Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ιταλίας: Ιντερ – Αταλάντα, πρόκριση στα γκολ!

Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 - 10:37

Οι “μπεργκαμάνσκι” μπορούν να βάλουν δύσκολα στο φαβορί και… προσπερνάμε σημείο επιλέγοντας ποντάρισμα τερμάτων.

Κύπελλο Ιταλίας: Ιντερ – Αταλάντα, πρόκριση στα γκολ!

Προγνωστικά στοιχήματος, livescores, ανάλυση για την αναμέτρηση Ιντερ – Αταλάντα στο Κύπελλο Ιταλίας.

Φέτος (13/11) για την Α’ Ιταλίας: Αταλάντα – Ιντερ 2-3.
Ο νικητής με Γιουβέντους ή Λάτσιο.
Γειτονικό ντέρμπι με αντιπαλότητα.
22:00, Nova Sports

Ίντερ

Η Ιντερ δεν έπιασε σπουδαία απόδοση στην έδρα της Κρεμονέζε, αλλά με ανατροπή επικράτησε δικαίως (2-1), ενώ είχε δύο δοκάρια (47’, 91’). Δεύτερη νίκη στα τρία τελευταία για την ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι, ανέβηκε στη 2η θέση και δείχνει ότι είναι φαβορί για μία θέση στην τετράδα (Τσάμπιονς Λιγκ), αν και ο τίτλος έχει ξεφύγει, ίσως αμετάκλητα. Ακολουθεί το ντέρμπι με τη Μίλαν, διατηρείται εντός τριών στόχων καθώς συνεχίζει και στους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ.

Με ερωτηματικά
Ο εμβληματικός Μπρόζοβιτς (μ. 10/2) έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, αλλά ο Ινζάγκι δύσκολα θα ρισκάρει την συμμετοχή του, δεν αναμένεται να προλάβει ο Χαντάνοβιτς (2ος τ. 8 συμ.). Στον… αέρα ο βασικός στόπερ Σκρίνιαρ που ετοιμάζει βαλίτσες για την Παρί.

Πιθανή σύνθεση: Ονάνα – Νταρμιάν, Ντε Φράι, Μπαστόνι – Ντάμφρις, Μπαρέλα, Ασλάνι, Τσαλχάνογλου, Γκόσενς – Κορέα, Λαουτάρο Μαρτίνες

Αταλάντα

Η Αταλάντα είχε επιδοθεί σε κρεσέντο επιθετικού ποδοσφαίρου εσχάτως, αλλά στο εντός έδρας ματς με τη Σαμπντόρια απέδειξε ότι μπορεί και διαφορετικά. Ο πορτιέρε Μούσο τη γλίτωσε με διπλή επέμβαση στο 9’ και στη συνέχεια ήρθε η δίκαιη νίκη με 2-0 (42’, 57’). Σερί 3-1-0 στο πρωτάθλημα για την ομάδα του Τζαμπιέρο Γκασπερίνι (πέρασε από την Ίντερ δίχως επιτυχία), διατηρείται σταθερά σε τροχιά τετράδας.

Συν και πλην
Δεν προλαβαίνουν οι Παλομίνο (α. 5/1) και Τζαπακόστα (α. 5/0), διαθέσιμος αντιθέτως ο βασικός στόπερ Σκαλβίνι.

Πιθανή σύνθεση:Μούσο – Τολόι, Τζιμσίτι, Σκαλβίνι – Χάτεμπουρ, Ντε Ρόουν, Κουπμέινερς, Μέλε – Λούκμαν, Χόιλουντ, Μπογκά

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.97 3.75 3.7 2.17 1.61 1.44 2.57 1.54 2.3 1.3 1.25 1.8
Ίντερ - Αταλάντα / Εκτίμηση

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση καθώς η Αταλάντα δεν… κρύβεται και μπορεί να βάλει δύσκολα στο φαβορί. Το λογικό αμφίτερμα προσφέρεται σε αδιάφορη τιμή (1.55) και θα το συνδυάσουμε με over (2.00).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr