Ποδόσφαιρο

FA Cup: Γουλβς - Λίβερπουλ, θα σηκώσουν κεφάλι οι Ρεντς;

Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2023 - 10:07

Oι Λύκοι άξιζαν κάτι παραπάνω στο πρώτο παιχνίδι με τους Ρεντς, όμως σήμερα έχουν την ευκαιρία να τελειώσουν αυτό που άρχισαν στον προηγούμενο αγώνα. 

FA Cup: Γουλβς - Λίβερπουλ, θα σηκώσουν κεφάλι οι Ρεντς;

Α' ματς: Λίβερπουλ – Γουλβς 2-2 (7/1/2023)

Επαναληπτικός για τη φάση των «64» του Κυπέλλου Αγγλίας. Δεν ισχύει ο κανονισμός τού εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση νέας ισοπαλίας, ακολουθεί παράταση και στη συνέχεια (αν χρειαστεί) η διαδικασία των πέναλτι. Όποια προκριθεί αντιμετωπίζει στην επόμενη φάση την Μπράιτον. Ο νικητής της διοργάνωσης κερδίζει «εισιτήριο» για το Γιουρόπα Λιγκ (φάση ομίλων) της επόμενης σεζόν.

Γουλβς

Στο 1ο ματς για τους «64» του FA Cup ήταν άκρως ανταγωνιστική στο «Άνφιλντ» απέναντι στη Λίβερπουλ, και κατάφερε να αποδράσει με το 2-2. Θα μπορούσε να είχε πάρει την απευθείας πρόκριση, αν στο 84' η υπόδειξη διαιτητή και VAR δεν ήταν λανθασμένη, μην μετρώντας κανονικό γκολ του Τότι ως οφσάιντ. Προέρχεται από σπουδαία εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα, με 1-0 επί της Γουέστ Χαμ. Κατάφερε να βγει από την επικίνδυνη ζώνη και αισιοδοξεί πως με τον κόουτς Λοπετέγι θα εμφανίζεται διαρκώς βελτιωμένη.

Αγωνιστικά νέα

Ο νεοφερμένος Λεμινά έκανε ντεμπούτο στο ματς πρωταθλήματος, μπήκε, επομένως, στο rotation των γηπεδούχων. Παραμένει η αμφιβολία για τη συμμετοχή του Ντιέγκο Κόστα (Ε). Ο κόουτς Λοπετέγι δήλωσε πως θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή για το status του.

Πιθανή ενδεκάδα

Šarkić, Aït Nouri, Toti, Collins, Semedo, Nunes, Neves, Hodge, Hwang Hee-Chan, Jiménez, Adama Traoré

Λίβερπουλ

Για το κύπελλο είπαμε. Έκανε κακή εμφάνιση, με κακό πρωταγωνιστή τον Άλισον φυσικά. Τυχερή πρέπει να αισθάνεται που έφτασε μέχρι εδώ σήμερα. Όμως η κατηφόρα δεν έχει σταματημό. Πραγματοποίησε μία από τις χειρότερες εμφανίσεις των τελευταίων ετών και συνετρίβη 3-0 στο Μπράιτον το Σάββατο για την Πρέμιερ Λιγκ. Παραδόθηκε πλήρως στο τέμπο των γηπεδούχων κι έγινε έρμαιο στις άγριες διαθέσεις τους. Θυμίζουμε ότι είναι η κάτοχος του τροπαίου στο Κύπελλο και προφανώς θέλει να υπερασπιστεί το «στέμμα» της. Να σημειωθεί ότι ο Ιανουάριος είναι ο χειρότερος μήνας της με τον Κλοπ στον πάγκο: σε 52 αγώνες (σε όλες τις διοργανώσεις) κατά τη διάρκειά του έχει μόλις 23 νίκες.

Αγωνιστικά νέα

Ερωτηματικό ο βασικός φορ Νούνιες, ανακάμπτει ο νεαρός χαφ Μπαΐτσετιτς. Σε φάση αποθεραπείας ο πολύτιμος στόπερ Φαν Ντάικ, ο εφεδρικός χαφ Αρτούρ, οι χρησιμότατοι Ντίας, Ζότα και Φιρμίνο .

Πιθανή ενδεκάδα

Alisson, Alexander-Arnold, Gomez, Konaté, Tsimikas, Keïta, Fabinho, Elliott, Salah, Núñez, Gakpo

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.05 3.4 2.27 2.05 1.71 1.38 2.85 1.57 2.25 1.62 1.28 1.38
Γουλβς - Λίβερπουλ / Εκτίμηση

Δύο οι επιλογές μου σε αυτό το παιχνίδι, σύμφωνα με την εικόνα των δύο ομάδων.

Το 1ο: Goal/goal (1.72)

2o: 1X & over 1,5 (2.45)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr