Ποδόσφαιρο

Λιγκ Καπ Πορτογαλίας: Πόρτο – Ακαδέμικα Βισέου, φαβορί με… αιτία!

Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2023 - 11:38

Οι “δράκοι” έχουν τον πρώτο και τελευταίο λόγο για την πρόκριση στον τελικό κόντρα σε μια ομάδα Β’ Κατηγορίας.

Λιγκ Καπ Πορτογαλίας: Πόρτο – Ακαδέμικα Βισέου, φαβορί με… αιτία!

Προγνωστικά, ανάλυση, livescores και εκτίμηση για το στοίχημα στην αναμέτρηση Πόρτο – Ακαδέμικα Βισέου στο Λιγκ Καπ Πορτογαλίας.

Ημιτελικός αγώνας για το Λιγκ Καπ.
Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.
Ο νικητής θα αντιμετωπίσει στον τελικό την Σπόρτινγκ
Η αναμέτρηση διεξάγεται στο ουδέτερο γήπεδο της Λεϊρία.

Πόρτο

Συνέχεια στα τελευταία θετικά αποτελέσματα έδωσε η Πόρτο που το Σάββατο επικράτησε δύσκολα αλλά και δίκαια εκτός έδρας της Γκιμαράες (1-0). Διατηρήθηκε στην… καταδίωξη της κορυφής (-5), με διάχυτη την πίστη για… ανατροπή καθώς με σταθερά βήματα έχει βρει για τα καλά ρυθμό, “τρέχοντας” ένα αήττητο 15 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις. Δεν έχει κατακτήσει ποτέ το Λιγκ Καπ στην ιστορία της, μετρώντας μάλιστα τέσσερις χαμένους τελικούς.

Χωρίς Γκρούγιτς
Τελευταίο πρόβλημα ο ενίοτε βασικός μέσος Γκρούγιτς, ενώ δεν υπολογίζεται όπως και στα τελευταία ματς ο βασικός επιθετικός Εβανίλσον (6 γκολ). Υπάρχουν και καλά νέα, επιστρέφει μετά απο καιρό ο μπακ, Σανούσι.

Ακαντέμικα Βίσεου

Τα χαμόγελα περισσεύουν στην άσημη Ακαδέμικα Βισέου που χωρίς άγχος θα προσπαθήσει να αναστατώσει το φαβορί. Παρά τοπ προβληματικό ξεκίνημα, “τρέχει” πλέον ένα αήττητο 20 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις, διατηρείται σε τροχιά ανόδου απο την Β΄Κατηγορία και πέραν του Λιγκ Καπ συνεχίζει και στα προημιτελικά του Κυπέλλου (ξανά με Πόρτο). Αξιοσημείωτο πως σκοράρει σε 26 σερί αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Δεν υπολογίζεται όπως και στα τελευταία ματς ο χρήσιμος μεσοεπιθετικός Μάσιμο.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.19 6 11.5 2.87 1.37 1.78 1.92 1.81 1.85 1.03 1.1 4.25
Πόρτο - Ακαντέμικα Βίσεου / Εκτίμηση

Η Πόρτο έχει βέβαια τον πρώτο και τελευταίο λόγο κόντρα σε μια ομάδα Β’ Κατηγορίας. Ο άσος προσφέρεται σε αναμενόμενα αδιάφορες τιμές και θα τον συνδυάσουμε με under 3,5 περιμένοντας την Ακαδέμικα να… ταμπουρωθεί.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr