόνο δύο γκολ. Η ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν εκτός έδρας έχει κερδίσει τέσσερα από τα τελευταία έξι παιχνίδια της. Έχει χάσει μόνο ένα από τα τελευταία επτά ματς απέναντι στη Λούτον. Αμφίβολος ο μπακ Μπάρτλι.

EKTIMHΣΗ: Δύο φορμαρισμένες ομάδες, πληρώνουν το γκολ-γκολ.

ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ-ΜΙΛΓΟΥΟΛ

Η Μίντλεσμπρο δεν ήταν ανταγωνιστική στο Κύπελλο Αγγλίας, καθώς έχασε 5-1 εντός έδρας από την Μπράιτον, όμως στην Τσάμπιονσιπ τα πράγματα είναι διαφορετικά, καθώς έχει τρεις σερί νίκες και έχει μπει στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας. Ο Μάικλ Κάρικ, έχει 22 πόντους στα πρώτα δέκα παιχνίδια του, το καλύτερο ξεκίνημα προπονητή της Μπόρο από το 1994. Πληρώνει επτά σερί over και έξι σερί γκολ-γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Εκτός οι μπακ Κλαρκ, Ντάικστιλ.

Η Μίλγουολ έχασε 2-0 εντός από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο Κύπελλο, αλλά στην Τσάμπιονσιπ παίζει ντέρμπι εξάδας στο Μίντλεσμπρο προερχόμενη από αήττητο τεσσάρων αγώνων, εκ των οποίων στους τρεις προηγούμενους δεν έχει δεχτεί καν γκολ. Η ομάδα του Γκάρι Ρόουετ έχει χάσει μόνο ένα από τα τελευταία οκτώ παιχνίδια της στο πρωτάθλημα, αλλά με τέσσερις ισοπαλίες, ενώ έχει κρατήσει πέντε φορές ανέπαφη εστία αυτό το διάστημα. Αμφίβολος o μπακ Μαλόουν και οι μέσοι Μπέρι, Στάιλς.

EKTIMHΣΗ: Πρόκληση για την Μπόρο να διασπάσει την καλή άμυνα της Μίλγουολ και να πληρώσει το over 1.5.

ΠΡΕΣΤΟΝ-ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ

Η Πρέστον ξεκίνησε καλά το 2023 καθώς κέρδισε 3-1 εντός τη Χάντερσφιλντ για το Κύπελλο και πήρε δεύτερη σερί νίκη σε όλες τις διοργανώσεις. Η ομάδα του Μπράιαν Λόου δεν έχει ισοπαλία στα τελευταία 15 παιχνίδια πρωταθλήματος, με 8 νίκες και 7 ήττες αυτό το διάστημα. Μόνο 8 από τα 26 ματς φέτος στην Τσάμπιονσιπ ήταν over. Εκτός ο μεσοεπιθετικός Πάροτ και ο δεύτερος σκόρερ Ρίις, αμφίβολοι οι μέσοι Γουάιτμαν, Μαγκουάιρ και ο αρχισκόρερ Έβανς.

Η Νόργουιτς βρήκε τον νέο της προπονητή στο πρόσωπο του πρώην τεχνικού της Χάντερσφιλντ Ντάβιντ Βάγκνερ, ο οποίος έκανε ντεμπούτο στην ήττα με 1-0 εντός από την Μπλάκμπερν στο Κύπελλο και ετοιμάζεται για το πρώτο ματς Τσάμπιονσιπ. Έχει κερδίσει μόνο τρία από τα τελευταία 15 παιχνίδια πρωταθλήματος (κανένα στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές), αλλά τα δύο από αυτά ήταν εκτός έδρας. Δέχεται πάντα γκολ στον ίδιο αριθμό αγώνων. Εκτός ο επιθετικός Ρόου, αμφίβολος ο μέσος Ράμζι.

EKTIMHΣΗ: Aμφίρροπο ματς, η Πρέστον έχει καιρό να φέρει Χ και ίσως ήρθε η ώρα καθώς η Νόργουιτς καίγεται για θετικό αποτέλεσμα με τον νέο προπονητή.

ΡΕΝΤΙΝΓΚ-ΚΠΡ

Η Ρέντινγκ κέρδισε 2-0 εντός τη Γουότφορντ για το Κύπελλο και πήρε ένεση ηθικού για το πρωτάθλημα, όπου παραμένει χαμηλά βαθμολογικά με μία νίκη σε τέσσερις αγώνες. Η ομάδα του Πολ Ινς στηρίζεται πάρα πολύ στην έδρα της, όπου έχει πάρει 8 από τις 11 νίκες της και συνολικά το 69.4% των φετινών βαθμών της, μεγαλύτερο ποσοστό απ’ ότι οποιασδήποτε ομάδας. Εκτός ο μπακ Μουρ και οι μέσοι Φόρνα, Eτζάρια, αμφίβολοι οι μπακ Νταν, Σαρ.

Η ΚΠΡ έχασε 2-1 από Φλίτγουντ στο Κύπελλο και είναι τέσσερα ματς χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, με μία στα τελευταία έξι. Η ομάδα του Νιλ Κρίτσλι έχει κερδίσει ένα από επτά εκτός έδρας ματς. Ο μέσος Σαΐρ έχει δημιουργήσει τις περισσότερες ευκαιρίες στην κατηγορία (67) και έχει πετύχει τα περισσότερα γκολ εκτός περιοχής. Εκτός ο μπακ Μπαλόγκουν και ο μέσος Γιόχανσεν, αμφίβολος ο μπακ Κλαρκ-Σόλτερ. Πήρε τον επιθετικό Λόου δανεικό από την Μπόρνμουθ.

EKTIMHΣΗ: Σούπερ εντός η Ρέντινγκ, πρόβλημα στο γκολ η ΚΠΡ, ο άσος έχει προβάδισμα.

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ.-ΣΤΟΟΥΚ

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ του Πολ Χεκινγκμπότομ κέρδισε 2-0 μέσα στην έδρα της Μίλγουολ για το Κύπελλο, ενώ στην Τσάμπιονσιπ παραμένει σε θέση απ’ ευθείας ανόδου με αήττητο έξι αγώνων και μία ήττα στα τελευταία 11 ματς. Οι 51 πόντοι μετά από 26 αγωνιστικές είναι η καλύτερη επίδοσή της στην κατηγορία από το 2005-06. Εκτός οι μπακ Ο' Κόνελ, Φλεκ, ο μέσος Νόρινγκτον-Ντέιβις και ο επιθετικός Μπρούστερ, αμφίβολος ο μπακ Λόου και ο αρχισκόρερ ΜακΜπέρνι.

Η Στόουκ κέρδισε 3-0 στην έδρα της Χάρτλπουλ για το Κύπελλο, αλλά στο πρωτάθλημα δίνει μάχη παραμονής με δύο σερί ήττες και μία νίκη σε έξι αγωνιστικές. Η ομάδα του Άλεξ Νιλ είναι πιο επικίνδυνη εκτός, από τις οκτώ φετινές της νίκες οι πέντε ήταν διπλά. Έχει δεχτεί το πρώτο γκολ περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη ομάδα φέτος (17 ματς), αλλά έχει πετύχει τα περισσότερα γκολ από το 90' και μετά (4). Εκτός ο μέσος Κλούκας.

EKTIMHΣΗ: H Στόουκ είναι επικίνδυνη εκτός, αλλά οι «λεπίδες» θα παραμείνουν κοφτερές.

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ-ΣΟΥΟΝΣΙ

Η Σάντερλαντ κέρδισε στην έδρα της Σριούσμπερι για το Κύπελλο και συνεχίζει την καλή πορεία, καθώς είναι στη μάχη εξάδας στην Τσάμπιονσιπ με αήττητο τεσσάρων αγωνιστικών και μία ήττα σε επτά ματς. Η ομάδα του Τόνι Μόουμπρεϊ όμως δεν έχει δύο σερί νίκες εντός σε επίπεδο Τσάμπιονσιπ από το 2007, ενώ μετρά δύο νίκες σε 19 αγώνες πρωταθλήματος με Σουόνσι. Εκτός οι μπακ Μπαθ, Aλέσε, Χάγκινς, αμφίβολος ο μπακ Σέρκιν και οι μέσοι Πρίτσαρντ, Έμπλετον.

Η Σουόνσι έμεινε στο 1-1 με την Μπρίστολ Σίτι για το Κύπελλο και θα έχει άλλη μία ευκαιρία πρόκρισης. Το πρόβλημα είναι στο πρωτάθλημα, όπου η ομάδα του Ράσελ Μάρτιν έχει μόνο μία νίκη στα τελευταία 10 παιχνίδια της, τα πέντε όμως εκ των οποίων ήταν ισόπαλα. Μακριά από το γήπεδό της δεν έχει νίκη σε επτά αγωνιστικές, με τέσσερις ισοπαλίες. Ο Κάλεν σκοράρει δύο σερί ταξίδια. Εκτός ο μέσος Γουόλς, αμφίβολος ο επιθετικός Ομπαφέμι.

EKTIMHΣΗ: Αμφίρροπο ματς, οι δύο ομάδες έχουν επιθετικό ταλέντο και μπορούν να πληρώσουν το οver.

ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ-ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ

Η Γουότφορντ έχασε 2-0 από Ρέντινγκ στο Κύπελλο αλλά μάλλον καλό θα της κάνει καθώς θα έχει λιγότερες υποχρεώσεις, σε μία περίοδο με πολλούς τραυματισμούς. Η ομάδα του Σλάβεν Μπίλιτς έχει δύο ήττες σε τρεις αγωνιστικές. Eκτός οι μπακ Χάουζ, Σέμα και οι μέσοι Μπασιρού, Γκόσλινγκ, Λουζά, Κλέβερλι, Καγιέμπε. Αμφίβολος ο πρώτος σκόρερ Ζοάο Πέδρο και οι μέσοι Μπακούνα, Καλού, τιμωρημένος ο μπακ Καμαρά. Πήρε Φερέιρα (μπακ, Μπενφίκα), Κονέ (μέσος, Μόντρεαλ) και Μαρτίνς (επιθ. Ουντινέζε).

Η Μπλάκπουλ κέρδισε 4-1 τη Νότιγχαμ στο Κύπελλο και θέλει να κάνει νέα αρχή και στην Τσάμπιονσιπ, όπου είναι χαμηλά καθώς αγνοεί τη νίκη εννέα αγωνιστικές, το χειρότερο τρέχον σερί στην κατηγορία. Η ομάδα του Μάικλ Άπλτοουν κέρδισε στον πρώτο γύρο τη Γουότφορντ, αλλά δεν το έχει καταφέρει ποτέ δύο φορές την ίδια σεζόν. Εκτός Γκέιμπριελ (μπακ), Στιούαρτ, Φιορίνι, Μπρίντκατ (μέσοι), Άντερσον (εξτρέμ), αμφίβολοι Γκάρμπατ (μπακ) και Χάμιλτον (επιθετικός). Επιστρέφει από τιμωρία ο μπακ Κόνολι.

EKTIMHΣΗ: Aν δεν μπορέσει η Μπλάκπουλ απέναντι στη μισή Γουότφορντ που θα μπορέσει; Χ2 διπλή ευκαιρία.

Βαθμολογία -

14/01/2023Championship
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Μπέρνλι Μπέρνλι 56 26 16 8 2 52 25 27
2 Σέφιλντ Γιουνάιτεντ Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 51 26 15 6 5 44 23 21
3 Μπλάκμπερν Μπλάκμπερν 42 26 14 0 12 30 30 0
4 Γουότφορντ Γουότφορντ 40 26 11 7 8 31 28 3
5 Μίντλεσμπρο Μίντλεσμπρο 39 26 11 6 9 41 33 8
6 Μίλγουολ Μίλγουολ 39 25 11 6 8 32 26 6
7 Λούτον Λούτον 39 25 10 9 6 31 26 5
8 Σάντερλαντ Σάντερλαντ 38 26 10 8 8 38 29 9
9 Γουέστ Μπρομ Γουέστ Μπρομ 38 26 10 8 8 34 26 8
10 Πρέστον Πρέστον 37 26 10 7 9 24 26 -2
11 Νόριτς Νόριτς 36 26 10 6 10 32 29 3
12 ΚΠΡ ΚΠΡ 36 26 10 6 10 28 31 -3
13 Ρέντινγκ Ρέντινγκ 36 26 11 3 12 29 36 -7
14 Κόβεντρι Κόβεντρι 35 25 9 8 8 27 26 1
15 Σουόνσι Σουόνσι 35 26 9 8 9 36 36 0
16 Χαλ Χαλ 33 26 9 6 11 32 42 -10
17 Μπέρμιγχαμ Σίτι Μπέρμιγχαμ Σίτι 32 26 8 8 10 27 29 -2
18 Στόουκ Σίτι Στόουκ Σίτι 30 26 8 6 12 28 34 -6
19 Μπρίστολ Σίτι Μπρίστολ Σίτι 29 26 7 8 11 32 35 -3
20 Κάρντιφ Κάρντιφ 28 26 7 7 12 20 29 -9
21 Ρόδεραμ Ρόδεραμ 27 26 6 9 11 28 39 -11
22 Μπλάκπουλ Μπλάκπουλ 26 26 6 8 12 28 38 -10
23 Χάντερσφιλντ Χάντερσφιλντ 25 25 7 4 14 24 32 -8
24 Γουίγκαν Γουίγκαν 24 26 6 6 14 26 46 -20
Promotion - Premier League
Promotion - Championship (Play Offs)
Relegation - League One

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr