Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ισπανίας: Σοσιεδάδ-Μαγιόρκα με τιμή στο 2,55!

Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2023 - 10:43

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι για την φάση των "16" και χρειάζεται προσοχή

Κύπελλο Ισπανίας: Σοσιεδάδ-Μαγιόρκα με τιμή στο 2,55!

Το Κύπελλο Ισπανίας έχει το Σοσιεδάδ-Μαγιόρκα να διεξάγεται σήμερα Τρίτη (17/1) με δυνατές τιμές στο κουπόνι. Οι αναλύσεις και τα προγνωστικά στοιχήματος δίνουν βάση και για τα livescores.

Το ματς θα ξεκινήσει στις 20:00 με τηλεοπτική κάλυψη από το Cosmote Sport 9.

Είναι μονός αγώνας με παράταση και πέναλτι αν χρειαστούν.

Ρεάλ Σοσιεδάδ

Η Σοσιεδάδ νίκησε 1-0 εκτός την Λογκρονιές για να περάσει στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Με 4 νίκες έβγαλε τα 5 τελευταία εντός στην διοργάνωση και σε όλα μπήκαν από 2 γκολ και πάνω.

Προέρχεται από μεγάλη νίκη στο εντός βάσκικο ντέρμπι με την Μπιλμπάο (3-1) και πάει φορτσάτη στο παιχνίδι, έχοντας εδραιωθεί στην τριάδα του πρωταθλήματος.

Έχει επτά σερί νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, με έξι under 2.5 γκολ εδώ και οχτώ αγωνιστικές.

Αγωνιστικά νέα

Επιστρέφει ο Τσο (επ.), ίσως και ο Τουριέντες (μέσος). Σταθερά εκτός ο φορ Σαντίκ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3)

Ρεμίρο – Γκοροσάμπελ, Λε Νορμάν, Πατσέκο, Μουνιόθ – Ιγιαραμέντι, Θουμπιμέντι, Μπράις Μέντεθ – Αλί Τσο, Οϊαρθάμπαλ, Μπαρενετσέα.

Μαγιόρκα

Η Μαγιόρκα έβαλε δύο γκολ στην παράταση για να ξεπεράσει την Ποντεβέδρα εκτός και να προκριθεί στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

Με no goal έβγαλε τα 4 τελευταία στην διοργάνωση εκτός έδρας. Μια ήττα έχει στα 7 πιο πρόσφατα μακριά από την έδρα της για το κύπελλο.

Στο πρωτάθλημα προέρχεται από ήττα από την Οσασούνα κι έτσι ανακόπηκε το καλό σερί της (είχε 3 νίκες σε 4 ματς). Η αποστολή δεν επέστρεψε στο νησί, αλλά έμεινε στη Χώρα των Βάσκων για το ματς Κυπέλλου.

Έχει έξι διαδοχικά under 2.5 γκολ και συνολικά 11 εδώ και 12 αγωνιστικές, αλλά και πέντε σερί NG, συνολικά επτά στα εννέα τελευταία ματς.

Αγωνιστικά νέα

Ο κόουτς Χαβιέρ Αγκίρε δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα για τρίτο σερί ματς.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-1-2)

Γκρέιφ – Ραΐγιο, Κοπέτε, Νάστασιτς – Τζιοβάνι Γκονσάλες, Μπατάγλια, Αντόνιο, Κουφρέ – Κανγκ Ιν Λι – Άνχελ, Αμπντόν

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.38 4 10.25 1.55 2.27 1.18 4.35 2.65 1.42 1.05 1.23 2.87
Ρεάλ Σοσιεδάδ - Μαγιόρκα / Εκτίμηση

Ματς κυπέλλου και όλα μπορούν να συμβούν, αν και φυσικά η Σοσιεδάδ είναι το μεγάλο φαβορί. Για την Μαγιόρκα είναι ένα ματς χωρίς άγχος που θα το παίξει και ό,τι βγει αφού η προσοχή είναι στο πρωτάθλημα. Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι πιθανό, με το G/G να βρίσκεται στο 2,55.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr