Ποδόσφαιρο

Τριάδα goal/goal απόδοσης 4.66!

Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2023 - 11:39

Του Άγγελου Γεώργα

Προσωπική τριάδα επιλογών στο μικρό κουπόνι της Δευτέρας. 

Τριάδα goal/goal απόδοσης 4.66!

(19:00) ΟΥΜΡΑΝΙΓΙΕΣΠΟΡ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Ένα ζευγάρι με βίους αντίθετους. Η Ουμρανίγιεσπορ παραμένει τελευταία στον βαθμολογικό πίνακα, ενώ η Φενέρ είναι στο κυνήγι του τίτλου. Στον πρώτο γύρο μας είχαν προσφέρει έναν ματς με τελικό σκορ 3-3. Φυσικά και τα κίνητρά τους είναι πολύ δυνατά, οπότε δεν είναι απίθανο να επαναληφθεί ένα παρόμοιο αμφίτερμα.

(22:00) ΦΟΥΛΑΜ - ΤΟΤΕΝΑΜ

Αναμετρούνται δύο ομάδες οι οποίες προέρχονται από ήττες. Η αγωνιστική ανάκαμψη είναι ο στόχος τους και φυσικά στο προσκήνιο υπάρχει και η Ευρώπη. Επίσης είναι δύο ομάδες οι οποίες έχουν επιθετικές αρετές και φυσικά πολύ ποιότητα. Εκτός αυτού, στις τελευταίες 8 αναμετρήσεις του έχουν σκοράρει και οι δύο στα 6 από αυτά. Οπότε το goal/goal ερίζει προσοχής και πονταρίσματος.

(22:00) ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΑΛΜΕΡΙΑ

Οι δύο ομάδες προέρχονται από 4 συνεχόμενα G/G & over 2.5 στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Βέβαια η νίκη στο πρωτάθλημα αγνοείται από το ρεπερτόριο των δύο ομάδων τελευταία, οπότε σήμερα καλούνται να στραφούν προς σε αυτή την κατεύθυνση. Η απόστασή τους από τη γραμμή του υποβιβασμού δεν είναι και μεγάλη, οπότε χρειάζονται βαθμούς άμεσα.

Τριάδα απόδοσης (4.66)

Ουμρανίγιεσπορ - Φενέρμπαχτσε: Goal/goal (1.65)

Φούλαμ - Τότεναμ: Goal/goal (1.57)

Βαλένθια - Αλμερία: Goal/goal (1.78)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, με live στατιστικά, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων.