Ποδόσφαιρο

Τριάδα goal/goal απόδοσης 4.66!

Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2023 - 11:39

Του Άγγελου Γεώργα

Προσωπική τριάδα επιλογών στο μικρό κουπόνι της Δευτέρας. 

Τριάδα goal/goal απόδοσης 4.66!

(19:00) ΟΥΜΡΑΝΙΓΙΕΣΠΟΡ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Ένα ζευγάρι με βίους αντίθετους. Η Ουμρανίγιεσπορ παραμένει τελευταία στον βαθμολογικό πίνακα, ενώ η Φενέρ είναι στο κυνήγι του τίτλου. Στον πρώτο γύρο μας είχαν προσφέρει έναν ματς με τελικό σκορ 3-3. Φυσικά και τα κίνητρά τους είναι πολύ δυνατά, οπότε δεν είναι απίθανο να επαναληφθεί ένα παρόμοιο αμφίτερμα.

(22:00) ΦΟΥΛΑΜ - ΤΟΤΕΝΑΜ

Αναμετρούνται δύο ομάδες οι οποίες προέρχονται από ήττες. Η αγωνιστική ανάκαμψη είναι ο στόχος τους και φυσικά στο προσκήνιο υπάρχει και η Ευρώπη. Επίσης είναι δύο ομάδες οι οποίες έχουν επιθετικές αρετές και φυσικά πολύ ποιότητα. Εκτός αυτού, στις τελευταίες 8 αναμετρήσεις του έχουν σκοράρει και οι δύο στα 6 από αυτά. Οπότε το goal/goal ερίζει προσοχής και πονταρίσματος.

(22:00) ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΑΛΜΕΡΙΑ

Οι δύο ομάδες προέρχονται από 4 συνεχόμενα G/G & over 2.5 στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Βέβαια η νίκη στο πρωτάθλημα αγνοείται από το ρεπερτόριο των δύο ομάδων τελευταία, οπότε σήμερα καλούνται να στραφούν προς σε αυτή την κατεύθυνση. Η απόστασή τους από τη γραμμή του υποβιβασμού δεν είναι και μεγάλη, οπότε χρειάζονται βαθμούς άμεσα.

Τριάδα απόδοσης (4.66)

Ουμρανίγιεσπορ - Φενέρμπαχτσε: Goal/goal (1.65)

Φούλαμ - Τότεναμ: Goal/goal (1.57)

Βαλένθια - Αλμερία: Goal/goal (1.78)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr