Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Αγγλίας: Ντέρμπι-Γουέστ Χαμ, φαβορί σε κίνδυνο!

Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023 - 11:22

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκονται οι γηπεδούχοι και μπορούν να βάλουν δύσκολα στα προβληματικά φέτος “σφυριά”.

Κύπελλο Αγγλίας: Ντέρμπι-Γουέστ Χαμ, φαβορί σε κίνδυνο!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτίμησεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Ντέρμπι – Γουεστ Χαμ στο Κύπελλο Αγγλίας.

Αγώνας για την φάση των “32” του Κυπέλλου Αγγλίας.
Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί επαναληπτικός στην έδρα της φιλοξενούμενης.
21:45, Cosmote Sport 9

Ντέρμπι

Η Ντέρμπι κέρδισε 2-1 στην Πορτ Βέιλ για τη Λιγκ 1 και συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις των των τελευταίων μηνών. Μετρά πέντε σερί νίκες στο πρωτάθλημα ενώ γενικότερα μετρά ένα… τρελό αήττητο 19 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις. Παλεύει για την απευθείας άνοδο απο την Λιγκ 1 και χωρίς άγχος θα ψάξει την υπέρβαση στο κύπελλο. Η ομάδα του Πολ Γουόρν μετρά πέντε σερί νίκες στο γήπεδό της και είναι αήττητη εκεί εννέα ματς, έχοντας κερδίσει τα επτά.Μετρά τρεις σερί νίκες στο Κύπελλο, με συνολικά τέρματα 10-1.
Τα γνωστά
Δεν έχουν αναφερθεί ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, δεν υπολογίζεται όπως και στα τελευταία ματς ο χρήσιμος μπακ Τσέστερ, αναμένεται να επιστρέψουν οι βασικοί μέσοι Σίμπλι και Κάσιν.

Γουέστ Χαμ

Η Γουέστ Χαμ κέρδισε 2-0 την Έβερτον εντός έδρας και πήρε ανάσα στην Πρέμιερ Λιγκ καθώς απεγκλωβίστηκε απο τα… χαμηλά βαθμολογικά στρώματα, οπότε μπορεί να στρέψει λίγο το βλέμμα στο Κύπελλο που αποτελεί την μοναδική εστία διάκρισης. Η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες, από το 2019 και τον τελευταίο αποκλεισμό, έχει κερδίσει τέσσερα σερί ματς στο Κύπελλο με ομάδες εκτός των πρώτων δύο κατηγοριών. Η μοναδική τους αναμέτρηση στο Κύπελλο ήταν το 1923, με τα «σφυριά» να κερδίζουν 5-2. Οι Λονδρέζοι όμως έχασαν το τελευταίο μεταξύ τους σε όλες τις διοργανώσεις, με 2-1 εκτός στην Τσάμπιονσιπ.
Χωρίς Ινγκς
Ο νεοφερμένος Ινγκς τραυματίστηκε στο ντεμπούτο του με την Εβερτον και τέθηκε νοκ άουτ, δεν υπολογίζεται και πάλι ο βασικός επιθετικός Σκαμάκα. Εκτός και ο Κορνέ (εξτρέμ).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
4.5 3.7 1.72 1.85 1.84 1.3 3.2 1.75 1.95 1.98 1.25 1.22
Ντέρμπι - Γουέστ Χαμ / Εκτίμηση

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση καθώς οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και μπορούν να βάλουν δύσκολα στην προβληματική φέτος Γουεστ Χαμ. Προσπερνάμε το διπλό στο 1.81 και θα προτιμήσουμε το αμφίτερμα στο 1.83.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr