Ποδόσφαιρο

FA Cup: Μπέρμιγχαμ - Μπλάκμπερν, γκολ εκατέρωθεν ξανά!

Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 - 10:38

Μπέρμιγχαμ και Μπλάκμπερν έχουν αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς από το πρώτο ματς. 

FA Cup: Μπέρμιγχαμ - Μπλάκμπερν, γκολ εκατέρωθεν ξανά!

Α' Ματς: Μπλάκμπερν - Μπέρμιγχαμ 2-2.

Επαναληπτικός για τη φάση των «32» του Κυπέλλου Αγγλίας. Δεν ισχύει ο κανονισμός τού εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση νέας ισοπαλίας, ακολουθεί παράταση και στη συνέχεια (αν χρειαστεί) η διαδικασία των πέναλτι. Όποια προκριθεί αντιμετωπίζει στην επόμενη φάση τη Λέστερ. Ο νικητής της διοργάνωσης κερδίζει «εισιτήριο» για το Γιουρόπα Λιγκ (φάση ομίλων) της επόμενης σεζόν.

Μπέρμιγχαμ Σίτι

Η Μπέρμιγχαμ βρέθηκε κυρίως σε θέση άμυνας αλλά γλίτωσε στο.. τσακ τον αποκλεισμό, κερδίζοντας το δικαίωμα να διεκδικήσει την πρόκριση μπροστά στο κοινό της. Πάντως στο πρωτάθλημα τα πράγματα δεν πάνε καλά, η εντός έδρας ήττα από την Πρέστον (1-2) ήταν η πέμπτη συνεχόμενη και την έριξε στην 19η θέση. Βέβαια, τα «ρόδα» δείχνουν πως περνούν μία φάση «κοιλιάς» μετά το Μουντιάλ καθώς σε 10 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις μετρούν μόνο τρεις νίκες (3-2-5). Και τα πέντε τελευταία σε πρωτάθλημα και κύπελλο ήταν συνδυασμός γκολ-γκολ και over.

Αγωνιστικά νέα

Ο τεχνικός Τζον Γιούστας κάνει τα πλάνα του χωρίς τον μέσο Μπέλιγχαμ και τον μπακ Ντιν, αμφίβολοι οι αμυντικοί Χολ, Ντιν, Ρόμπερτς και ο βασικός επιθετικός Ντίνι.

Μπλάκμπερν Ρόβερς

Μέσα από την αγκαλιά της έχασε η Μπλάκμπερν τη νίκη-πρόκριση απέναντι στην Μπέρμιγχαμ, πλήρωσε τις σημαντικές χαμένες ευκαιρίες δεχόμενη την ισοφάριση στις καθυστερήσεις. Στην Τσάμπιονσιπ, η ομάδα του Γιόν Νταλ Τόμασον αναδείχτηκε ισόπαλη εκτός έδρας με την Μπρίστολ Σίτι (1-1) και με μόλις μία νίκη στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές (1-1-3) υποχωρεί στη διεκδίκηση θέσης στα πλέι οφ. Εμφανώς χάνει σε δυναμική μακριά από την βάση της, έχοντας υποστεί εννιά ήττες με 15 εξόδους πρωταθλήματος.

Αγωνιστικά νέα

Αμφίβολος ο βασικός στόπερ Χάιαμ (1 γκολ), δεν υπολογίζονται ο βασικός μπακ Μπρίτεν και ο μέσος Γουάρτον (1 γκολ).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.55 3.05 2.85 1.68 2.05 1.22 3.8 1.8 1.9 1.42 1.32 1.5
Μπέρμιγχαμ Σίτι - Μπλάκμπερν Ρόβερς / Εκτίμηση

Μια από τα ίδια περιμένω στο σημερινό ματς, όπου η κούραση και το κίνητρο θα παίξουν το ρόλο τους.

Goal/goal (1.72).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr