Ποδόσφαιρο

FA Cup: Μπράιτον - Λίβερπουλ, ευκαιρία για εκδίκηση!

Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023 - 10:44

H Λίβερπουλ αντιμετωπίζει τη Μπράιτον, που της έχει βάλει δύσκολα αυτή τη χρονιά στις δύο συναντήσεις στο πρωτάθλημα. 

FA Cup: Μπράιτον - Λίβερπουλ, ευκαιρία για εκδίκηση!

29/01/2023, (15:30), Κωδ. ΟΠΑΠ: 563

Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sport 8 HD

Ματς για τη φάση των «32» του Κυπέλλου Αγγλίας. Σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο, ακολουθεί επαναληπτικός στην έδρα της Λίβερπουλ. Ο νικητής της διοργάνωσης κερδίζει «εισιτήριο» για το Γιουρόπα Λιγκ (φάση ομίλων) της επόμενης σεζόν.

Μπράιτον & Χοβ Άλμπιον

Η Μπράιτον πήρε ισοπαλία 2-2 στο Λέστερ για την Πρέμιερ Λιγκ και κυνηγά για τα καλά Ευρώπη, μετρώντας τέσσερα ματς σε όλες τις διοργανώσεις αήττητο, με μία ήττα σε έξι. Η ομάδα του Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι, δεν έχει χάσει σε δύο ματς πρωταθλήματος με Λίβερπουλ. Στον προηγούμενο γύρο του Κυπέλλου έκανε περίπατο, αφού πέρασε σαν σίφουνας (1-5) από την έδρα της Μίντλεσμπρο (ομάδα Τσάμπιονσιπ). Να σημειωθεί ότι αποκλείστηκε και τις δύο φορές που συνάντησε τον κάτοχο του θεσμού, αμφότερες στον 4ο γύρο της διοργάνωσης. Θετικός οιωνός πως προκρίθηκε στις 3 από τις 4 τελευταίες περιπτώσεις που βρέθηκε στους «32» του Κυπέλλου.

Αγωνιστικά νέα

Προφανώς και δεν υπολογίζεται ο βασικότατος χαφ Καϊσέδο, που ετοιμάζεται να μετακομίσει στην Άρσεναλ. Εκτός μάχης τέθηκαν ο ταλαντούχος στόπερ Κόλγουιλ, ο νεοαποκτηθείς χαφ Μπουονανότε και ο έμπειρος χαφ Λαλάνα.

Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ έμεινε στο 0-0 εντός έδρας με Τσέλσι μετά από ένα ακόμα μέτριο παιχνίδι πρωταθλήματος και συνεχίζει τις κακές εμφανίσεις, έχοντας κερδίσει ένα από τα πέντε τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις, αυτό απέναντι στη Γουλβς στο Κύπελλο. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ θέλει εκδίκηση για την πρόσφατη ήττα από την Μπράιτον στη συνέχεια υπεράσπισης του τίτλου. Θυμίζουμε ότι είναι η κάτοχος του τροπαίου. Αξίζει να αναφερθεί ότι αποκλείστηκε στις 4 από τις 6 τελευταίες περιπτώσεις που βρέθηκε στον 4ο γύρο του θεσμού.

Αγωνιστικά νέα

Οριακά ο έμπειρος μπακ-χαφ Μίλνερ και ο εφεδρικός αμυντικός Φίλιπς, νοκ άουτ τέθηκε ο νεαρός μεσοεπιθετικός Καρβάλιο. Χάνουν ένα ακόμα ο πολύτιμος στόπερ Φαν Ντάικ, ο εφεδρικός χαφ Αρτούρ, οι χρησιμότατοι Ντίας, Ζότα και Φιρμίνο. Θα χρησιμοποιηθούν βασικοί από τον Κλοπ.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.57 3.65 2.5 2.35 1.55 1.52 2.42 1.45 2.55 1.52 1.27 1.5
Μπράιτον & Χοβ Άλμπιον - Λίβερπουλ / Εκτίμηση

Η Μπράιτον έχει βρει τα κουμπιά της Λίβερπουλ και οι Ρεντς δεν πατάνε και πολύ καλά. Goal/goal & over 2,5 (1.85).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr