Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ιταλίας: Το φαβορί και το ντέρμπι!

Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2023 - 11:05

Η Ρόμα έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στη Κρεμονέζε, “ανοιχτό” σε όλα τα αποτελέσματα ειναι το ματς της Φιορεντίνα με τη Τορίνο.

Κύπελλο Ιταλίας: Το φαβορί και το ντέρμπι!

Προγνωστικά στοιχήματος, αναλύσεις, livescores για τις αναμετρήσεις του κυπέλλου Ιταλίας.

Μονές αναμετρήσεις για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ιταλίας.
Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΤΟΡΙΝΟ 19:00, Nova Sports 2

Ο νικητής με Ρόμα ή Κρεμονέζε. Η Φιορεντίνα πάλεψε και επέστρεψε με τον βαθμό απο την έδρα της Λάτσιο. Μπορεί να μην έχει νίκη στα τελευταία τρία (0-1-2), ωστόσο κατάφερε να πάρει αποτέλεσμα σε ένα δύσκολο ματς, κάτι που δεν αποτελεί τον κανόνα φέτος. Οι «βιόλα» θα κυνηγήσουν το Κύπελλο στο 100%.

Η Τορίνο αν και καλύτερη, έμεινε στην ισοπάλία με την Εμπολι. Χάνει… τσάμπα βαθμούς η ομάδα του Ιβάν Γιούριτς (προβληματικές οι σχέσεις του με τη διοίκηση, αλλά πάντα έτσι συμβαίνει με τον συγκεκριμένο), οι δυνατότητές της είναι για πρώτη οκτάδα. Το Κύπελλο αποτελεί τον διακαή πόθο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Περιμένουμε ένα οριακό ματς και επιλέγουμε την ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο όπου και οι δύο θα αποφύγουν τα ρίσκα. Στο 2.00 η μοιρασιά μετά απο 45 λεπτά.

ΡΟΜΑ – ΚΡΕΜΟΝΕΖΕ 22:00,Nova Sports 2 HD

Ο νικητής με Φιορεντίνα ή Τορίνο. Η Ρόμα πάλεψε αλλά λύγισε στο 86 στην έδρα της Νάπολι. Το αήττητο σερί έξι αγώνων (3-3-0) τερματίστηκε, αλλά η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο έδειξε ότι έχει δυνατότητες για την πρώτη τετράδα. Με τον Πορτογάλο στο τιμόνι, η προοπτική τροπαίου είναι πάντα σημαντικά, την απασχολεί το Κύπελλο.

Η Κρεμονέζε έκανε τη μεγάλη έκπληξη στον προηγούμενο γύρο, είναι και πάλι το καθαρό αουτσάιντερ. Για το πρωτάθλημα, η ομάδα του Ντάβιντε Μπαλαρντίνι δεν κατάφερε να αναστατώσει την Ιντερ σε μια αναμενόμενη ήττα. Το παλεύουν οι νεοφώτιστοι «γκριτζορόσι», δίνουν πάντα το 100%, ωστόσο παραμένουν σε θέση υποβιβασμού και δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά από τη στιγμή που δεν έχουν ούτε νίκη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ρόμα αποτελεί βέβαια το αδιαμφισβήτητο φαβορί καθώς ο Μουρίνιο… ζει και αναπνέει για την πιθανότητα κούπας! Οι “τζιαλορόσι” δεν θα λαθέψουν και θα τους εμπιστευθούμε απο το πρώτο ημίχρονο (2.18).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr