Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ισπανίας: Βαλένθια - Αθλέτικ Μπιλμπάο, απόλυτη ισορροπία στο Μεστάγια!

Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2023 - 11:49

Σπουδαίο ζευγάρι για τα προημιτελικά του κυπέλλου Ισπανίας. 

Κύπελλο Ισπανίας: Βαλένθια - Αθλέτικ Μπιλμπάο, απόλυτη ισορροπία στο Μεστάγια!

«Μονό» ματς για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο, ακολουθεί ημίωρη παράταση και (αν χρειαστεί) η διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα που θα κατακτήσει το τρόπαιο εξασφαλίζει εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ.

26/01/2023, (21:00), Κωδ. ΟΠΑΠ: 710

Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sport 5 HD

Βαλένθια

Η Βαλένθια έφτασε θριαμβευτικά στα προημιτελικά του Κυπέλλου, αποκλείοντας την Χιχόν, αλλά τώρα καλείται να περάσει ένα πολύ πιο δύσκολο εμπόδιο. Το καλό στη μάχη με την Αθλέτικ Μπιλμπάο είναι ότι παίζει την πρόκριση στο «Μεστάγια» και θέλει να το εκμεταλλευτεί. Το Κύπελλο είναι πολύ σημαντικό για τη Βαλένθια, αφού αποτελεί ουσιαστικά τη μοναδική οδό προς την Ευρώπη μετά την απογοητευτική πορεία στο πρωτάθλημα. Για να τα καταφέρει θα πρέπει να βρει λύσεις στο βασικό της πρόβλημα, ότι δέχεται γκολ σχεδόν σε κάθε ματς. Αμφίβολος ο επιθετικός Αντρέ. Σταθερά εκτός ο γκολκίπερ Χάουμε και οι μέσοι Νίκο Γκονθάλεθ, Καστιγέχο.

Πιθανή ενδεκάδα

Μαμαρντασβίλι – Φουλκιέ, Τσούμερτ, Ντιακαμπί, Γκαγιά – Μούσα, Αλμέιδα – Κλάιφερτ, Λίνο, Λάτο – Καβάνι

Αθλέτικ Μπιλμπάο

Η πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου επί της Εσπανιόλ είναι η μοναδική «αναλαμπή» της Αθλέτικ Μπιλμπάο μετά τη μουντιαλική διακοπή, η οποία φαίνεται να την έχει επηρεάσει. Τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη συμπλήρωσε στο πρωτάθλημα, αφού μετά την ήττα από τη Σοσιεδάδ έχασε και από τη Ρεάλ Μαδρίτης, έτσι παραμένει εκτός ευρωπαϊκής ζώνης. Τέταρτο NG και τρίτο under 2.5 γκολ στα πέντε τελευταία παιχνίδια. Δύσκολη η αποστολή της στο Κύπελλο, όπου παίζει την πρόκριση στα ημιτελικά στο «Μεστάγια». Εξέτισε ο στόπερ Γεράι. Σταθερά εκτός ο στόπερ Ινίγκο.

Πιθανή ενδεκάδα

Σιμόν – Ντε Μάρκος, Γεράι Άλβαρεθ, Βιβιάν, Γιούρι – Θάραγα, Βέσγα, Σανθέτ – Ν. Γουίλιαμς, Ι. Γουίλιαμς, Μπερενγκέρ

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3 2.9 2.52 1.58 2.22 1.2 4 1.9 1.8 1.52 1.34 1.38
Βαλένθια - Αθλέτικ Μπιλμπάο / Εκτίμηση

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Αθλέτικ Μπιλμπάο δεν είναι στα καλύτερά της, αλλά το Κύπελλο είναι ο θεσμός της. Θα εμπιστευτούμε το «διπλό» (2.75), δεν αποκλείουμε κα το NG (1.83).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr