Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ολλανδίας: Η ώρα των φαβορί!

Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2023 - 10:53

Οι “μεγάλοι” έχουν την… τιμητική τους στις σημερινές αναμετρήσεις της φάσης των “16” και συνδυάζουμε τις νίκες τους με πονταρίσματα τερμάτων.

Κύπελλο Ολλανδίας: Η ώρα των φαβορί!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις του Κυπέλλου Ολλανδίας.

Μονοι αγώνες για την φάση των “16”.
Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ – ΕΜΕΝ

Σε… τριπλό ταμπλό (πρωτάθλημα, κύπελλο, Ευρώπη) συνεχίζει η Αϊντχόφεν παρότι παρουσιάζει πολλές μεταπτώσεις στην απόδοση της. Παρότι διατηρείται σε τροχιά τίτλου, μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος μετρά 3-2-1, προερχόμενη απο εκτός έδρας ισοπαλία με την Φέγενορντ όπου προηγήθηκε 2-0 αλλά έμεινε με δέκα στο 65’ και μοιραία αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες στη συνέχεια.

Η παραμονή στην κατηγορία αποτελεί βέβαια τον απόλυτο φετινό στόχο για την Εμεν, με την κλήρωση άλλωστε στο κύπελλο να μην επιτρέπει ιδιαίτερες ελπίδες. Η ομάδα του Ντικ Λουκίν έχει περιοριστεί σε μόλις ένα τρίποντο στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές, παραπαίει εκτός έδρας και μοιραία αδυνατεί να απεγκλωβιστεί απο τις τελευταίες θέσεις. Η μοναδική πάντως νίκη στο 2023, σημειώθηκε κόντρα στην… Αϊντχόφεν (24/1, 1-0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αναμενόμενος ο ισχυρός φαβοριτισμός για την Αϊντχόφεν καθώς το κύπελλο αποτελεί πολυτέλεια για την Εμεν που απογοητεύει εκτός έδρας. Επιλέγουμε τον άσο απο το πρώτο ημίχρονο και τον συνδυάζουμε με over 1,5 στο 1.80.

ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ – ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ

Η σεζόν κυλά εξαιρετικά για τη Φέγενορντ που πρωταγωνιστεί σε όλα τα μέτωπα. Οι Ροτερντάμερς δεν αποχωρίζονται την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα προερχόμενοι απο ένα αήττητο 13 αγωνιστικών ενώ συνεχίζουν και στην επόμενη φάση του Γιουροπα Λιγκ. Την Κυριακή τα… χρειάστηκαν πάντως στο ντέρμπι κορυφής με την Αϊντχόφεν, όπου με γκολ στο 96’ έσωσαν τον βαθμό (2-2).

Η κληρωτίδα δεν φέρθηκε με… επιείκεια στη Ναϊμέγκεν που θεωρητικά έχει το πιο δύσκολο έργο στην φάση των “16” αγωνιζόμενη εκτός έδρας με τη πρωτοπόρο του πρωταθλήματος. Η έως τώρα σεζόν κρίνεται θετική για την ομάδα του Ερικ Μέιερ που παρά την ήττα της Κυριακής απο τη Γκο Αχέντ Ιγκλς (0-1), διατηρείται σε τροχιά πλέι οφ. Μέτρια μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος όπου μετρά ένα τρίποντο σε πέντε αγωνιστικές, ηττήθηκε στην έδρα της Φέγενορντ πριν δύο εβδομάδες για το πρωτάθλημα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι γηπεδούχοι έχουν βέβαια τον πρώτο λόγο αλλά περιμένουμε να αντιμετωπίσουν αρκετές δυσκολίες και ρισκάρουμε με συνδυαστικό under 3,5 (2.00), που επαληθεύτηκε και στο πρόσφατο ματς των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr