Ποδόσφαιρο

Σούπερ Καπ Ισπανίας: Clasico και στο Ριάντ

Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2023 - 01:50

Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Μπαρτσελόνα στο ισπανικό Σούπερ Καπ που διεξάγεται στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας! 

Σούπερ Καπ Ισπανίας: Clasico και στο Ριάντ

Το Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα για το Σούπερ Καπ Ισπανίας δεσπόζει στο κουπόνι με αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος και για τα livescores.

Το ματς θα ξεκινήσει στις 21:00 με τηλεοπτική μετάδοση από το Action 24.

Σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει παράταση και δεν αλλάξει κάτι κι εκεί, οι ομάδες θα οδηγηθούν στα πέναλτι.

Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε στον τελικό αποκλείοντας τη Βαλένθια στα πέναλτι (4-3) μετά το 1-1 στα 120 λεπτά. Θέλει τον τίτλο και γιατί απέναντί της βρίσκει την «αιώνια» αντίπαλο και για την ψυχολογία της μετά την ήττα από τη Βιγιαρεάλ στο πρωτάθλημα που την έριξε από την κορυφή.

Η Ρεάλ εξακολουθεί να δέχεται εύκολα γκολ: έχει δεχτεί γκολ στα πέντε από τα έξι τελευταία ματς πρωταθλήματος, δέχτηκε και στον ημιτελικό του Σούπερ Καπ.

Πέντε GG στα έξι τελευταία παιχνίδια, έξι over στα οχτώ τελευταία ματς πρωταθλήματος. Ξανά εκτός Αλάμπα (αμ.), Λούκας Βάθκεθ, Τσουαμενί (μέσοι).

Πιθανή 11άδα: Κουρτουά - Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Ρούντιγκερ, Μεντί – Κρόος, Βαλβέρδε, Μόντριτς – Ροντρίγκο, Βινίσιους, Μπενζεμά

Μπαρτσελόνα

Και η Μπαρτσελόνα πέρασε στον τελικό στα πέναλτι (2-4), μετά το 2-2 με την Μπέτις στην παράταση (1-1 στο 90άλεπτο). Οι Καταλανοί θέλουν να εκμεταλλευτούν τη δυνατή άμυνά τους.

Στο πρωτάθλημα έχουν δεχτεί 6 γκολ σε 16 αγωνιστικές και έχουν κρατήσει απαραβίαστη την εστία τους στα 12 παιχνίδια, αν και στον ημιτελικό του Σούπερ Καπ δέχτηκαν δύο γκολ.

Πέμπτο NG στα επτά τελευταία ματς πρωταθλήματος, τέταρτο under εδώ και πέντε αγωνιστικές. Δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα ο Τσάβι.

Πιθανή 11άδα: Τερ Στέγκεν – Αραούχο, Κουντέ, Κρίστενσεν, Άλμπα – Μπουσκέτς, Γκάβι, Ντε Γιονγκ – Πέδρι, Ντεμπελέ, Λεβαντόφσκι

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3 3.4 2.3 2.15 1.65 1.44 2.67 1.52 2.35 1.61 1.28 1.38
Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα / Εκτίμηση

Πολύ ισορροπημένο ντέρμπι, δεν θα μας εκπλήξει αν λήξει ισόπαλο (3.78) και κριθεί στα πέναλτι.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr