Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ελλάδας: Άρης - Ολυμπιακός, οφείλουν να επιτεθούν οι γηπεδούχοι!

Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2023 - 10:32

Επαναληπτικό αγώνα έχουμε σήμερα στη Θεσσαλονίκη, με τον Ολυμπιακό να θέλει να τελειώνει τη δουλειά. 

Κύπελλο Ελλάδας: Άρης - Ολυμπιακός, οφείλουν να επιτεθούν οι γηπεδούχοι!

Α’ Ματς: Ολυμπιακός - Άρης 1-0 (18/1)

Επαναληπτικός αγώνας για τα προημιτελικά. Δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση νίκης του Άρη με ένα γκολ διαφορά ακολουθεί παράταση και (αν χρειαστεί) πέναλτι. Ο νικητής θα αντιμετωπίσει την ομάδα που θα προκριθεί από το ζευγάρι ΑΕΚ - Πανσερραϊκός.

25/01/2023, (19:30), Κωδ. ΟΠΑΠ: 791

Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sport 1 HD

Άρης

Με φρεσκαρισμένη ενδεκάδα και σόου του Μανού Γκαρθία επικράτησε του Βόλου 3-0 και τον προσπέρασε στη βαθμολογία, ανεβαίνοντας στην 5η θέση. Έκανε τη διαφορά ο Ισπανός μεσοεπιθετικός, ο οποίος στην επιστροφή του στο αρχικό σχήμα σημείωσε τρία γκολ σε 17 λεπτά. Δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου και έκανε τα βασικά, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, έτσι ώστε να φτάσει τη νίκη. Από τα μέσα Οκτωβρίου οι «κίτρινοι» έχουν υποστεί μόνο 4 ήττες σε όλες τις διοργανώσεις, όλες εκτός έδρας, όλες με 1-0: οι δύο πρόσφατες από τον Ολυμπιακό, η μία στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ και η πρώτη χρονιά από τον Παναθηναϊκό. Το κύπελλο φυσικά και αποτελεί στόχο των κίτρινων, αφού είναι και μια κάλυψη του χαμένου εδάφους του βαθμολογικού πίνακα για την Ευρώπη.

Αγωνιστικά νέα

Μεγάλο σούσουρο έχει προκαλέσει η υπόθεση Μαντσίνι ο οποίος φέρεται να συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό, και σήμερα η συμμετοχή του μοιάζει αμφίβολη. Στους τραυματίες Ενκουλού, Νταμπό, προστέθηκε ο Εμπακατά, οι Καμάτσ, Καμαρά κρίθηκαν ανέτοιμοι, ενώ ο Πάλμα πρόλαβε, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν είναι 100% έτοιμος και θα ξεκινήσει από τον πάγκο. Δεν υπολογίζεται οι Ροντρίγκες, Ζερβίνιο.

Πιθανή ενδεκάδα

Julián, Mazikou, Brabec, Fabiano, Odubajo, Darida, Etebo, García, Manu García, Gray, Iturbe

Ολυμπιακός

Κάκιστη εικόνα στο Περιστέρι. Ελέω κυρίως Πασχαλάκη δεν έμεινε πίσω στο σκορ από τον Ατρόμητο στο α’ ημίχρονο, ακόμη όμως και όταν βελτιώθηκε και άνοιξε το σκορ στο ξεκίνημα του β’ όμως έχασε γρήγορα το μομέντουμ, ισοφαρίστηκε δίκαια. Βέβαια στο τέλος θα μπορούσε να είχε χάσει και το παιχνίδι αν ο παράγοντας τύχη δεν ήταν με το μέρος του. Έχασε έτσι την ευκαιρία να βρεθεί σε απόσταση αναπνοής από τους Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. «Να φτιάξουμε νέο σερί ξεκινώντας από το ματς με τον Άρη», δήλωσε ο Μίτσελ ενόψει του αποψινού ημιτελικού. Φυσικά και θέλει να προχωρήσει στο κύπελλο και να το κατακτήσει, και κάτι τέτοιο περιμένει και η διοίκηση, η οποία με τον τρόπο της παρότρυνε τους παίκτες να μη δείξουν αδιαφορία.

Αγωνιστικά νέα

Κανονικά ταξίδεψε έχοντας ξεπεράσει τις ενοχλήσεις του ο Χάμες Ροντρίγκες, αποκλείστηκαν λόγω ενοχλήσεων οι Ρέαμπτσιουκ, Κασάμι, εκτός δράσης παραμένει ο Ρέτσος, ντεμπουτάρει ο νεοαποκτηθέντας Βραζιλιάνος αριστερός μπακ Ραμόν, αλλά και ο 19χρονος στόπερ, προερχόμενος από τον Ολυμπιακό Β’, Χρυσόπουλος.

Πιθανή ενδεκάδα

Paschalakis, Rodinei, Ntoi, Papastathopoulos, Ramon, Hwang In-Beom, Y. M'Vila, Garry Rodrigues, Pep Biel, Masouras, Bakambu

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.55 3.05 3.05 1.55 2.35 1.19 4.35 1.95 1.75 1.35 1.38 1.52
Άρης - Ολυμπιακός / Εκτίμηση

Κανονικά ο Άρης πρέπει να φανεί πιο επιθετικός αν θέλει να διεκδικήσει κάτι. Ο Ολυμπιακός έχει και το μαξιλαράκι του, μπορεί να το πάει στη διαχείριση το ματς. Δεν με κεντρίζει κάτι, πέρα του 2-3 γκολ (1.95).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.