Ποδόσφαιρο

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Εξασφαλισμένη η Γιουνάιτεντ

Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2023 - 12:47

Το 3-0 του πρώτου ημιτελικού δεν αφήνει περιθώρια στη Νότιγχαμ, που ψάχνει απλώς μία αξιοπρεπή εμφάνιση στο "Ολντ Τράφορντ"

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Εξασφαλισμένη η Γιουνάιτεντ

Δεν ισχύει το πλεονέκτημα του εκτός έδρας γκολ

Ο νικητής της διοργάνωσης θα συμμετάσχει στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Γιουνάιτεντ του Ερικ Τεν Χαχ κέρδισε 3-1 εντός τη Ρέντινγκ στο Κύπελλο. Ποτέ ομάδα που έχει κερδίσει με 3+ γκολ πρώτο ημιτελικό Λιγκ Καπ δεν αποκλείστηκε. Έχει οκτώ σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις με Νότιγχαμ, φέτος την έχει κερδίσει δύο φορές 3-0. Ο Ράσφορντ αρχισκόρερ στο Λιγκ Καπ φέτος με πέντε γκολ, έχει 12 τέρματα - 4 ασίστ σε 14 συμμετοχές στον θεσμό. Εκτός ο μπακ Νταλότ, ο επιθετικός Μαρσιάλ και οι μέσοι Ερικσεν, Φαν Ντε Μπέικ, αμφίβολος ο μπακ Σο, ο μέσος ΜακΤόμινεϊ και ο επιθετικός Σάντσο.

Νότιγχαμ Φόρεστ

Η Νότιγχαμ έχασε 3-0 τον πρώτο ημιτελικό και ελπίζει σε θαύμα για ανατροπή, ψάχνοντας ουσιαστικά αξιοπρεπή αποκλεισμό για να επικεντρωθεί στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Στιβ Κούπερ, δεν έχει καλή προϊστορία στην έδρα της Γιουνάιτεντ, έχοντας χάσει εκεί στις πέντε τελευταίες επισκέψεις με σκορ 2-17, ενώ κέρδισε τελευταία φορά στο Ολντ Τράφορντ το 1994. Δεν έχει φέρει ισοπαλία στα τελευταία 16 εκτός έδρας ματς Λιγκ Καπ. Εκτός ο βασικός τερματοφύλακας Χέντερσον, οι μπακ Μπιανκόνε, Ρίτσαρντς, Νιακατέ, ο μέσος Κουγιατέ και ο βασικός επιθετικός Αβονίγι, αμφίβολος ο μέσος Γκιμπς-Γουάιτ.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.38 5 7.25 2.32 1.55 1.48 2.5 1.82 1.88 1.08 1.16 3
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Νότιγχαμ Φόρεστ / Εκτίμηση

«Τελειωμένη» η υπόθεση-πρόκριση και ευκαιρία για αλλαγές στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, βεβαίως από αυτήν εξαρτάται αποκλειστικά η έκβαση στο αποψινό. Εχει τύχη ο συνδυασμός άσου και over (2,15).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr