Ποδόσφαιρο

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Σαουθάμπτον - Νιούκαστλ, σπουδαίο ματς με μεγάλο κίνητρο!

Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2023 - 10:35

Ένα εισιτήριο για τον τελικό θα διεκδικήσουν Σαουθάμπτον και Νιουκάστλ απόψε στο Λιγκ Καπ Αγγλίας.

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Σαουθάμπτον - Νιούκαστλ, σπουδαίο ματς με μεγάλο κίνητρο!

24/01/2023, (22:00), Κωδ. ΟΠΑΠ: 782

Τηλεοπτική μετάδοση: Action 24

Ημιτελική φάση του Λιγκ Καπ Αγγλίας. 1ος αγώνας, ακολουθεί ρεβάνς. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ισορροπίας μετά τον επαναληπτικό, ακολουθεί ημίωρη παράταση και, εφόσον χρειαστεί, η διαδικασία των πέναλτι. Ο νικητής της διοργάνωσης κερδίζει «εισιτήριο» για το Κόνφερενς Λιγκ (πλέι οφ) της επόμενης σεζόν.

Σαουθάμπτον

Η Σαουθάμπτον δεν μπορεί να βρει σταθερότητα μέσα στη χρονιά με τίποτα! Από τη μία αποκλείει την Μάντσεστερ Σίτι στα προημιτελικά του θεσμού με 2-0 και φέρνει το αποτέλεσμα της χρονιάς, και από την άλλη χάνει από την Άστον Βίλα με 0-1 εντός έδρας για το πρωτάθλημα. Έτσι δεν κατάφερε να ντουμπλάρει το διπλό στην Έβερτον και κάνει ένα βήμα μπροστά, και δύο πίσω. Να σημειωθεί ότι προκρίθηκε στους 2 από τους 3 ημιτελικούς της ιστορίας της στη διοργάνωση.

Αγωνιστικά νέα

Ανακάμπτουν ο έμπειρος τερματοφύλακας ΜακΚάρθι και ο χρήσιμος στόπερ Μπέλα-Κότσαπ. Νέα απώλεια ο συμπληρωματικός χαφ Στ. Άρμστρονγκ. Σταθερά εκτός μάχης οι ταλαντούχοι αμυντικοί Λιβραμέντο και Λάριος. Λογικά θα παραταχθεί με δυνατή ενδεκάδα.

Πιθανή ενδεκάδα

Μπαζούνου – Λιάνκο, Τσαλέτα-Σαρ, Σαλίσου, Γουόκερ-Πίτερς – Αλκαράς, Ντιαλό – Όρσιτς, Γουόρντ-Πράουζ, Εντόζι – Άνταμς

Νιούκαστλ

Έγραψε ιστορία το Σάββατο, καθώς για πρώτη φορά στα χρονικά συμπλήρωσε 15 συνεχόμενους αγώνες δίχως ήττα σε επίπεδο μεγάλης κατηγορίας. Το εν λόγω σερί σφραγίστηκε με το 0-0 στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας, το οποίο μάλλον την αδικεί. Κι αυτό διότι είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και τις καλύτερες στιγμές στο παιχνίδι, ωστόσο πλήρωσε τη φλυαρία της και τις σπατάλησε. Η ουσία είναι ότι εδραιώνεται στην πρώτη τετράδα της Πρέμιερ Λιγκ και κρατάει στα χέρια της ένα εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου. Στα προημιτελικά του Λιγκ Καπ νίκησε εύκολα (2-0 εντός) τη Λέστερ και για δεύτερη φορά στην ιστορία της (και πρώτη από το 1975-76) πέρασε στους «4» του θεσμού.

Αγωνιστικά νέα

Ο κόουτς Χάου αντιμετωπίζει, πλέον, μόνο τους μακρόχρονα απόντες ως προβλήματα. Επομένως, δεν είναι διαθέσιμοι οι Κραφτ, Τάργκετ και Σέλβεϊ. Ο Μπρούνο Γκιμαράες (Μ) είχε ενοχλήσεις πριν το εκτός με την Κρίσταλ Πάλας, αλλά αγωνίστηκε βασικός και έβγαλε 90λεπτο.

Πιθανή ενδεκάδα

Πόουπ – Τρίπιερ, Σερ, Μπότμαν, Μπερν – Γουίλοκ, Σ. Λόνγκσταφ, Γκιμαράες – Αλμιρόν, Σεν-Μαξιμέν, Γουίλσον

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
5.85 3.5 1.65 1.65 2.15 1.22 4 2.1 1.65 2.2 1.28 1.13
Σαουθάμπτον - Νιούκαστλ / Εκτίμηση

Πολύ δυνατό ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες που διψούν για διάκριση, ειδικά στο σημείο που έχουν φτάσει. Δεν νομίζω πως μπορούν οι Άγιοι να κάνουν δεύτερη μεγάλη υπέρβαση. Αλλά για να το καλύψουμε πάμε με το αφμίτερμα.

G/G (1.95)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr