Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Πορτογαλίας: Άνετα η Πόρτο

Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2023 - 11:13

Οι “δράκοι” αναμένεται να επαληθεύσουν τον φαβοριτισμό τους και να πάρουν μια εύκολη νίκη κόντρα στην άσημη Ακαντέμικα Βισέου.

Κύπελλο Πορτογαλίας: Άνετα η Πόρτο

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις του Κυπέλλου Πορτογαλίας.

Μονοι αγώνες για την φάση των “8”.
Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.

ΦΑΜΑΛΙΚΑΟ - ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ

Η Φαμαλικάο έχει ιδανική ευκαιρία να φτάσει στα ημιτελικά του Κυπέλλου Πορτογαλίας για μόλις δεύτερη φορά στην ιστορία της αντιμετωπίζοντας ομάδα 2ης κατηγορίας. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από «τεσσάρα» από την Μπράγκα (1-1 μέχρι το 79’), συνεχίζοντας τα προβληματικά αποτελέσματα κόντρα στους μεγάλους. Διατηρεί πάντως διαφορά ασφαλείας απο την επικίνδυνη ζώνη.

Για την Μπελενένσες το Κύπελλο αποτελεί πολυτέλεια καθώς δίνει μεγάλη μάχη για την παραμονή της στη 2η κατηγορία. Στο πρωτάθλημα της Β ’ κατηγορίας πασχίζει να απεγκλωβιστεί απο τις τελευταίες θέσεις με μόλις 5 νίκες σε 19 αγωνιστικές. Προέρχεται, πάντως, από «διπλό» επί της Πόρτο Β’ με το τρίτο GG και over 2.5 γκολ στα 4 τελευταία παιχνίδια και μετά το πολύτιμο τρίποντο επισημοποιήθηκε η “μονιμοποίηση” του τεχνικού Πάουλο Μέντες που είχε αντικαταστήσει τον Ντενίνιο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Στην μετριότητα κυλά η σεζόν για την Φαμαλικάο και στο κύπελλο μπορεί να αποκτήσει ελπίδα. Οι φιλοξενούμενοι θα αγωνιστούν πάντως χωρίς άγχος και μπορούν να αβαντάρουν σε ποντάρισμα τερμάτων. Ρίσκο με γκολ/γκολ στο 2.10.

ΑΚΑΝΤΕΜΙΚΑ ΒΙΣΕΟΥ - ΠΟΡΤΟ

Η Ακαντέμικα Βισέου παρουσιάζεται ανταγωνιστική φέτος και έφθασε μάλιστα και στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ όπου αποκλείστηκε απο Πόρτο (0-3, 25/1). Στο πρωτάθλημα παλεύει για την άνοδο καταλαμβάνοντας την 4η θέση, προερχόμενη απο εκτός έδρας ήττα απο την πρωτοπόρο Μορεϊρένσε, πρώτη μετά απο 12 αγωνιστικές. Τα εισιτήρια του αγώνα εξαντλήθηκαν ήδη από την Παρασκευή!

Βατή κλήρωση είχε η Πόρτο στα προημιτελικά του Κυπέλλου Πορτογαλίας, αφού αντιμετωπίζει ομάδα μικρότερης κατηγορίας. Έχει ανεβάσει ταχύτητα μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος, κατέκτησε ήδη το Λιγκ Καπ και καταδιώκει την Μπενφίκα. Ερωτηματικό είναι οι επιλογές του κόουτς Σέρτζιο Κονσεϊσάο, αν θα προφυλάξει δηλαδή βασικούς (είναι πολύ πιθανό), αφού ακολουθεί ντέρμπι με την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας στο πρωτάθλημα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ:Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν πρόσφατα (25/1) στον ημιτελικό του Λιγκ Καπ, με τους «δράκους» να επικρατούν άνετα 3-0. Περιμένουμε μια από τα ίδια και το combo διπλό με no goal πληρώνει στο 1.87.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr