Ποδόσφαιρο

Λιγκ Καπ Πορτογαλίας: Αρούκα – Σπόρτινγκ, “φαγωμένο” φαβορί!

Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2023 - 12:16

Η Αρούκα πραγματοποιεί μία από τις καλύτερες σεζόν της ιστορίας της και μπορεί να βάλει δύσκολα στα… νευρικά φέτος “λιοντάρια”.

Λιγκ Καπ Πορτογαλίας: Αρούκα – Σπόρτινγκ, “φαγωμένο” φαβορί!

Προγνωστικά, ανάλυση, livescores και εκτίμηση για το στοίχημα στην αναμέτρηση Αρούκα – Σπόρτινγκ Λισσαβόνας στο Λιγκ Καπ Πορτογαλίας.

Ημιτελικός αγώνας για το Λιγκ Καπ.
Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.
Ο νικητής θα αντιμετωπίσει στον τελικό, τον νικητή του Πόρτο – Ακαδέμικα Βισέου.
Η αναμέτρηση διεξάγεται στο ουδέτερο γήπεδο της Λεϊρία.

Αρούκα

Εντυπωσιακά κυλά η σεζόν για την Αρούκα που έχει ξεπεράσει ήδη τις προσδοκίες. Στο πρωτάθλημα καταλαμβάνει την 6η θέση, προερχόμενη απο επιβλητικό διπλό στην έδρα της Πορτιμονένσε (4-0) έχοντας “καθαρίσει” το ματς απο το πρώτο ημίωρο (2-0, 32’). Για πρώτη φορά στην ιστορία της βρίσκεται στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ, είχε βέβαια και βολική κλήρωση. Δεδομένη η έλλειψη άγχους στις τάξεις της, εκεί εστιάστηκε και ο επιτυχημένος τεχνικός Εβανγκελίστα στην τελευταία συνέντευξη Τύπου.

Επιστροφές
Διαθέσιμοι οι βασικοι Οπούκου (αμυντικός) και Σιμάο (μέσος) που ήταν τιμωρημένοι στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος. Σταθερά εκτός ο λογιζόμενος ως βασικός επιθετικός Μουχίκα, δεν υπολογίζεται και ο χρήσιμος μέσος Βιτίνιο.

Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Διέξοδο τίτλου αναζητά η Σπόρτινγκ. Στο πρωτάθλημα έχει τεθεί ουσιαστικά εκτός μάχης καθώς βρίσκεται στο -12 απο την κορυφή, καθώς φέτος πασχίζει να αποκτήσει σταθερότητα στην απόδοση της. Προέρχεται απο δύσκολη επικράτηση επί της Βιζέλα (2-1) χάρη σε αυστηρό πέναλτι στις καθυστερήσεις. Έχει αποκλειστεί απο το Κύπελλο, το Λιγκ Καπ… εξελίσσεται σε αγαπημένη της διοργάνωση, μετρά δύο σερί κατακτήσεις και συνολικά τέσσερις.

Χωρίς Τρινκάο
Ταλαιπωρείται απο ίωση και τέθηκε εκτός ο βασικός μέσος Τρινκάο, μακροχρόνια απουσιάζει ο αναπληρωματικός μέσος Μπραγκάνσα. Δεν αναμένεται να προλάβει ο αναπληρωματικός στόπερ Λουίς Νέτο.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
9.85 4.85 1.27 2.12 1.64 1.44 2.6 2.02 1.67 3.4 1.15 1.05
Αρούκα - Σπόρτινγκ Λισαβόνας / Εκτίμηση

Υπερβολικός ο φαβοριτισμός για την Σπόρτινγκ που φέτος ειναι… τσακωμένη με την συνέπεια, ενώ η Αρούκα πραγματοποιεί μια απο τις καλύτερες σεζόν της ιστορίας της. Δεν θα… μπλέξουμε με σημείο, κρατάμε το… διπλωματικό 2-3 γκολ (1.98) που καλύπτει αρκετές επιλογές.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr