Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ολλανδίας: Πρόκριση στα γκολ!

Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2023 - 11:13

Τα πονταρίσματα τερμάτων έχουν την… τιμητική τους στις σημερινές αναμετρήσεις της φάσης των “16” όπου ξεχωρίζει η… κόντρα του Παυλίδη (Αλκμααρ) με τον Δουβίκα (Ουτρέχτη).

Κύπελλο Ολλανδίας: Πρόκριση στα γκολ!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις του κυπέλλου Ολλανδίας.

Μονοί αγώνες για την φάση των “16”.
Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.

ΑΛΚΜΑΑΡ – ΟΥΤΡΕΧΤΗ

Σταθερά ανταγωνιστική παρουσιάζεται και φέτος η Αλκμααρ που διατηρείται στο… κόλπο της διάκρισης σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη. Εσχάτως έχασε τη συνέπεια της καθώς ταλαιπωρείται απο αγωνιστικά προβλήματα και προέρχεται απο δύο κολλητές ισοπαλίες στο πρωτάθλημα. Χωρίς τον βασικό μέσο ντε Βιτ αλλά και τέσσερις στόπερ!

Με επτά παρουσίες σε τελικούς, η Ουτρέχτη παραδοσιακά τρέφει ελπίδες διάκρισης στη διοργάνωση. Φέτος, πραγματοποιεί μια μέτρια σεζόν, έχοντας παγιωθεί μεν σε θέση πλέι οφ και την πρώτη επτάδα αλλά χωρίς την απαιτούμενη συνέπεια στην απόδοση της για το κάτι παραπάνω. Στο πρωτάθλημα προέρχεται απο δύσκολο 1-0 επί της Χέρενφεν με σκόρερ και πάλι τον Δουβίκα (11ο φετινό γκολ), γενικότερα στο 2023 μετρά 2-2-1.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το πρόσφατο 5-5 των δύο ομάδων αποτελεί οδηγό για το σημερινό ματς καθώς και αμφότερες έχουν επιθετικές αρετές χωρίς ανάλογη αμυντική συνέπεια. Δεν θα… μπλέξουμε με σημείο, κρατάμε το γκολ/γκολ στο 1.70 και θα περιμένουμε το live.

ΜΠΡΕΝΤΑ – ΧΕΡΕΝΦΕΝ

Το Κύπελλο αποτελεί υπερβατικό στόχο για τη Μπρέντα που χωρίς άγχος καλείται να αναστατώσει το φαβορί. Η κατάκτηση μιας θέσης στα πλέι οφ αποτελεί τον βασικό στόχο και οι εμφανίσεις μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος επιτρέπουν κάποια αισιοδοξία. Στο τελευταίο ματς πάντως ηττήθηκε απο τη Ντεν Χάαγκ (1-2), στην πρώτη ήττα στο 2023 (4-1-1) σε όλες τις διοργανώσεις.

Το πλασάρισμα στην πρώτη επτάδα φαντάζει το φετινό αγωνιστικό “ταβάνι” για τη Χέρενφεν και έτσι το κύπελλο αποτελεί τον πιο ρεαλιστικό στόχο για διάκριση. Παρουσιάστηκε ανταγωνιστική στον πρώτο γύρο, αλλά μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος δεν πείθει με τις εμφανίσεις της όπως μαρτυρά και το 1-1-4. Στο τελευταίο ματς ηττήθηκε στην Ουτρέχτη (0-1), δεν σκόραρε για τρίτη φορά στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές.

EKTIMHΣΗ: Πιο δύσκολο απο ότι δείχνει το σετ, καθώς η πιο ποιοτική Χέρενφεν δεν… πατά γερά στα πόδια της και αντιμετωπίζει και προβλήματα απουσιών. Το διπλό δεν πείθει και θα ρισκάρουμε στο under 2,75 στο 1.80.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr