Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ιταλίας: Γιουβέντους-Λάτσιο, “λεπτές” ισορροπίες!

Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2023 - 10:51

Η προημιτελική φάση ολοκληρώνεται με ντέρμπι και θα ποντάρουμε να χρειαστούν περισσότερα από 90 λεπτά για να υπάρξει νικητής!

Κύπελλο Ιταλίας: Γιουβέντους-Λάτσιο, “λεπτές” ισορροπίες!

Προγνωστικά στοιχήματος, livescores, ανάλυση για την αναμέτρηση Γιουβέντους – Λάτσιο στο Κύπελλο Ιταλίας.

Μονός αγώνας για την προημιτελική φάση του κυπέλλου.
Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.
Ο νικητής θα αγωνιστεί με την Ιντερ.
22:00, Nova Sports Prime
Φέτος (13/11) για την Α’ Ιταλίας: Γιούβεντους – Λάτσιο 3-0.

Γιουβέντους

Η Γιουβέντους ήταν αποκαρδιωτική στο πρώτο ημίχρονο με τη Μόντσα (εντός έδρας) για το πρωτάθλημα, δέχθηκε δύο γκολ (18’, 39’) και μοιραία δεν κατάφερε να επιστρέψει στο ματς παρά την βελτιωμένη εικόνα στην επανάληψη. Στο 0-1-2 το σερί της Γηραιάς Κυρίας, η αφαίρεση των 15 βαθμών «γκρεμίζει» ηθικό και βλέψεις, το κύπελλο εξελίσσεται πλέον στον απόλυτο στόχο καθώς αποτελεί… σωσίβιο για μια τραγική χρονιά. Ανακοίνωσε πάντως πως θα καταθέσει έφεση, ενδέχεται όμως να τιμωρηθεί και για διαφορετική δικαστική υπόθεση. Ο τεχνικός Αλέγκρι τα… έψαλε στους ποδοσφαιριστές και προανήγγειλε αλλαγές.

Χωρίς Μίλικ
Νέο πρόβλημα ο συνήθως βασικός επιθετικός Μίλικ (ε. 17/6), δεν προλαβαίνει ο βασικός στόπερ Μπονούτσι (α. 9/1) ενώ θα καθυστερήσει το ντεμπούτο του Πογκμπά. Υπάρχουν και καλά νέα, διαθέσιμοι οι Κιέζα (μ.-ε. 6/0, 2 ασίστ), Κουαδράδο (μ. 15/0, 3 ασίστ).

Πιθανή σύνθεση: Περίν – Ντανίλο, Μπρέμερ, Άλεξ Σάντρο – Κουαδράδο, Φατζιόλι, Λοκατέλι, Ραμπιό, Κόστιτς – Κιέζα, Βλάχοβιτς

Λάτσιο

Η Λάτσιο προηγήθηκε μόλις στο 8’, αλλά το ιδανικό ξεκίνημα με τη Φιορεντίνα, δεν στάθηκε αρκετό, ήταν μάλιστα τυχερή που κράτησε τον βαθμό καθώς οι “βιόλα” είχαν δοκάρι στις καθυστερήσεις. Χαμένη ευκαιρία για το «τρία στα τρία» από την ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι (στον πάγκο της Γιούβε τη σεζόν 2019-20, ο τελευταίος πρωταθλητής με τη Γηραιά Κυρία), το κυνήγι για την τετράδα καλά κρατεί, δείχνει “αντοχές” καθώς παλεύει για την διάκριση σε τριπλό μέτωπο (πρωτάθλημα, κύπελλο, Ευρώπη). Την Δευτέρα αγωνίζεται εκτός έδρας με τη Βερόνα.

Συν και πλην
Προλαβαίνει ο χρήσιμος Πάτρικ (α. 10/0) και διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα, έτοιμος και ο βασικός Βεσίνο (μ. 18/1). Δεν υπολογίζονται αντιθέτως οι αναπληρωματικοί Ράντου (α.), Χίλα (α. 4/0).

Πιθανή σύνθεση: Μαξιμιάνο – Λάτζαρι, Πάτρικ, Ρομανιόλι, Μάρουσιτς – Μιλίνκοβιτς, Κατάλντι, Λουίς Αλμπέρτο – Φελίπε Άντερσον, Ιμόμπιλε, Τζακάνι

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.07 3.4 3.75 1.7 2.02 1.24 3.65 1.82 1.88 1.25 1.31 1.75
Γιουβέντους - Λάτσιο / Εκτίμηση

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση καθώς το κύπελλο μπορεί να εξελιχθεί σε “σωσίβιο” για την “πληγωμένη” Γιουβέντους. Η Λάτσιο έχει δυνατότητες, αλλά δεν χαρακτηρίζεται από σταθερότητα στην απόδοση της. Η ισοπαλία περνά σε πρώτο πλάνο, θα ρισκάρουμε σε 1-1 anytime score στο 2.47.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr