Ποδόσφαιρο

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Νότιγχαμ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τιμή 2,32!

Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2023 - 10:14

Μεγάλη αναμέτρηση για τα ημιτελικά με τις δύο ομάδες να έχουν αλλάξει προς το καλύτερο

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Νότιγχαμ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τιμή 2,32!

Το Νότιγχαμ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεσπόζει σήμερα Τετάρτη (25/1) στο κουπόνι με αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 22:00 με τηλεοπτική κάλυψη από το Action 24.

Είναι πρώτος αγώνας για τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ. Δεν μετράει το εκτός έδρας γκολ. Στην ρεβάνς και σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας στα γκολ θα διεξαχθούν απευθείας πέναλτι.

Η Γιουνάιτεντ μετράει μόνο νίκες σε 3 ματς του Λιγκ Καπ με την Νότιγχαμ.

Νότιγχαμ Φόρεστ

Η Νότιγχαμ φέτος εντός έδρας έχει αποκλείσει την Τότεναμ για το Λιγκ Καπ νικώντας 2-0. Επίσης στον προηγούμενο γύρο, πάλι εντός, ξεπέρασε στα πέναλτι την Γουλβς (1-1 κανονική διάρκεια). Τώρα και με βάση την δυναμική τη έδρας θέλει να κάνει το πρώτο βήμα απέναντι στην Γιουνάιτεντ.

Είναι αήττητη με 4 νίκες στα 8 τελευταία εντός σε όλες τις διοργανώσεις. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από το εκτός 1-1 με την Μπόρνμουθ. Προηγήθηκε η νίκη εντός με την Λέστερ. Γενικά είναι αήττητη στα 4 πιο πρόσφατα με 2 νίκες.

Αγωνιστικά νέα

Αγωνιστικά παραμένει εκτός ο Λίνγκαρντ (επιθετικός) και οι Χέντερσον (τερματοφύλακας), Αβονίγι (επιθετικός), Μπιανκόνε (αμυντικός), Κουγιατέ (χαφ), Ρίτσαρντς (χαφ).

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3)

Χένεσεϊ – Οριέ, ΜακΚένα, Γουόραλ, Λόντι – Γέιτς, Φρόιλερ, Μανγκαλά – Τζόνσον, Γκιμπς-Γουάιτ, Γουντ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέκλεισε τις Άστον Βίλα (4-2), Μπέρνλι (2-0), Τσάρλτον (3-0) για να βρεθεί στα ημιτελικά. Και τα τρία ματς τα έδωσε εντός έδρας!

Έχει βγάλει με νίκες τα 5 τελευταία εκτός έδρας στο Λιγκ Καπ όπου μάλιστα δέχθηκε μόλις ένα γκολ. Ανάμεσα σε αυτά υπάρχει και η επικράτηση με 1-0 επί της Μάντσεστερ Σίτι.

Η ομάδα του Τεν Χάαχ προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα με 3-2 στο εκτός ντέρμπι με την Άρσεναλ. Εξαιρετική αναμέτρηση αλλά πληγώθηκε από την άμυνα. Προηγήθηκε το 1-1 με την Κρίσταλ Πάλας παλι για την Πρέμιερ Λιγκ.

Πριν από αυτά τα ματς είχε 7 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και δείχνει να αλλάζει προς το καλύτερο.

Αγωνιστικά νέα

Οι απουσίες έχουν να κάνουν με τους Νταλότ (μπακ) και Μαρσιάλ (φορ), Σάντσο (εξτρέμ), που λογίζονται βασικοί. Γυρίζει ο χαφ Κασεμίρο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3)

Ντε Χέα – Μπισάκα, Βαράν, Μαρτίνες, Σο – Κασεμίρο, Έρικσεν, Φρεντ – Μπρ. Φερνάντες, Άντονι, Ράσφορντ

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
5.85 3.95 1.57 1.91 1.82 1.32 3.15 1.88 1.82 2.37 1.23 1.13
Νότιγχαμ Φόρεστ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ / Εκτίμηση

Αναμέτρηση όλα τα λεφτά και για τις δύο ομάδες. Θα κυνηγήσουν το γκολ και είναι σημαντικό το γεγονός πως δεν μετράει το εκτός έδρας. Η Νότιγχαμ τελευταία πάντα βρίσκει γκολ στα εντός έδρας. Η Γιουνάιτεντ επίσης επιθετικά έχει βελτιωθεί. Το να σκοράρουν αμφότερες και να λήξει και over δίνεται στο 2,32.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr