Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Γερμανίας: Γκολ σε Home Deluxe Arena και Βερολίνο!

Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 - 10:59

Δύο αγώνες περιλαμβάνει το σημερινό κουπόνι από το γερμανικό κύπελλο. 

Κύπελλο Γερμανίας: Γκολ σε Home Deluxe Arena και Βερολίνο!

(19:00) ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ - ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ

H Πάντερμπορν μετά από τέσσερις διαδοχικές ήττες στο τέλος του περασμένου έτους, κατάφερε να πανηγυρίσει ξανά μία νίκη το βράδυ της Παρασκευής, επικρατώντας εκτός έδρας της Καρλσρούης με 1-0. Ανέβηκε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, σταθερά επτά βαθμούς πίσω από την τρίτη Χάιντενχαϊμ και τη θέση που οδηγεί στα παιχνίδια διαβάθμισης για τον προβιβασμό. Όταν παίζει στην έδρα της είναι συνήθως ιδιαίτερα παραγωγική. Έχει σημειώσει 26 γκολ στις εννέα εμφανίσεις της ως γηπεδούχος. Μόνο με την Μπίλεφελντ εξαιτίας αποβολής και με το Μαγδεβούργο δεν εμφανίστηκαν οι συνεργασίες και η άνεση στη δημιουργία φάσεων. Πρόσθεσε στο ρόστερ της με δανεισμό από την Τσέλσι τον κεντρικό αμυντικό Μπασίρ Χάμφρεϊς. Δεν είχε ανάγκη προσθήκης στις θέσεις των στόπερ αλλά θεωρεί πως αύξησε σημαντικά την ποιότητά της με τον 19χρονο.

Αποχώρησε ηττημένη με 1-2 από τη Λειψία στην πρώτη κατηγορία. Παρά τις απουσίες της είχε θετική εικόνα, το πάλεψε όσο μπορούσε και τελικά υπέκυψε. Η ομάδα του Μπρούνο Λαμπαντία έμεινε για τρίτο παιχνίδι δίχως νίκη (0-2-2) στο πρωτάθλημα, μετράει ρεκόρ 0-2-1 με αυτόν στην τεχνική ηγεσία και παρέμεινε στη 15η θέση της βαθμολογίας, σταθερά ισόβαθμα υπέρτερη της 15ης Μπόχουμ και τη θέση που οδηγεί στα παιχνίδια διαβάθμισης για την παραμονή. Θέλει να προχωρήσει στο κύπελλο αφού τα οφέλη είναι πολλά. Μετά από γκρίνια του προπονητή της, η διοίκηση προχώρησε μεταγραφές.

Εκτίμηση: Μου αρέσει το αμφίτερμα, όμως θα προτιμήσω το over 2,5 (1.75), που είναι σε ψηλότερη απόδοση!

(21:45) ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ - ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ

Αποχώρησε νικήτρια με 2-0 από την έδρα της Χέρτα στην πρώτη κατηγορία. Ουδέν ρίσκο πήρε. Έπαιξε οργανωμένα και προσεκτικά, έβαλε δύο γκολ, ένα από στατική φάση και ένα από αντεπίθεση και επικράτησε. Ούτε μία κλασσική απειλή αντιμετώπισε για την εστία της. Παίζει εντός έδρας, όπου έχει το κάστρο της. Μόνιμος στόχος ο τελικός στην πόλη της. Ο κόουτς Ουρς Φίσερ δεν σκέφτεται το ροτέισον, μιας και το ρόστερ έχει δυναμώσει για τα καλά.

Τέλος έλαβε το σερί νικών για τη Βόλφσμπουργκ, μιας και γνώρισε την ήττα με 2-1 στη Βρέμη από τη Βέρντερ. Λογικό αποτέλεσμα, καθώς δεν έπιασε ποτέ την απόδοση που ήθελε κι έμεινε εν τέλει με άδεια χέρια. Η ομάδα του Νίκο Κόβατς έχασε το αήττητο έντεκα επίσημων παιχνιδιών που απολάμβανε και παρέμεινε στην έβδομη θέση της βαθμολογίας, σε μεγαλύτερη απόσταση τριών βαθμών από την έκτη Άιντραχτ Φρανκφούρτης στην κούρσα για το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο. Έχει πετύχει 13 τέρματα στα πρόσφατα πέντε παιχνίδια της ως φιλοξενούμενη. Έχει ικανότητα στις στατικές φάσεις αλλά και την τύχη με το μέρος της.

Εκτίμηση: Άκρως δελεαστικός ο άσος κοντά στο 2.30, αλλά και το goal/goal στο 1.88 τιμιότατο!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr