Ποδόσφαιρο

Α’ Βελγίου: Εουπεν – Γκενκ, φαβορί με αιτία!

Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2023 - 11:01

Οι πρωτοπόροι φιλοξενούμενοι εντυπωσιάζουν φέτος και θα τους εμπιστευθούμε για μια άνετη νίκη στο “Κέχβρεγκ”.

Α’ Βελγίου: Εουπεν – Γκενκ, φαβορί με αιτία!

Προγνωστικά, ανάλυση, livescores και εκτίμηση για το στοίχημα στην αναμέτρηση Εουπεν – Γκενκ.
21:45, Novasports 2

Έουπεν

Χωρίς να ενθουσιάσει με την απόδοση της, η Έουπεν πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας με 1-1 εκτός με την Λέουβεν, με τέρμα που σημείωσε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ενώ νωρίτερα είχε γλιτώσει πολλάκις απο δεύτερο γκολ των καλύτερων γηπεδούχων. Συμπλήρωσε τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη και παρότι βγάζει περισσότερο… τσαμπουκά μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, δεν δείχνει ικανή να αποφύγει το σήριαλ της παραμονής.

Με απουσίες
Χάνει δεύτερο σερί ο βασικός μέσος και αρχηγός Πέιτερς, δεν υπολογίζεται και ο συνήθως βασικός Τζέγκο. Επιστρέφει ο βασικός εξτρέμ Τσαρλς Κουκ, γνωστές κρίνονται οι απουσίες των Γουακάσο και Κεϊτά (μέσοι).

Πιθανή σύνθεση: Μόζερ – Βαν Γκένεχτεν, Λάμπερτ, Πασούισε, Γκόρεντς, Μπιτουζαμάλα – Μάγκνι, Κρίστι-Ντέιβις, Τσαρλς-Κουκ – Νουχού, Πρέβλιακ

Γκενκ

Η Γκενκ προηγήθηκε 2-0, δέχτηκε την ισοφάριση μέσα σε δυο λεπτά, αλλά η έδειξε άμεση αντίδραση και κατάφερε να περάσει νικηφόρα και από την έδρα της Βέστερλο με 3-2. Σε εξαιρετική κατάσταση η ομάδα του Βόουτερ Βράνκεν που μετράει εννιά νίκες στα δέκα τελευταία ματς πρωταθλήματος και δείχνει πλέον το απόλυτο φαβορί για τον τίτλο παρότι στα ματς του 2023 έχει χάσει την εκρηκτικότητα προηγούμενων αγώνων.

Τα… γνωστά
Δεν υπολογίζεται και πάλι ο αναπληρωματικός μέσος Γκαλάρτσα, μακροχρόνια απουσιάζει ο εξτρέμ Ογιεν που τραυματίστηκε σοβαρά στα πρώτα ματς της σεζόν.

Πιθανή σύνθεση: Βάντεβοορντ – Μουνιός, Μακένζι, Κουέστα, Αρτεάγκα – Χροσόφσκι, Ελ Κανούς, Χέινεν – Τρεσόρ, Ονουάτσου, Πέιντσιλ

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
5 4.15 1.54 2.45 1.48 1.55 2.3 1.55 2.25 2.35 1.16 1.15
Έουπεν - Γκενκ / Εκτίμηση

Ματς με φαβορί καθώς η Γκενκ πραγματοποιεί μια εξαιρετική σεζόν και έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο κόντρα στην προβληματικη΄Εουπεν. Το διπλό προσφέρεται σε αναμενόμενα αδιάφορη τιμή και θα το επιλέξουμε απο το πρώτο ημίχρονο στο 2.18.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr