Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ελλάδας: ΑΕΚ - Πανσερραϊκός, να καθαρίσει τη πρόκριση ακόμα και με ροτέισον!

Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2023 - 10:31

Η ΑΕΚ έχει ακόμα ένα εύκολο έργο απέναντί της, στο δρόμο προς τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος. 

Κύπελλο Ελλάδας: ΑΕΚ - Πανσερραϊκός, να καθαρίσει τη πρόκριση ακόμα και με ροτέισον!

18/01/2023, (17:30), Κωδ. ΟΠΑΠ: 904

Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sport 3 HD

Πρώτο ματς για τα προημιτελικά, ακολουθεί ρεβάνς στην έδρα του Πανσερραϊκού. Δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση όμοιου αριθμού τερμάτων μετά τη λήξη του δεύτερου 90λέπτου ακολουθεί παράταση και (αν χρειαστεί) πέναλτι. Ο νικητής θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά την ομάδα που θα προκριθεί από το ζευγάρι Ολυμπιακός - Άρης.

ΑΕΚ

Πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στον Παναιτωλικό με 4 διαφορετικούς σκόρερ και το τελικό 4-1 μοιάζει μικρό βάσει των ευκαιριών που είχε. Πίεσε αρκετά, δεν κατέβασε ρυθμό, και ακόμη μέχρι το τέλος δημιουργούσε ευκαιρίες και απειλές στην αντίπαλη εστία. Δεν ήρθε το «δώρο» από τα Ιωάννινα, όπου δεν γκέλαρε ο Παναθηναϊκός, η μεταξύ τους διαφορά παραμένει στους 4 πόντους. Ακολουθεί το εκτός έδρας ματς με τον Ιωνικό. Τυχερή στην κλήρωση του Κυπέλλου, και στους «16» αντιμετώπισε ομάδα από τη Super League 2, την πρωτοπόρο του Νότιου ομίλου, Κηφισιά, την οποία κέρδισε δύο φορές (2-0 εκτός και 3-0 εντός). Απόλυτη στην «OPAP Arena», έχει μόνο νίκες σε 9 ματς για τη Super League και το Κύπελλο, μόνο στα δύο παραβιάστηκε η εστία της.

Αγωνιστικά νέα

Δεδομένο ίσως το ροτέισον, αφού ο αντίπαλος προσφέρεται για αυτό. Εκτός έμειναν οι αμυντικοί Μουκουντί, Βίντα, Σιντιμπέ και οι μέσοι Σιμάνσκι, Γαλανόπουλος. Σταθερά εκτός οι Μοχαμαντί, Γκατσίνοβιτς, Ελίασον, με τους δύο τελευταίους να μπαίνουν σταδιακά στις προπονήσεις.

Πιθανή ενδεκάδα

Στάνκοβιτς – Ραντόνια, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Χατζισαφί – Μουστακόπουλος, Φράνσον – Φερνάντες, Μάνταλος, Τσούμπερ – Βαν Βέερτ

Πανσερραϊκός

Ο Πανσερραϊκός επικράτησε εκτός έδρας του Διαγόρα με 1-0. Έτσι πανηγύρισε την ένατη συνεχόμενη νίκη του με τον Παύλο Δερμιτζάκη στον πάγκο, και έμεινε μόνος πρώτος στην κορυφή του βορείου ομίλου. Βασιζόμενος στην αμυντική του λειτουργία, κράτησε το μηδέν στα μετόπισθεν και έτσι πήρε αυτό που ήθελε. Στόχος του δεν είναι να συνεχίσει στον θεσμό, μιας και όλο το βάρος έχει δοθεί στο πρωτάθλημα. Ωστόσο θα παίξει χωρίς άγχος, αλλά προφανώς δεν θα θελήσει να αποφύγει τυχόν βαριά ήττα.

Αγωνιστικά νέα

Οι Σιόντης, Δημητρίου, Λιούμης, Καραμπέρης, Οικονόμου και Νάτσος είναι εκτός λόγω τραυματισμών. Υπάρχουν παίκτες που έχουν «κοπεί» και τελευταία σταθερά αποκλείονται από την αποστολή, ενώ για αυτό το παιχνίδι δεν υπολογίζονται οι τελευταίες μεταγραφές, δηλαδή οι Στάικος και Αυλωνίτης.

Πιθανή ενδεκάδα

Κατσικάς- Δελιγγιανίδης, Παπάζογλου, Γιανναράκης, Λυμπεράκης- Ανάκογλου, Κολομπίνο, Κατσαντώνης, Σοφιανός, Μπαμπά- Μπαϊροβιτς

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.16 7.25 17 2.72 1.42 1.58 2.27 2.35 1.52 1.02 1.09 5.35
ΑΕΚ - Πανσερραϊκός / Εκτίμηση

Η ΑΕΚ δεδομένου το ροτέισον, και πάλι διαθέτη βάθος και δυναμική που δεν την έχει ο αντίπαλος. Συνηθίζει να μπαίνει δυνατά στα παιχνίδια της. 1/1 & over 2,5 (1.87).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.