Ποδόσφαιρο

Α’ Ισπανίας: Φαβορί η Βιγιαρεάλ

Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2023 - 02:59

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται η Πριμέρα, ξεκάθαρο φαβορί η Βιγιαρεάλ στο Έλτσε.

Α’ Ισπανίας: Φαβορί η Βιγιαρεάλ

Προγνωστικά στοιχήματος, αναλύσεις, livescores για τις αναμετρήσεις Α΄ Ισπανίας

ΕΣΠΑΝΙΟΛ-ΟΣΑΣΟΥΝΑ

Ανώμαλη προσγείωση για την Εσπανιόλ που μετά από δύο σερί νίκες έχασε στην Αλμερία (3-1), έτσι δεν μπορεί να απομακρυνθεί από τη ζώνη του υποβιβασμού. Όγδοο GG στα εννέα τελευταία παιχνίδια. Τρίτο over στα τέσσερα τελευταία ματς. Δύο απουσίες λόγω τιμωρίας ενόψει Οσασούνα: Όσκαρ Χιλ (αμ.) και Βίνι Σόουζα (χαφ). Εκτός παραμένουν Πεντρόσα (αμ.), Κάιντι Μπάρε (μέσος).

Παραμένει εκτός της ευρωπαϊκής ζώνης η Οσασούνα μετά την ήττα από την Ατλέτικο (0-1). Έχει μόλις μία νίκη εδώ και έξι αγωνιστικές και ίσως να πληρώνει και την κούραση από την προσπάθεια στο Κύπελλο όπου βρίσκεται στα ημιτελικά. Πέμπτο σερί under, συνολικά ένατο εδώ και 11 αγωνιστικές. Τέταρτο NG στα πέντε τελευταία ματς. Εξέτισε ο φορ Τσίμι Άβιλα, αρχισκόρερ με 7 γκολ. Αμφίβολο αν θα επιστρέψουν οι αμυντικοί Ρουμπέν Πένια και Νάτσο Βιδάλ. Τραυματίστηκε ο μέσος Αϊμάρ Ορόθ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πολύ αμφίρροπο παιχνίδι, με ρίσκο η νίκη της Εσπανιόλ (2.57).

ΕΛΤΣΕ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ

Σταθερά ουραγός και με διαφορά η Έλτσε, έχασε εύκολα από τη Σεβίλλη, με την «τριάρα» να διαμορφώνεται από το πρώτο ημίχρονο (3-0). Παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα μετά από 19 αγωνιστικές! Ούτε η αλλαγή προπονητή έχει φέρει αποτέλεσμα, καθώς ο Πάμπλο Ματσίν έχει ήδη πέντε παρουσίες στον πάγκο της. Τιμωρημένος ο Μπίγκας, εξέτισε ο Καρμόνα, αμφότεροι αμυντικοί. Παραμένουν εκτός οι μέσοι Κογιάδο, Άλαμο, Νίκο. Αμφίβολο αν θα γυρίσουν οι μέσοι Κίνα, Τέτε.

Η Ράγιο Βαγιεκάνο αιφνιδίασε τη Βιγιαρεάλ (0-1) και έβαλε φρένο σε αήττητο σερί πέντε αγωνιστικών, δεν έχασε πάντως τη θέση της στην εξάδα της Ευρώπης. Έκτο under στα οχτώ τελευταία ματς. Τρία GG στα πέντε τελευταία παιχνίδια. Χάνουν κι αυτό το ματς οι μέσοι Πεντράθα, Λο Σέλσο, ίσως και ο επιθετικός Τζάκσον.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ξεκάθαρο φαβορί η Βιγιαρεάλ, θα είναι μεγάλη έκπληξη να μην κερδίσει (1.70).

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΧΕΤΑΦΕ

Έδειξε αντίδραση μετά τον αποκλεισμό από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Κύπελλο η Ατλέτικο Μαδρίτης με το «διπλό» στη δύσκολη έδρα της Οσασούνα. Χρειαζόταν το τρίποντο αυτό, αφού ήταν η τρίτη μόλις νίκη της εδώ και οχτώ αγωνιστικές! Πέμπτο NG στα έξι τελευταία ματς. Έκτο under στα επτά τελευταία παιχνίδια. Αποθεραπεύτηκαν ο αμυντικός Σάβιτς και ο μέσος Γιορέντε, έτσι είναι κομπλέ στην τοπική μάχη με τη Χετάφε.

Η τέταρτη διαδοχική ήττα της Χετάφε, εντός από την Μπέτις, την έφερε στη ζώνη του υποβιβασμού και δημιούργησε μεγάλη φημολογία για αλλαγή προπονητή. Μέχρι και τον αντικαταστάτη του Κίκε Φλόρες αποκάλυψε ο ισπανικός Τύπος (Μπερντ Σούστερ), αλλά η διοίκηση αποφάσισε να τον κρατήσει μέχρι το ματς με την Ατλέτικο και… βλέπουμε. Έβδομο under εδώ και εννέα αγωνιστικές. Έκτο NG στα οχτώ τελευταία ματς. Σίγουρα εκτός ο αμυντικός Ανχιλέρι. Αμφίβολοι αν θα γυρίσουν ο μέσος Αραμπάρι και ο εξτρέμ Μουνίρ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ατλέτικο έχει εξαιρετική παράδοση με τη Χετάφε και βλέπουμε να τη συνεχίζει. Μπορεί να κερδίσει (1.42) και με NG (1.42).

ΜΠΕΤΙΣ-ΘΕΛΤΑ

Παραμένει σε ευρωπαϊκή τροχιά η Μπέτις παρά την ήττα από την Μπαρτσελόνα σε εξ αναβολής ματς μεσοβδόμαδα (1-2), αλλά με μόλις δύο νίκες εδώ και επτά αγωνιστικές δείχνει πως χρειάζεται να ανακάμψει άμεσα. Τέσσερα NG στα έξι τελευταία παιχνίδια και τρία under στα πέντε τελευταία ματς. Παραμένει το πρόβλημα της δυστοκίας: δεν έχει σκοράρει στα 3 από τα 6 τελευταία ματς, ενώ και με την Μπαρτσελόνα σκόραρε… αντίπαλος (αυτογκόλ).

Σημαντική νίκη για τη Θέλτα επί της Αθλέτικ Μπιλμπάο (1-0) που της δίνει βαθμολογική ανάσα και τη διατηρεί εκτός της ζώνης του υποβιβασμού. Έκτο σερί under, συνολικά έβδομο στα εννέα τελευταία ματς. Τέταρτο ΝG στα έξι τελευταία παιχνίδια. Κομπλέ και αυτή την εβδομάδα η Θέλτα, αφού εξακολουθεί να μην έχει προβλήματα τραυματισμών.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Καλύτερη ομάδα η Μπέτις, χρειάζεται και τη νίκη, οπότε θα τη στηρίξουμε στο ματς με τη Θέλτα (2.28).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr