Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Βελγίου: Ουνιόν Σεν Γκιλουάζ- Αντβέρπ, με φόρα οι πρωτευουσιάνοι!

Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2023 - 12:48

Οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο στο ντέρμπι της ημιτελικής φάσης σε μια αναμέτρηση που…υπόσχεται γκολ!                                           

Κύπελλο Βελγίου: Ουνιόν Σεν Γκιλουάζ- Αντβέρπ, με φόρα οι πρωτευουσιάνοι!

Προγνωστικά στοιχήματος, ανάλυση, livescores για την αναμέτρηση Ουνιόν Σεντ Γκιλουάζ – Αντβέρπ.

Πρώτος αγώνας για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου.
Η ρεβάνς θα διεξαχθεί 2 Μαρτίου.
Δεν ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ
21:45, Novasports News

Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ

Ο ημιτελικός Κυπέλλου έρχεται σε ιδανικό σημείο για την Ουνιόν που έχει βρει για τα καλά ρυθμό. Η ομάδα του Κέραλ Χεράερτς προέρχεται απο δύσκολο διπλό στο πρωτάθλημα επί της Σαρλερουά (1-0), τρέχει πλέον ένα εντυπωσιακό 12-3-0 και καταδιώκει την πρωτοπόρο Γκενκ ενώ συνεχίζει και στους “16” του Γιουρόπα Λιγκ.
Τέλος ο Βανζέιρ
Ο πρώτος σκόρερ Βανζέιρ (10 γκολ) συνεχίζει την καριέρα του στη Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς και η διοίκηση έδειξε άμεσα αντανακλαστικά με την απόκτηση του Βερτέσεν (Αϊντχόφεν). Δεν επηρεάζει η απουσία του αναπληρωματικού επιθετικού Αγιενσά.

Αντβέρπ

Η Αντβέρπ πραγματοποίησε την έκπληξη στον προηγούμενο γύρο όπου επικράτησε με το επιβλητικό 3-0 στην έδρα της πρωτοπόρου στο πρωτάθλημα Γκενκ και καλείται να αναστατώσει εκ νέου το φαβορί. Σταθερά ανταγωνιστική, έχει ηττηθεί μόνο απο την Ουνιόν στα οκτώ τελευταία ματς πρωταθλήματος και προέρχεται από απαιτητική εκτός έδρας ισοπαλία με την Αντερλεχτ.
Με Γιάνσεν
Έχασε το τελευταίο ματς πρωταθλήματος λόγω τιμωρίας αλλά επιστρέφει ο πρώτος σκόρερ Γιάνσεν, αποβλήθηκε αντιθέτως κόντρα στην Αντερλεχτ ο βασικός μέσος Στενχς αλλά άσκησε έφεση και θα αγωνιστεί κανονικά. Διαθέσιμος ο νεοφερμένος εξτρέμ Κερκ, γνωστές οι απουσίες των Βάινς (μπακ) Χέρκενς (μέσος), Μιγιόσι (εξτρέμ).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.02 3.3 3.4 1.71 2 1.24 3.65 1.78 1.88 1.3 1.28 1.68
Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ - Αντβέρπ / Εκτίμηση

Οι γηπεδούχοι παρουσιάζονται ασταμάτητοι φέτος, ενώ επικράτησαν της Αντβερπ στο ίδιο γήπεδο πριν δύο εβδομάδες. Περιμένουμε μια από τα ίδια και ο άσος θα χωρέσει στο παιχνίδι μας, παρότι υποχώρησε στο 2.05. Επιλογή ρίσκου ο συνδυαστικός άσος με γκολ/γκολ (2.02).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr