Ποδόσφαιρο

Επιλογές σε μονά και δυάδα!

Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2023 - 11:28

Toυ Άγγελου Γεώργα

Μικρό το κουπόνι της Δευτέρας, αλλά βγήκαν κάποια σημεία που μπορούμε να στηρίξουμε τα πονταρίσματά μας. 

Επιλογές σε μονά και δυάδα!

Η αρχή γίνεται στη γειτονική Ιταλία, με δύο ματς που κλείνουν την 21η αγωνιστική της Serie A.

Aρχικά η Λάτσιο δοκιμάζεται στην επικίνδυνη έδρα της Βερόνα. Η Λάτσιο είναι 4η στη βαθμολογία και με νίκη περνάει τη Ρόμα και σκαρφαλώνει στη 3η θέση. Εκτός βέβαια δεν είναι τόσο δυνατή, και προέρχεται από την ήττα απέναντι στη Γιουβέντους για το κύπελλο. Η Βερόνα μετράει δύο συνεχόμενες νίκες εντός έδρας για το πρωτάθλημα. Η προϊστορία όμως είναι με τη Λάτσιο, αφού σε 5 πιο πρόσφατες επισκέψεις, μετράει 4 νίκες και 1 ήττα επί της Βερόνα. Έτσι θα κινηθούμε και εμείς.

Στο άλλο παιχνίδι η Μόντσα υποδέχεται τη Σαμπντόρια, σε ένα παιχνίδι βαθμολογικού ενδιαφέροντος κυρίως για την φιλοξενούμενη. Η γηπεδούχος προέρχεται από μεγάλη νίκη επί της Γιουβέντους εκτός έδρας, ενώ εντός μετράει δύο σερί ισοπαλίες. Η Σαμπντόρια παραπαίει, και εκτός έδρας έχει τρεις συνεχόμενες ήττες. Θα στηρίξουμε τη γηπεδούχο εδώ αφού έχει την ψυχολογία και τον τρόπο.

Θα μεταβούμε στην Ισπανία και στο παιχνίδι της Βαγιεκάνο με την Αλμερία. Δύο ομάδες που είναι πιο ασφαλής στο μέσο της βαθμολογίας, αλλά με την Αλμερία να μην μπορεί να εφησυχαστεί. Εκτός έδρας προέρχεται από δύο σερί ισοπαλίες όπου και στις δύο σκόραρε. Αυτό περιμένω να κάνει και σήμερα, αφού θέλει βαθμό ή βαθμούς.

Τέλος θα κατέβουμε μια κατηγορία κάτω και θα πάμε στο παιχνίδι Μπούργος - Λας Πάλμας. Εκεί η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος, Λας Πάλμας, δοκιμάζεται στην δύσκολη έδρα Μπούργος. Η Λας Πάλμας δεν είναι αρκετά σταθερή, ωστόσο με την ποιότητα που διαθέτει βρίσκει πάντα τρόπους να φτάνει προς το τρίποντο, ενώ τα εκτός έδρας δείχνουν να της ταιριάζουν καλύτερα.

Δυάδα απόδοσης (3.11)

Βερόνα - Λάτσιο: 2X & over 1,5 (1.78)

Μόντσα - Σαμπντόρια: 1 (1.75)

Mονό

Μπούργος - Λας Πάλμας: 2 (2.35)

Μονό

Ράγιο Βαγιεκάνο - Αλμερία: Goal/goal (1.91)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr