Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ελλάδας: Ολυμπιακός - Άρης, στο ίδιο έργο θεατές!

Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2023 - 10:59

Ακόμα μια φορά θα παίξουν Ολυμπιακός και Άρης μέσα σε λίγα 24ώρα. 

Κύπελλο Ελλάδας: Ολυμπιακός - Άρης, στο ίδιο έργο θεατές!

18/01/2023, (19:00), Κωδ. ΟΠΑΠ: 907

Πρώτο ματς για τα προημιτελικά, ακολουθεί ρεβάνς στην έδρα του Άρη. Δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση όμοιου αριθμού τερμάτων μετά τη λήξη του δεύτερου 90λέπτου ακολουθεί παράταση και (αν χρειαστεί) πέναλτι. Ο νικητής θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά την ομάδα που θα προκριθεί από το ζευγάρι ΑΕΚ - Πανσερραϊκός.

Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σκούρα για ένα ημίχρονο απέναντι στον σημερινό του αντίπαλο, αλλά τελικά σκόραρε στο δεύτερο ημίχρονο και πήρε το τρίποντο με 1-0. Τέταρτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό, 10 αγωνιστικές και 9 παιχνίδια χωρίς ήττα σε όλες τις διοργανώσεις για τους πρωταθλητές, οι οποίοι αξιοποίησαν την γκέλα του ΠΑΟΚ και έμειναν μόνοι στην 3η θέση, διατηρώντας και τις αποστάσεις που τους χωρίζουν από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό και τη 2η ΑΕΚ. Στροφή στο Κύπελλο, διοργάνωση που φέτος τον ενδιαφέρει πολύ περισσότερο από άλλες σεζόν, καθώς δίνει εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ. Στους «16» απέκλεισε τον Ατρόμητο, «καθαρίζοντας» την πρόκριση από το πρώτο ματς (4-1) και παίζοντας με πολλές αλλαγές στον επαναληπτικό (2-2).

Αγωνιστικά νέα

Δεδομένο και πιθανότατα ευρύτατο το rotation από τον κόουτς Μίτσελ. Δεν ανακοινώθηκε αποστολή από τους «ερυθρόλευκους», θα προφυλαχθεί ο Φορτούνης, ο οποίος έχει ενοχλήσεις, τραυματίας εκ νέου ο Μαρσέλο.

Πιθανή ενδεάδα

Τζολάκης – Βρουσάι, Ρέτσος, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ – Σαμασέκου, Μπουχαλάκης – Γκ. Ροντρίγκες, Μπίελ, Μασούρας – Ελ Αραμπί

Άρης

Δεν αρκούσε η καλή του εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο στο «Καραϊσκάκης», και τελικά έφυγε με άδεια. Δεύτερη εκτός έδρας ήττα, με το ίδιο σκορ, σε ντέρμπι στις 3 τελευταίες αγωνιστικές (είχε προηγηθεί αυτή από τον ΠΑΟΚ), συνυπολογίζοντας και εκείνη στα τέλη Οκτωβρίου από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (επίσης με 1-0) είναι οι μόνες των «κίτρινων» στα 11 τελευταία τους παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. «Η ομάδα πρέπει να παίρνει περισσότερα επιθετικά ρίσκα. Δημιουργήσαμε προβλήματα στον αντίπαλο, όμως δεν κάναμε τις ευκαιρίες που έπρεπε», δήλωσε ο κόουτς Πάρντιου. Το βαθμολογικό κόστος προέκυψε από το προσπέρασμα του Βόλου, που τους άφησε πλέον στην 6η θέση της κατάταξης, το θετικό ως προς την προσπάθεια παραμονής στην εξάδα το ότι οι διώκτες δεν δείχνουν ικανοί να απειλήσουν ουσιαστικά. Στον προηγούμενο γύρο του Κυπέλλου ξεπέρασε με δύο νίκες (2-1 εκτός, 1-0 εντός) το εμπόδιο του Λεβαδειακού.

Αγωνιστικά νέα

Ο μέσος Νταμπό αποκόμισε πρόβλημα στη γάμπα στο προηγούμενο ματς και χάνει το ματς. Είτε θα τον αντικαταστήσει ο Ντουκουρέ, είτε θα οπισθοχωρήσει ο Ματέο Γκαρσία. Ίσως παίξει με τον Καμάτσο φορ αντί του Γκρέι. Εκτός ο τραυματίας αμυντικός Ενκουλού και ο φορ Ζερβίνιο που δεν υπολογίζεται.

Πιθανή ενδεκάδα

Κουέστα – Οντουμπάτζιο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μαζικού – Νταρίντα, Ετέμπο, Ματέο Γκαρσία – Μαντσίνι, Γκρέι, Ιτούρμπε

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.85 3.45 4.35 1.55 2.35 1.18 4.5 2.05 1.68 1.22 1.31 1.88
Ολυμπιακός - Άρης / Εκτίμηση

Άλλο παιχνίδι το σημερινό από αυτό που είδαμε προχθές το μόνο σίγουρο. Ο Άρης όμως ίσως βρήκε τη φόρμουλα απέναντι στην επίθεση του Ολυμπιακού, αλλά οφείλει να ρισκάρει και αυτός. Πάμε με το σύνολο τερμάτων 2-3 γκολ (1.98).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.