Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Κύπρου: Πάφος – Ακρίτας Χλώρακας, βίοι αντίθετοι!

Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2023 - 11:41

Σταθερά ανταγωνιστική παρουσιάζεται φέτος η Πάφος και δεν αναμένεται να συναντήσει ιδιαίτερα προβλήματα κόντρα στους “ασθμαίνοντες” φιλοξενούμενους.

Κύπελλο Κύπρου: Πάφος – Ακρίτας Χλώρακας, βίοι αντίθετοι!

Προγνωστικά, ανάλυση, livescores και εκτίμηση για το στοίχημα στην αναμέτρηση Πάφος – Ακρίτας στο Κύπελλο Κύπρου.

Μονός αγώνας για την φάση των “16”. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.
Στο πρωτάθλημα: Ακρίτας - Πάφος 0-4, Πάφος - Ακρίτας 5-2

ΠΑΦΟΣ - ΑΚΡΙΤΑΣ ΧΛ.

Η Πάφος έχει αφήσει πίσω το εκρηκτικό ξεκίνημα στη σεζόν παρότι το ζύγι παραμένει βέβαια θετικό και με το παραπάνω Μετρά τρεις νίκες στα οκτώ πιο πρόσφατα ματς, περιορίζεται πλέον στην τρίτη θέση της κατάταξης. Στο τελευταίο ματς επικράτησε δίκαια 2-0 εκτός έδρας του Παραλιμνίου. Το κύπελλο αποτελεί προοπτική διάκρισης και δεν θα την αφήσουν να πάει χαμένη οι γαλάζιοι.

Επιστροφές
Βάζει και δέχεται τέρματα με άνεση η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ. Σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ εξελίχθηκαν τα έξι από τα εννιά πιο πρόσφατα ματς. Ο Νορβηγός κόουτς υπολογίζει στον κεντρικό αμυντικό Κβίντα και στον δεξιό μπακ Ικόκο, που εξέτισαν.

Ο Ακρίτας όπως αναμενόταν δίνει μάχη για να κρατηθεί στην κατηγορία στην ιστορική πρώτη συμμετοχή του στα μεγάλα σαλόνια του Κυπριακού ποδοσφαίρου. Βρίσκεται στην τελευταία θέση, αλλά το παλεύει για να βγει από την δίνη. Στο τελευταίο ματς ηττήθηκε απο τον Ολυμπιακό Λευκωσίας στην πρώτη ήττα μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας απο τον Μπρούνο Ακράποβιτς. Το κύπελλο αποτελεί πολυτέλεια, αν και το ματς με την Πάφο έχει χαρακτήρα τοπικού ντέρμπι και δίνει έξτρα κίνητρο στους «πράσινους».

Δε σκοράρει
Δεν έχει το εύκολο γκολ ο Ακρίτας. Σκόραρε μία φορά στα τρία πιο πρόσφατα ματς. Ο Βόσνιος κόουτς Μπρούνο Ακράποβιτς ανέλαβε πρόσφατα τα ηνία, δηλώνει βέβαιος για βελτίωση της εικόνας της ομάδας. Μακροχρόνια απουσιάζουν τρεις ποδοσφαιριστές.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Πάφος έστησε… πάρτι στα δύο φετινά ματς των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα και έχει βέβαια τον πρώτο και τελευταίο λόγο για την πρόκριση στο κύπελλο. Ο άσος προσφέρεται σε αναμενόμενα χαμηλές τιμές, θα τον επιλέξουμε απο το πρώτο ημίχρονο και θα τον συνδυάσουμε με over 1.5 στο 1.70.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr